Навагодні івэнт «Мемолаг Латеста 2026»
4LUCK 2026 Новы год
|
23 December 2025
ад
NataKaya
|
823 Адказу
|
12,093 Прагляду
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55 Ужо таксама адпісаў адмінам казіно
Ахахахах))) Столькі сварыліся, дзеля чаго?))) Ой, не магу)
Усіх бачу, усім соры
Але не магу разарвацца
Усе не будуць абражаныя
@babay29
Я ўжо адчуў кайф, як па 5 разоў заходзіць у клеокатру, зевсе і дог хаус.
На 17 баксах ужо страціў надзею, у адчай пайшоў у монгола, які даў х600 (лінія мужыкоў) і яны нават гэтае кап’ё не хочуць выводзіць.
Дарэчы, калі б вагер х1 быў, я хаця б свой прыз забраў, крыху менш нават каля 300 баксаў, а з-за х3 адкрутка скончылася на 40 баксах і цудам з 17 вярнуў 120.
@misha55 а што там рашаць? Прышлюць спасылку на пошту для верифа,перайдзеш і пройдзеш. У мяне з гэтым праблем не было, стандартная праверка для любога казіно
@ewgen99
Калі яна лёгкая, то базара няма. Калі 14 дзён па 1 дакуменце будуць запытваць, потым праз 7 дзён аказваецца першы не падышоў і так па новай, то я нават мець справу не хачу.
А што за спасылка? Проста галавой павярнуць і ўсё? Ну гэта ізі.
Або Ленін павінен прайсці яе за цябе?)
@misha55 так галавой пакруціць і фота пашпарта
@ewgen99
Ахах смешна
Я ж растлумачыў што і як, твае падсмешкі зусім не па тэме. Калі табе па кайфу за 3 капейкі ў месяц пашпарт па 10 разоў скідаць, то гэта твая справа. Мне гэта не патрэбна. Таму і папрасіў гэта абыйсці.
Калі як ты кажаш, то праблем няма.
Не ведаю як Вы, а я проста рады таму, што атрымаў Віпа на джеттоне як падарунак на НГ))
@goldking
Яшчэ б ён што-небудзь даваў)
Па сутнасці як плаціна на Vavada) Здаецца топ, а плюсаў нуль.
Хлопцы!
Нам вельмі шкада, што бонусы не апраўдавалі вашых чаканняў, на жаль, выправіць умовы ўжо залічанага бонуса немагчыма.
Умовы па адыгрышу і пэўнай колькасці гульняў – стандартная практыка платформы, на якой створаны наш праект, і цяпер распаўсюджваецца на ўсе бонусы.
Тым не менш мы вас чуем і абавязкова пашырым пул гульняў для адыгрышу ў будучыні.
А зараз хочам прынесці свае прабачэнні і хоць трохі палепшыць настрой пераможцам, таму прапануем бонус у 20$ на рэальны баланс. Умовы адыгрышу гэтага бонуса будуць аднолькавыя з звычайным папаўненнем і складуць х1.
@misha55 ва ўсім можна знайсці плюсы, калі ты не знайшоў то гэта твой недахоп.
@jettongames можна і не толькі пераможцам палепшыць настрой, але і ўдзельніку ў выглядзе мяне)
@jettongames бачыў, што ёсць прадстаўнік казіно джетон, але сёння ўпершыню ўбачыў, як вы адказалі)20$ норм, тэма, думаю, і тым больш 1х.
@jettongames да сэнсу ўжо ад вашых 20 баксаў няма, настрой вы толькі сапсавалі і паказалі зноў, што да добрых казіно вам вельмі далёка. Як і на пачатку 2025 года, я ў вас адзін раз гуляў і былі праблемы, у выніку нічога не памянялася.
Рэпутацыю лёгка страціць, а аднавіць практычна немагчыма(
@jettongames нарахоўвайце! На стаўках хаця б паспрабаваць абанкруціць ваша казіно,калі слоты не даюць)
@jettongames
Ну класна, замест 300 баксаў атрымаць 20)
Яшчэ і акк заблакавалі з патрабаваннем верифікацыі, хоць яна не патрабуецца.
@max777a777 Ну гэта ўвогуле перабор, па табе сапраўды премадэрацыя так і наракае. Цябе сёння ўжо не раз папярэджвалі, але ты супакоіцца ніяк не можаш.
@goldking прама па ўсіх?:)
Я пасля гонкі некалькі гадзін не быў на форуме і напісаў адно паведамленне :))))))))
Па каму там яшчэ Скліф плача 🙂
@goldking слухай, я яму не адзін раз пісаў, не пішы ў мой адрас нічога. Увогуле. Я не каментую НІ АДЗІН яго пост. Гэты ж чудзіла не супакоіцца і камэнціць ледзь не кожны мой пост. То хто суе нос не ў сваю справу? Я напісаў па факце, як яно ёсць у ягоны адрас!
@misha55 20$ выглядаюць смешна 🙂
+ Прызы за месца розныя, а 20$ для ўсіх аднолькавыя 🙂
Добра, што не абышлося проста «выбачце» :)))
Хаця… Хто-небудзь вось і 20$ рады :))))
Хз, думаў ён ужо скончыўся, тэма зачыненая, усім прызы налічылі, усе рады і задаволены )) 5 дзён прайшло, а тут чарговы сырбор…
@pokerface Заўсёды ёсць незадаволеныя, тыя, хто трапіў у прызы. І той, хто ў чырвоных трусіках)
@robingood слухай, я ж цябе не чапаю, што ты мае пасты мінусіш і ўвогуле чапляешся да мяне? Прастой прайдзі міма і ўсё? Або мая перамога спакою не дае? Ты ж так жадаў, каб я прайграў)
Сабакі лаюць, караван ідзе. Кажу табе – ідзі на@уй і не чапай мяне, жапаліз.