Надзейны USDT кашалёк?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Байбит карыстаюся. Камянямі кідацца не будзеце?) Хз, мяне ўлаштоўвае і на карту мяняюся(шукаю тых, хто 1 пераводам зробіць) і па казінах хожу. За некалькі гадоў усё нармальна.
@van а вэрыфікацыя на Байбіт складаная?
@van.Ну я таксама Байбітам )пасля абнаўлення немножка трэба ўнікнуць)
Ну, глядзе па тым, для чаго ён патрэбны. Для пастаяннага абарачэння на дэпы і тдп, напэўна, зараз адны з лепшых – крыптабіржы: Bybit і OKX (у другога ёсць сумневы), першы дакладна стабільны і праблем будзе мала. Але зноў жа там можна натрапіць на трохкутнікі і гэтак далей, калі будзеце прадаваць p2p, за што будуць паслядзі – ФЗ і горш за ўсё заява з мянтоўкі. А з кашалькоў – Траст, Крыптабот у ТГ, Payer.
Для супер дробных сум і тдп, хутка купіць крипту і запэпіць без выводу на кашалёк, то і ў самім убудаваным ТГ падыдзе, выводзіць на яго не раю, адразу запросяць трыльён вярыфікацый, даведкі аб даходах і гэтак далей, прыкладу скрыншоты ніжэй. На шчасце мне ўдалося яе прайсці без блакаванняў і без даведак аб даходах, можна сказаць праскочыў. (Да гэтага ў мяне ўжо даўно была пройдзеная верыфікацыя і тдп, але ім прысмакла запытаць яе яшчэ раз). Таксама могуць даслаць на праверку і зыходную транзу, такое вельмі рэдка, але ўсё ж бывае і вы ад гэтага не застрахаваны, калі кашалёк, куды вы перакладаеце, не чысты.
@afterafterfly OKX я б таксама параіў менавіта для p2p.
@godweles888 Не складаная, па меншай меры, у некаторых казіно яе нашмат цяжэй прайсці
Я заўсёды карыстаюся USDT, зручна, падабаецца
Сяджу, чытаю людзей і дзівлюся патэнцыйным ФЗ-шнікам.
Буду рады любой дапамозе. Вось уявіце сабе поўнага чайніка, які толькі ў прынцыпе ведае, што існуюць крыптавалюты, біржы і г.д. Цяпер папоўніла свой багаж звесткамі, што такое USDT. Не смейцеся. Граю даўно, але карыстаюся толькі рублямі і кашальком Піастрыкс. Раней быў Вебмані, Ківі, але з імі ўсё сумна. Яшчэ ёсць FK Wallet. Цяпер, увага, пытанне: збіраюся вывесці зараз з Латеста коіны, а яны цяпер толькі ў USDT. Якія рэквізіты мне ўказаць? FK Wallet падыдзе? Я не збіраюся карыстацца гэтай байдай у далейшым, мне трэба проста канвертаваць іх у рублі і куды-небудзь паставіць, у сэнсе дэпазіту ў казіно. Так можна карыстацца Валетам або Піастрыксам? Ну не бум-бум я ў гэтым, не кідайцеся тапкамі, плз.
@izuminka01
Скачай кашалёк SafePal, знайдзі там USDT (BEP20), націсні ў ім атрымаць, табе выдасць адрас, скапіруй яго і ўстаў на форуме ў метад атрымання. Выбіраць юсдт трэба менавіта ў гэтай сетцы, не TRX, не Sol, не ERC, а менавіта BEP20.
Таксама і пры дэпазіце, табе спатрэбіцца казіно, дзе ёсць USDT BEP20.
Можна яшчэ Trust Wallet спампаваць, але ён без КВН не працуе. Калі гэта не праблема, дык можна яго спампаваць і прайсці тыя ж дзеянні.
