Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,673 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У асабістае паведамленне кінуў спасылку на слот у Победы.
У Пабедзе з кампутара калі заходзіш нават ёсць 2 віды гэтага слота, адзін новы варыянт а другі стары, я сам кручу колькі ўжо але менш за 200х а тут такое) можа чалавеку пашчасціла, але зноў жа, калі выйграе чалавек які раз у 3 гады з’яўляецца і выйграе ў конкурсе, то мы тут што робім? Кукурузу ахоўваем?((( Па-мойму гэта несправядліва!!! Ленін вырашаць вам, калі мы не правы няхай забірае чалавек які толькі раз у 3 гады з’яўляецца
не ў гэтым справа, калі б я занёс па 0.20, як на форуме – менш у Red Tiger не паставіць, што б мне сказалі, гуляй дзядзя, стаўка не мінімальная. Я-то не ведаў, што ў Победе Red Tiger гуляе па 0.10, таму Вождзю ці трэба правайдэра мяняць, ці х.з, але атрымліваецца касяк..
Чаму гэта гуляй вася?Если на форуме минимальная 0.20 то и будет считаться!А там это по 0.10будет,провайдер врятли поменяет осталось уже 4дня,да и игрокам которые поймали больше 2000х будет не справедлива если поменять слот
Да 30-га ж конкурс, роўна тыдзень да заканчэння конкурсу засталося.
А я чамусьці думаў, што і покерны турнір да 27-га)))
Ёсць кантакт X3556
да пагодзь ты з кантактам, яшчэ Валерык з рэгай два дні занясе Х 10 000…😁
Спадар, вашы стенанні пра несправядлівасць свету да вас проста непрыемна чытаць. паспрабуйце змяніць сферу жыццёвых інтарэсаў, можа ў гульнях не шанцуе, пацясціць у каханні… ужо на некалькіх старонках бачу стоны.
Пане, паўчы сваю жонку шчы варыць, калі яна ў цябе ёсць, або сваю маці.. Стоніш ты ў падворотні і адкульсьці ты таксама вылез, нібы з’явілася халява… А калі б у галаве ў цябе былі звіліны “стоны” мае, як ты пішаш, пра справядлівасць да юзераў, а не пра свет, з-за такіх дзеячаў потым і рэжуць поинты, квесты і г.д…
строчыш адказ,😁 Ты там 5 глав рамана хоць не строч, выказвай свае ўбогія думкі КАРОТКА і ЯСНА…Кароткасць сястра таленту Судар..
На тваім мове тлумачу тое, што ты флудзіш і нудзіш як баба ў перыяд пмс яшчэ не робіць цябе карысным юзерам, я вось не бачу ад цябе купы карыснага кантэнту а адно нытьцё, і лічу значна справядлівей, што людзі больш адэкватныя, і занятыя ў жыцці, чым тое, акрамя плаксіўнай дзейнасці на форумах, даб’юцца ў конкурсе больш высокіх вынікаў чым ты. жарткі пра жон, мам і пра тое што хтосьці на халяву і г.д смешныя ад такога аленя, ты ж тут больш за ўсіх і нудзіш з-за раздзела скуры не забітага мядзведзя. і спрабуеш выставіць сябе нейкім карысным элементам сістэмы у цябе створаных тэм 9 штук і тое пра іх карыснасць вялікі сумненне затое пастоў пад 10к, для мяне гэта паказальнік таго што ты пішаш зусім бяссэнсоўную дзіч, тыпа як у гэтай тэме з дзесятак пастоў пра тое што ты ўвесь такі карысны а хтосьці тут з старарегаў зайшоў і яны такія на халяву прымыляліся…. Калі ў адной фразе – Ты бяссільны нытык.
Перастаньце флудзіць.
Канкурсы створаны не для таго, каб “старички” бабла на Новы год паднялі. А для ўсіх.
валюты розныя
нават пры адрозненні стаўкі х усё роўна аднолькава)
О прарало убагое, пісаў жа табе раман – не трэба пісаць з МНОГА літар, не табе вырашаць, карысны ў мяне кантэнт ці не, ды я адзін бездэп выложу і павер людзям будзе дастаткова.. І з якога члена ты вырашыў да мяне да@бацца, ты сэнс, пра што я хаця б пісаў, уразеў, ці табе гэтага не дадзена – ўмення не хапае… Калі ты недалёкі, з табой гаварыць не пра што, зачыні сваю варэжку і праходзь міма, твой высер таксама за флуд, чым ты тут, я ўпэўнены, і займаешся.. Больш мне не пішы, ты не цікавы, розуму я табе не дадам, чытай лепш разумныя кніжкі, паглядзеш – і праб’е цябе ў правільным напрамку…
Пы сы і гляджу, ты аматар ПМС, раз маеш такія пазнанні..😁
Віншую пераможцу пятага этапу квесту па дадатковых заданнях!
@mag_alex
уўііііі)
Паважаныя, ну чаму вы не выносіце папярэджанні, не выдаляеце пасты, у чалавека прыкладна адно і тое ж змесціва кожнага паста + абразы іншых форумчан, ну, Божа, увайшоў паглядзець у тэму як у людзей справы ў конкурсе, а тут некалькі старонак стогнаў ад гэтага індывіда (мае лішнія пасты таксама можна ачысціць з гэтай тэмы, але рэальна занадта шмат гэтага нытыка)
Парні, ну вы што? Якога хрэна срач? Дзе пазітыў?* Ало, Новы год на носе, а вы срачыцеся, яшчэ куча часу на конкурс, а таксама наперадзе яшчэ некалькі конкурсаў. усе атрымаюць свае прызы! Новы год – не час для срачу
Шостае дадатковае заданне: Лаві максімальны ікс у слоце ў бонуснай гульні The Finer Reels of Life ад правайдэра Microgaming
Ніхто не сраецца) гэта пад навагодні настрой у ўсіх такое))Ленін ну не справядліва ж скажы,чэл 3 гады 1 раз з’яўляецца і выйграе(А тут хлопцы сядзяць і цэлымі днямі гуляюць каб злавіць хоць які-то х(я не пра сябе а пра тых хто актыўныя тут Tyloo .vasabi і г.д.,можа я сам не патраплю ў прызы але за такое абідна шчыра
Усе ў роўных умовах, пераваг нікога ніякіх, плюс нагадаю – актыўныя старэйшыя яшчэ і ў покеры ўдзельнічаюць з такімі ж прызамі, роўнымі як і тут, так што шанцаў занесці больш і там, і тут
Комнатное, калі ты кепска тэму читаеш або чытаць зусім не ўмееш, убачыў бы Я ЎЖО ВЫГРАЎ ДВА ДЗЁННЫХ КОНКУРСЫ, сэнс мне, як ты пішаш, “хныць”, мяне, у адрозненне ад цябе, Комнатнае, хвалююць іншыя карыстальнікі, якія нешта робяць для форуму, а не такі як ты флудэраст, які з’явіўся, не ўрубіўся, пра што тут пішуць і разводзіць срач… Знікні кажу і не нервуй людзей…
Пы сы..а аб тым, што я пісаў, згаджацца 90% карыстальнікаў, што правілы квестаў трэба мяняць і даўно..
я вось, напрыклад, з картамі зусім не сябру, таму і кручу толькі слотоквест
зразумела, што гэта мае праблемы, што гуляць не навучыўся, але ўсё ж..