Надзейны USDT кашалёк?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Прывітанне, падкажыце надзейны USDT-кашалёк, куды можна вывесці з казіно і як правільна выводзіць і абменьваць – там жа нібы нейкая праверка ёсць AML, ці як яна называецца
Залежыць ад таго, якая сетка USDT
Я Payeer карыстаюся для крыпты
бяспечна туды выйгрышы атрымліваць ? гэта біржа і як выйгрыш у рэальныя грошы выводзіш ?
У іх раней можна было на Ківі прама выводзіць, але цяпер няма – вывожу праз абменнікі, бо курс абмену ў Payeer невыгадны
Ну, можна на біржу выводзіць цалкам бяспечна і абменьваць на рублі па нармальным курсе.
Паеер гэта кідалова,адтуль зараз не вывесці на картку
SafePal або TrustWallet. Лепш карыстайся USDT TRC 20, там комса 1 бакс, а ERC 20 бывае 10 і 20 баксаў, у залежнасці ад нагрузкі.
Выводзіш з казіно на USDT TRC 20, у кашальку скапіруеш адрас і ўстаў у касе ў казіно.
Абмяняць ужо з кашалька можаш з дапамогай абменніка BestChange.
Каб адправіць USDT TRC 20, табе трэба для комсы купіць трон TRX, на тым жа абменніку, мінімалка там, мабыць, ад 300р, але табе гэтага хопіць з галавой на 1 аперацыю.
Вось у цябе ёсць TRX для комсы, потым на тым жа абменніку шукаеш абмен USDT TRC 20, дапусцім, на карту Сбер або Тинькоф.
Выбіраеш любы абменнік, лепш дзе больш здзелак і водгукаў, запаўняеш усе дадзеныя, нумар карты і г.д.
Пасля выскачыць акно аплаты з адрасам, куды табе трэба адправіць USDT, адпраўляеш, чакаеш грошы на карце.
Абавязкова звярай адрасы адпраўкі, бывае на пк або тэлефон трапляе троян і ён падмяняе ў буферы абмену адрасы.
Здаецца дамовіўся на лайткоін, ён на пк ёсць, думаю лепш такі кашалёк
Які біткойн-браўзер лепш!?
У тых кашальках, што я назваў, ёсць любая крыпта, хоць USDT, хоць лайткойн, хоць біток і г.д.
у мяне ёсць Trust Wallet, проста мне здаецца офлайн-кашалёк на ПК будзе больш надзейны, чым трымаць у чыйсьці кашальку
Дарэчы, ці праўда, што Binance закроюць?
Глядзі сам, я трастом ужо шмат гадоў карыстаюся, праблемаў ніякіх не было.
Пра афіцыйны кашалёк на ПК увогуле ўпершыню чую.
Галоўнае, выйгрыш не прасраць з незразумелымі кашалькамі)
Увогуле, я яшчэ пол не змяняла, але за інфу дзякуй
Так што з траст-валетам не хачу бабкі страціць, афіцыйны кашалёк, ён ёсць у Doge, Litecoin, Etherium, Bitcoin з афіцыйных сайтаў
Нічога з Трастам ты не страціш, калі не будзеш выдаваць прыватны ключ, сид-фразу і падпісваць сумніўныя транзакцыі.
галоўнае не браць Exodus, быў шэраг вельмі брудных інцыдэнтаў, у тым ліку ў знаёмых мне людзей.
але на дробязях яны не мяняюцца, відаць.
Ёсць шызо-альтэрнатыва, якой я як ненавіснік TRX карыстаўся, пакуль камса не стала 3 USD, ZixiPay, лёгкі хуткі і параўнальна зручны.
але ёсць нюанс як у Binance: адпраўляючы з яго далёка не заўсёды In і Our адрасы супадаюць, а шэраг працэсінгаў на гэта трыгерыцца і гэта будзе значыць дадатковую верыфікацыю, што ў выпадку з дробнымі казіно можа часам вылівацца ў +3+5 дзён да ўсёй працэдуры.
V.
гэта на тэлефон або на пк
Каб потым праз абменнік абмяняць, падыдзе Trust або MetaMask, галоўнае сідавую фразу не праіпаць, скрасьці грошы могуць толькі ў тым выпадку, калі ты дзе-небудзь на левых сайтах падключыш кашалёк або падпішаш транзакцыю, а так ніхто нічога не зможа ўкрасьці.
а сам кашалёк не скрадзе грошы ? проста сума то не маленькая
не, канешне
а лепш прыкладанне на смартфон ці вэб-версію ?
так я думаю без розніцы,у мяне ёсць і там і там,я ў асноўным карыстаюся MetaMask,але Trust у прынцыпе тое самае,тут ужо што зручней і на чым зручней карыстацца
TrustWallet у такім не быў заўважаны, Exodus – быў, і не раз.
ну, то ёсць фармальна – могуць і ў любы момант, але аб’ектыўная рэальнасць паказвае, што яны аддаюць перавагу гэтага не рабіць.