@izuminka01 Скажу шчыра – у крыпта ўжо не адзін год, але нават я часам памыляюся пры вывадзе, таму мой савет: заўсёды правярай сетку выводу і якую крыпту выводзіш, лепш дзесяць разоў праверыць, чым убачыць свае грошы на нейкім кашальку і зразумець, што ты іх адтуль не дастанеш, бо яны ляжаць у іншай сетцы. Калі хочаш адразу з Latest вывесці ў казік, наколькі я ведаю, тут выводзяць BEP20, як ужо Міша сказаў, табе трэба толькі ў казіно зайсці, у дэпазітах знайсці USDT BEP20 і скапіяваць той кашалёк, што там паказаны.
@dvk12 але лепш так не рабіць, бо ў казіно бывае яны мяняюць адрасы дэпазіту, тым больш за полтары – дзве тыдні гэта ізі можа здарыцца
@misha55 што датычна SafePal – не ведаю, а вось Trust Wallet не варта раіць, таму што калі атрымаеш у USDT BEP20, то ў далейшым для вываду спатрэбіцца яшчэ і BNB для аплаты камісіі за пераклад, калі я нічога не блытаю
Магу параіць крыптакашалёк Траст валет, падтрымлівае шмат розных сетак, вельмі зручны))
Карыстаюся БитПапой і вельмі задаволены.
@misha55 Прабач, зноў я. Стварыла кашалёк, але там толькі ёсць USDT (TRC20) і USDT ERC20. BEP20 няма. Што рабіць?
@izuminka01
Заходзіш у кашалёк, тут у пошуку напішы USDT
Потым выберы “кіраванне манетамі” знізу
Там зноў будзе пошук і зноў напішы як на скрыне USDT і табе пакажа ўсе USDT, якія ёсць. Прачапляешся ўніз і знойдзеш USDT (BEP20). Не можа быць, каб у мяне было, а ў цябе чамусьці няма)
Выстаў ползунок каб зрабіцца сінім і гэта манета цяпер заўсёды будзе на галоўнай.
@loveohlove
Блытаешся. У траст валеце можна пераключыць камісію з bnb на usdt пры перакладзе па bep20 – будзе каштаваць 4 цэнты.
@alexander7 да яны дарэчы нядаўна такое зрабілі-вельмі зручна дарэчы
@misha55 Вялікі дзякуй, але я, тундра, усё, відаць, зрабіла не так. Грошы мне прыйшлі ў Сейфпэл, 25 USDT (Toncoin). І я ўвогуле не магу зразумець, што з імі рабіць. Нагадаю, што ў гэтым справе я поўны чайнік. Прабавала іх куды-небудзь паставіць, але ўсе канторы пры дэпазіце ў USDT патрабуюць менавіта Ton (Toncoin). Прабавала як-небудзь канвертаваць USDT у Ton, але сістэма піша, што трэба мінімум 50 або 33 usdt. Дакупляць іх ня ведаю дзе. Увогуле, патрапіла. І не ведаю, што рабіць. Я ўвогуле не ў тэме!!!
@izuminka01 што вы хочаце зрабіць? Пішыце ў асабістае, я дапамагу.
@izuminka01 Ёсць такі агрэгатар абменнікаў bestchange, там проста злева ў пошуку набіраеце USDT і знаходзіце ў сетцы ТОН, справа абмен куды хочаце – на карту ці СБП і шукаеце мінімалку, на якую ў вас хапае, там шмат абменнікаў.
@izuminka01 Я так разумею, ці гэта прыйшло з форуму, што ўчора апрацавалі?)) А то мне да гэтага часу не прыйшло.
Карыстаюся ботам у тг xrocket, норм тэма. Там па СБП крыпту купіць можна, нягледзячы на камісіі. Гэта аналаг крыптабота. І карыстаюся mytonwallet, выводжу ў тонах туды норм тэма. Таксама там трымаць можна USDT TRC і самі TRC.
@goldking Не, мне прыйшло яшчэ пару тыдняў таму, я даўно падавала на вывад. Гэта я проста ўвесь гэты час спрабавала яго выняць))