Надзейны USDT кашалёк?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@lemonad83 там можна зрабіць(папаўняць) адразу usdt, ці можна, каб ён быў у рублях? Ці толькі крыпта адразу?
У мяне юбмани нядоўна адляцеў, вось я і засуеціўся:))) на балансе трохі засталося, трэба выводзіць кудысьці! Думаў адразу на алтан, але нельга, 🚫 патрэбны банк з поўнымі рэквізітамі (разліковы рахунак, БІК), таму заадно зайшоў у фора банк, выведу туды, потым на гэты алтын. Мабыць давядзецца гэтым алтыном карыстацца ў спалучэнні з трастам і пиастриксом.
@gans2115 глядзі, я папаўняю ў рублях, калі трэба перавесці крыпту, яна аўтаматычна канвертуецца, то бок нічога купляць і прадаваць не трэба. Вельмі зручная тэма. Але на яго не варта пераводзіць крыпту з казіка, у мяне аднойчы вярнулі пераклад назад, сказалі, што не прайшоў AML. Я не вельмі моцны ў крыпце, растлумачыў сваімі словамі як мог)
@lemonad83 дзякуй, у прынцыпе я ўсё зразумеў, што трэба. Далей ужо трэба самому проста паспрабаваць і ўсё. Так сказаць замацаваць!
А верифікацыя ў іх – гэта якраз гэтыя 3 фоткі спачатку: пашпарт, пашпарт (прапіска) і селфі 🤳, далей нічога не пытаюць?
@gans2115так, гэта ўсё. Верыф там вельмі просты і хуткі.
Trust wallet нармальны кашалёк і exodus добры
Парайце пліз банк у Расіі, які не чапляе з-за 115-ФЗ? Бо крыпту прадаю, і часам ловяць блакіроўку карт. Падаткаў, вядома, не плачу))
@chorko1 не, такіх у РФ няма! Усе яны прыкладна па адной праграме працуюць.
Я проста карыстаюся тг кашальком)
Праблем няма
@dragon1e ну тое, што ў вас іх яшчэ няма, гэта нічога не значыць! Там напэўна больш за палову «брудных» карт ходзіць! Чакайце, пытанне часу!
@chorko1
Паспрабуй кашалёк Алтын – кажуць, усё нібыта нармальна
@ident Алтын, якім карыстаюцца, гэта электронны кашалёк Алтын Валлет, зарэганы ў Абхазіі, а Алтын банк, гэта казахстанскі банк у Алта-Аты, вось ён, так, гэта банк.🏦
@DRAGON1E а ты не ведаеш крыптакашалёк з прывязкай карты, каб нават віртуальная была?
@ident а што там, яго можна папаўняць і выводзіць праз СБП?
@chorko1 можна
@godweles888 ну, напэўна bybit, я імі не карыстаюся, але, здаецца, так. Не ведаю пра віртуалку, канешне, але яна, здаецца, усюды ёсць. Калі што, я проста чытаў пра іх, але не карыстаўся. Хоць тут вышэй хтосьці пісаў, што калі патрэбна як для гульца, то не раяць. Кароч, трэба вывучаць гэтае пытанне больш канкрэтна. Ну кірунак bybit….
@godweles888 у антарктыкі абнаўленне днямі выйшла, цяпер ёсць карта Мир і NFC для аплаты, прывязаная да рахунку USDT
@cloudarchi1 гэта Антарктыка толькі для РФ ці можна для ўсіх краін былога СНД?
@godweles888 відаць, для ўсіх, прынамсі там пазначана
@businka А ў іх ёсць прыкладанне на тэлефон?
@Bablozlo bybit топ!!! Галоўнае, у тэлеграм не выводзіць, блакуюць часта
@antispam36 bybit супер кашалёк. Для мяне ён нумар 2.
@godweles888 вы менавіта пра кашалёк bybit кажаце ці пра біржу?
@godweles888
гэта біржа, а на біржах грошы могуць затрымацца)
лепш карыстацца некастадзіяльным кашальком тыпу Trust Wallet
@olvlav у якім сэнсе завязнуць? Я год карыстаюся і праблем не было. Галоўнае надзейны AML – і, па-мойму, мне ўсё роўна