Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,673 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
шо? гэта слот на дап-заданне
Гэта дзённы слот па дадатковых прызах, і х784 у ім яшчэ ніхто не лавіў.
А вы кажаце пра асноўны конкурс, гэта ніяк не адносіцца да штодзённых, ён усё правільна выклаў
Штосьці ўжо мозгі прыліплі да чарэпу, у вочы новае заданне не ўбачыў😁
х323
усё там робіцца)
Дзе? там, дзе спін націскаць – злева мінус, справа плюс. Так вось у мяне мінус становіцца неактыўным пры стаўцы 0,2
х730
х926
я х100 не магу злавіць, а тут ужо х730
ні хера се навічкі мачаць.😁.што ты там налавіў..паляну мужчын..відэа выкладзі..
та не, паляна 5К жа ))) другая запар бонуска ў ім на топ-символах, ніколі нават трох не ставіў… бачу ў бонуске сімвал мужыка – уключаю bandicam, ён чуе і баіцца…
а як сюды відэа выложыць? памер 95,0 МБ
Відэа сюды не трэба,кідай у тэлегу Леніну,хаця пачакай ты яшчэ не выйграў)калі выйграеш, то ён сам папросіць відэа
да тут выратуе толькі поляна мужыкоў, тады він, я пакуль больш х 156 не бачыў.😁
што за сімвал выпаў у цябе ў бонуске, калі мужык то можна разыходзіцца..😁
да які мужык, 4 мужыкі ў бонуске гэта ўжо х1000
значыць лоўім далей…😁
відэа можна заліць на файлаабменнік, у мой тэлеграм-канал або на ютуб
мне таксама такую паляну дало, але ўсяго х777 на выхадзе, норм у цябе два апошнія спіны атрымліваюцца, яшчэ на х100 накінулі
x947
х3236
Ленин я супраць такіх людзей(ноу неймов) я зарэганы ўжо як год,але гэтага чела не бачыў на форуме ні разу,хаця чалавек зарэганы з 2016 году,але ніякай актыўнасці не праяўляў(за гэта не засцiчыць гэты вынік,многія пагодзяцца са мной,толькі дзеля халявы паўявя.цца і знікаюць таксама пасля яго!Хоць вырашаць табе,асабіста мая думка!Няхай гуляюць тыя, хто актыўныя ўсе гэтыя гады!А не тыя, якія прыляцелі за халявай на 1 дзень!
я даўно пісаў, такім заносчыкам напрыклад выплачваць толькі 10% ад выйгрышу..напрыклад першае месца 15К атрымае 1500 і вольны, на будучае хай ведае, што каб выйграваць у плюшках форума на 100% для гэтага трэба жыць жыццём форума, а не сядкть зашкерыўшыся ў тэме БЕЗДЭПОЗІТНЫЯ КОДЫ і чакаць халяву з неба…І атрымліваецца ён атрымае 1500 халявы за тое, што на форуме ёсць такія квесты, вось і замануха для форума, няхай круціцца далей калі хоча больш, а так ды халява скончылася па святах і такія паісчезлі, гэта ўсё роўна што запіліць галіну раздаём рандомна па 1000 рублёў, тут увесь інтэрнэт сабяруцца 😁, а сэнсу ад гэтага для форума НУЛЬ…
Пы сы Але Вождзь у нас як заўсёды ДОБРЫ І СПРАВЯДЛІВЫ..