Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,672 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Да канца года на прэмадэрацыі стаіш.
А ты пішаш, як слабенькі чалавечышка, які ўжо здaўся.
Я думаю, што не твая справа, чаму галоўны мадэратар нешта там не робіць.
Калі ёсць прапановы, пішыце ў ЛС або скаргі.
Я, дарэчы, катаю часам, вышэй х400 не лавіў…. Хлопцы, канешне, тут не па-дзіцячы аддаюць. х3к+. Ёмае
Feya_Line я не здаваліся ніколі ў жыцці😁за дзяржаву абідна, ёсць жа))
Не ведаю, мне здаецца, тут з некаторымі ўсё зразумела. Гэта яна, та самая..😉
Хлопцы, шукайце ва ўсім сэнс
хто пасля конкурсу знікне. у наступным годзе на нг не зможа прыняць удзел у яшчэ больш маштабным конкурсе на 700 тысяч.
Вы самі бачыце, што з кожным годам мы праводзім для вас усё круцей і круцей конкурсы
не ленін, гэта той выпадак, калі ў наступным годзе ў конкурсе на 700 тысяч, “новых” людзей менавіта ў гэтыя дні, будзе ў 2-3 разы больш, так што прыклад некарэктны
мы зараз не пра новых а пра знікаючых старых
так калі правілы ўсё роўна не мяняюцца, якая розніца?
будзе выгадна таксама з’явіцца перад нейкімі конкурсамі, калі пашанцуе – выйграць, а потым зноў сысьці
хоць магу і памыляцца, папраў, калі што не так
ну так я пра тое што ў тым годзе з такой сумай прызоў і правілы будуць для старых гульцоў па іх актыўнасці
Ты вялікі малайчына!
Пля вам анонсуюць больш крутыя бюджэты на конкурсы а ў адказ незадаволенасць. дзіўныя вы хлопцы )
для затраўкі)
х157
Нічога не дае, столькі бонусаў было.. пакуль самае такое х 252
кроплі лічацца? быццам гэта бонусная функцыя😉
так)
Ленін я хацеў спытаць ты на штодзённых слота квестах відэа таксама глядзіш?Ці не трэба відэа толькі скрыншот патрэбны?
х754
зразумела, яшчэ адзін х700 проста адразу ж, ну лан, відаць, толькі мне не шанцуе)
Мда, ну дзіўна ўсё гэта
што тут дзіўнага?
каплі х513 далі,пакуль з цела перакідваў скрын і відэа ўжо і неабходнасць у іх знікла😀
У мяне ні кроплі сумлення, ні сораму – нічога не дае😜
ужо не роўныя ўмовы, ты круціў са другой бонускі 15 спінаў, значыць у цябе бонускі напэўна ўсе адкрыты, а лохам каб дабрацца хаця б да другой бонускі трэба адкрыць першыя 5 жабрацкіх 10 спінаў ….Так што..😁
за 30 спінаў у бонусе нават х100 не дало
Гэты квэст анонсавалі на канале “Победы”. Маў прыходзьце – удзельнічайце. Ці кожны гулец, хто гуляе ў Пабедзе, павінен быў загадзя быць удзельнікам і пастаяльцам гэтага форума?))
З такім стаўленнем гуляйце і ўдзельнічайце самі “карэнныя жыхары форума”.
Поспехаў!
ерунда это все и байки, первая бонуска имеет такой же потенциал и выдаст столько же)
не хвалюйся усе ўдзельнічаюць і ты таксама.