Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,674 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
x2035, слот мог бы больш, але не захацеў…
ён вам фул поле залатых вачэй пад х15 што ці дае?)) я круціў каля 15 гадзін яго, адзін раз каля х1к выпала і ўсё
я яго трэці дзень кручу, большага за х154 не бачыў, слот дыспавы піпец…😁
я х.з у мяне 8 сталоў адкрыта , нават не зразумеў што наваліла, пачаў запіс, калі ўжо пачало сыпаць)) учора таксама х990 максімум бачыў, але слот рэальна круціць, там х6 -10к рэальна ўбачыць)
ну тут у каго кампутары мацнейшыя, маюць перавагу, канешне) я не магу адкрыць больш за 2-3 – вельмі моцна ўсё тормозіць…
ну а колькі ты прыкладна круціў свае 8 вокнаў?
гадзіны 4, камп і ноўт, па 4 вокны, і ўсё ж падгружае гэты Рэд Тайгер, камп’ютару 11 гадоў, на Intel Core 2 Duo, 4 гіга аператыўкі, і гіга відэа, тое самае на ноўце, толькі прац Intel Core i3, не сказаў бы што вельмі шустрыя. але больш-менш спраўляюцца)
ну не ведаю, круціў у пары вокнаў, як і казаў, каля 15 гадзін, макс х1к
вы, напэўна, у паре кашуль пад патрэбнай зоркай нарадзіліся)
ну у мяне няма магчымасці столькі круціць, праца не дазваляе , а вось пасля працы некалькі гадзін ёсць)
хахаха, я вось таксама хацеў пра яго напісаць, што кручу ўжо дня 3, а максімум бачыў х600, а хлопцы за 4-15 гадзін умудраюцца злавіць
а цяпер прыкінь наколькі мог бы больш даць мне яго брат, калі ў мяне там на скрыншоце х49 множнік і спачатку ён даў 50 спінаў, а потым яшчэ пару рэтрыгераў, адзін з іх на 40)
Маладзец, віншую, а ты хацеў мяняць слот)
Проста пашанцавала, я яго 7 гадзін круціў бонусы, яны нічога не далі і ною тут сяджу. як клоны пішуць..😁
зразумела) як вырашыў праблему з памылкай?
у Хроме пайшоў круціць без VPNа, стала трохі лепш, але ўсё роўна мучаўся, радзей, але выкідвала..
Віншую пераможцу восьмага этапу квесту на дадатковыя заданні!
@vasabi
Дзевятае дадатковае заданне: Схапі максімальны икс у слоце ў бонуснай гульні Leprechaun Riches ад вытворцы Pocket Games
(слот можа наваліць 100.000х) вельмі моцны пров
гэта ты пра мяне?
не-е-е, ты пры чым, так што чытай вышэй, я нават ведаю, чыёй гэта клон мне пісаў..😁
вось табе пасыпала,мне б так
выдаліць
Ужо ўсё ёсць)
дзе кіто?
прабач, дакучаю ў вочы)
я пра новае дадатковае заданне)))
ыыы я думаў, ты 100.000х злавіў