Надзейны USDT кашалёк?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@izuminka01 Праблема ў тым, што ў цябе нават на комсу няма Тона, таму, хутчэй за ўсё, і мой савет не дапаможа. Цяпер трэба тона купіць для камісіі. А ўвогуле самы ідэальны кашалёк гэта Траст Валлет, там бы без праблем з беп-20 разабраліся бы.
У крыпце таксама нядаўна, але з нядаўняга часу нібы зрабілі, што на trust wallet можна выкарыстоўваць usdt для аплаты газу,
А то таксама проста ляжала Солана ў Usdt😂
@izuminka01
Справа ў тым, што табе для адпраўкі юсдт тон патрэбны тон для камісіi. Там капейкі, можа рублёў 3-4 у тонах. На бестченедже купіць, мінімалка хутчэй за ўсё будзе ад 1к.
Можа ёсць якія-небудзь знаёмыя ў лудочатах, хто закіне на камсу або тут спытай. Ці можа хто прадасць на рублёў 200) Табе надоўга гэтага хопіць. У кашальках заўсёды будзе патрабаваць камсу. Юсдт trc20 патрабуе трон (TRX), у bsc20 патрэбны BNB, у ERC20 патрэбны эфір і гэтак далей для кожнага юсдт свая манета. У трасце раз у дзень бясплатна можна адпраўляць. Я табе спачатку абодва кашэлькі раіў і ўзгадаў, што траст без КВН не працуе, відаць для цябе гэта праблема і скачала сейф пал) З трастам было б прасцей, але раз ужо гэты скачала, дык толькі альбо купляць, альбо прасіць знаёмых.
Я б дапамог у першы раз, але не карыстаюся тонам, няма ні USDT, ні самога тона.
Тут на форуме таксама цікавіўся, які кашалёк лепш выкарыстоўваць для крыпты, чалавек параіў Bitget кашалёк. Вось скачаў, буду спрабаваць паглядзець, што і як.
@oktan многія траст раілі, быццам надзейны, даволі вядомы, калі гэта за якасць можна прыняць таксама:)))
Мабыць так, траст нармальны, але шчыра кажучы, мне некаторыя дробязі ў ім не падабаюцца, не буду апісваць якія, але ёсць! Ну напрыклад gaz. А яшчэ, калі прыходзіць апавяшчэнне, што паступленне, заходзіш і нічога няма! У выніку трэба ўключыць Винни, абнавіцца некалькі разоў і толькі тады грошы на рахунку! Думалі спачатку супадзенне, не, кожны раз так! А вось цікава, калі прыйшлі грошы і я паўгода не заходжу, таксама трэба праз паўгода ўвайсці, абнавіцца і толькі тады на рахунку з’явяцца сродкі:)))
Ну і яшчэ некаторыя моманты!
Той жа пэйеер мне больш падабаўся!
Гэта нармальна, што ў крыптаботе аператар не адказвае больш за 12 гадзін?! Мне здаецца, не. Прайшоў верыфікацыю ў іх, адразу рахунак замарозілі пасля загрузкі дакументаў. У падтрымцы толькі нейкі бесталковы ботяра.
@gans2115 вітаю) Ён надзейны, але так – раней апавяшчэнні прыходзілі і Винни не быў патрэбны, каб “убачыць” свае сродкі на балансе, так, зараз у мяне, напрыклад, без яго і не зайсці на траст нават. Для USDT bep20, LTC напрыклад за газ плаціць не трэба. Ёсць унутраны абменнік хоць, таксама ў тыя выхадныя былі USDT TRX, трэба было вывесці. А на газ не хапала, абмяняў усё ў trx. Пры абмене страціў, канешне, але пасля лёгка вывёў trx.
Усю жыццё карыстаюся траст валлет, ніякага гемора не сустракаў.
Працуйце з Метамаскам
@dobronx
Згодзен, розныя сумы праганяў праз яго, і трымаў таксама нядрэнныя сумы, ні разу праблем не было!)
@ayoop2517 таксама толькі яго і юзаю), адзін мінус – зараз без квн не працуе )))
@loud ну гэта так, мінус, хаця ў прынцыпе зараз В@Н кругласутачна запушчаны ў мяне на тэлефоне, тг, ютуб і ўсё астатняе таксама патрабуе. Адпаведна ў прынцыпе траст як працаваў нармальна, так і працуе.
Эксодус самы надзейны кашалёк для крыпты
@godweles888 увогуле ўпершыню чую пра такое. І чаму ты вырашыў, што ён самы надзейны, можа быць адзін з надзейных?!
@sinaloa
Аналагічна і слова самы надзейны, ніхто не ведае дзе і калі зламаюць, бинанс таксама ламалі, але ў іх ёсць бюджэт на пакрыццё страт і максімум інфармацыю сцерці могуць, каб не было ўцечкі)
@sinaloa бо яго на тэлефон можна проста ўсталяваць і ў браўзеры, і ў яго можна зрабіць двухфактарную аўтэнтыфікацыю і ўвогуле без праблем туды любыя крыптавалюты закінуць
@godweles888
Братан ну такіх аналагаў херава туча, плюс ёсць шмат якіх няма на маркетплейсах, але яны не горшыя))
Але кожны выбірае як хоча, мне асабіста 3-4 біржы і заебісь, можа тонкіперам часам, пра траст забыў, хоць раней ім актыўна карыстаўся)
@godweles888 дак гэта не новае, у Trust Wallet тое ж самае) Я думаў, магчыма, ёсць яшчэ якія-небудзь плюсы, напрыклад.
@sinaloa Не, гэта сапраўды з старых каша лёў, але надзейней за халоднае апаратнае – нічога няма, проста нязручна. Для невялікіх сум цалкам хапае cryptobota ў тэлегe.
@sinaloa ну я проста давяраю Exodus больш за ўсё. Trust Wallet круты тым, што там можна стварыць шмат кашалькоў)
@Vayne Поўнасцю салідарны, як быццам зараз толькі TrustWallet можна давяраць, хоць не факт….
Рэкамендую bybit, сэрвіс разрасся да няслыханых памераў, толькі туды здымаю і перакідваю, усё хутка
@russik98 Ну нядаўна яго ўзламалі і ўвялі нямала грошай, таму дробязі там да тысячы баксаў можна трымаць, усё што больш – лепш, канечне, на халодным трымаць.
@goldking узламалі браўзэрную версію і кампенсавалі грошы, лепш мабільнае прыкладанне, надзейныя.
@godweles888 абменнік у ім ёсць?