Надзейны USDT кашалёк?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@ximonda а яшчэ блакаванне на суткі, калі купляеш крыпту, нідзе такой штукі не бачыў і чувакаў, якія тваю карту ў блок увядуць, бо на bybit вельмі шмат скаму.
@dvk12 так, было такое – заблакавалі на 24 гадзіны за тое што купляў usdt. не раю байбит
@valeraaa так – усё ёсць. адразу можна абменьваць крыпту паміж сабой
@godweles888 ў мяне з КБ вечныя качэлі
Метамаск кашалёк – нармальная тэма!
@didi88 лепш за ўсё exodus кашалёк
@godweles888 чым ён лепш, напрыклад, таго ж траста?
Бро, давай, калі кажаш, што лепш за ўсё, то абгрунтуй!
Ці ты проста пішаš, каб паінты залічылі? Ну форум жа павінен быць карысным! А гэтыя безасноўныя крыкі – навошта яны!
@booosteeer таксама самае!!! Тое ж пытанне і табе! У чым ён круты?
Блін, у мяне ў пакоі каляндарная тэма !!! Ну гэта вось тое ж самае! Добра, няхай тэматыка захоўваецца, у мяне ў машыне на люстэрку кубікі вонючкі – увогуле тэма!!!
@gans2115 гэта ўжо іншая сусвет)
Ексодус зручны для ўсіх. Там транзакцыі хуткія, пераклады, абменнікі ёсць, не трэба праз чужыя кашалькі абменьваць
@godweles888 давай скрыншот, што ты ім карыстаешся, калі рэкамендуеш.
Самыя надзейныя кашалькі лічацца апаратныя – халодныя.
Я ўжо пісаў, што карыстаюся SafePal. Таксама ў яго ёсць дадатак на тэлефон, у якім маецца ўбудаваны канвэртар. Калі вы завялі ў яго USDT bep-20, хочаце дэпнуць таксама usdt bep-20, але газ аплачваць трэба bnb, а менавіта такой крыпты няма. Так вось, у ўнутраным абменніку – дадатку на тэлефоне, спакойна сканвертуйце сабе usdt у bep-20 і дэпайце. Гэта выгадная перавага ў параўнанні з іншымі крыптакошалькамі.
@godweles888 проста не хачу ставіць цябе ў нязручную сітуацыю! Сваімі паведамленнямі перад многімі сам сябе закапваеш! Не спяшайся, спачатку добра падумай перад адпраўкай!
@inkgra84 Так у цэлым шмат апаратных у любой з сетак, якія спакойна прывязваюцца да біржы.
Прывітанне. не ведаю, ці ўжо пісалі. я карыстаюся Trust Wallet, праблем не было. гэта не кастодыяльны кашалёк, адпаведна і пытанні задаваць не павінны.
Магу параіць кашалёк Tronlink. Гэта кашалёк токенаў у сетцы TRON. З яго дапамогай зручна рабіць дэпазіт і выводзіць таксама.
Для мяне самы зручны – гэта bybit
@dvk12 цалкам правільна. Калі патрэбна крипта для дэпазіту – купляеш і чакаеш суткі, тыпу нібы для сваёй жа бяспекі, дакладна не для гульцоў. Сэрвіс п2п у іх, там 90% скаму, а калі хто і прадае нармальна, то курс будзе зашкаленым. Калі чалавек – гулец у казіно, а не крыптаінвестар, то на Bybit рабіць ужо няма чаго.
@thewolfchannel7 раскажы, калі ласка, падрабязней пра гэтую карту! Прастымі словамі! Ну ці хто-небудзь яшчэ можа што-небудзь сказаць пра bybit, калі ласка …..,паслухаю з задавальненнем!
Дзякуй.
@gans2115 ганс, у мяне з-за пераводаў з bybit дзве карты адляцелі па 115 ФЗ, у якасці альтэрнатывы выбраў алтын кошелёк, папаўняеш з карты і рублі адразу канвертуюцца ў USDT. Мне вельмі зручна для дэпаў.
Парайце крыптакашалёк, каб да яго была прывязана картка, тыпу NFC, каб можна было разлічвацца???
@lemonad83 што за алтын кашалёк?
@lemonad83 а ці не небяспечна на алтын адпраўляць? Напрыклад, мая жонка на гэты алтын адправіць?
@gans2115 прыкладна месяц карыстаюся, пакуль усё ў парадку!