Крыптабос: шлях на дно.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 лістапада 2024 г.
ад
lopata999
|
425 Адказаў
|
11,664 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто тэму-то стварыў, не разумею?
Лопата скрыншоты кідаў – да яго там звярталіся па імені Міхаіл.
Я не ведаю, чаму я раптам стаў Андрэем)
Другі раз за дзень лажаю, хлопцы! Прашу прабачэння за гэта, вельмі неуважлівы сёння! Я ж на форум час ад часу ў працэсе работы, жыцця дома і сям’і заходжу😎🤣💯 спраў шмат важных і ўвогуле ўсяго сёння, вось .,”выконваю” сёння.
Лопате (Міхаілу?!)(прасім пацверджання імя😎🫡💯🫡будзем на Вы да Вас, да цябе звяртацца з максімальнай павагай!! Павага за створаную тэму адназначна, у цэлым развіваем тэму далей. Усё як заўсёды тут адны і тыя ж тым больш🤣😎💯Усе адзін аднаго разумеюць і ўсе ведаюць)!🫡🔥😎
А што, ці можна адыгрываць у лайве – там жа ў адыгрыш не ідзе? І мінус бонусаў криптобоса ў тым, што ён ліпкі, а не як у тым жа Буй: калі гуляеш з бонусам і занёс грошы, не даходзячы да бонуснага балансу, можна спакойна адмяніць бонус і забраць грошы, і спішацца толькі сума бонуса, а тут ты спісваеш увесь баланс цалкам.
у кб і сетцы іх проста не ідзе ў зачет лайв па контрыбуцыі, але набіваць у яго баланс дазваляецца, стаўка таксама будзе максімальная1000 за спін, стаўку, на што я і раблю стаўку звычайна, а падняўшы профіт крыху пачынаюць слоты адкочваць ужо па нармальных стаўках.
Я якраз трапіў на гэты бонус 50% у мяне проста было ўключана атрымліваць бонусы і пры дэпе ён аўтаматам прыпаў, дэл па дарэчы 16к ну я як бы ўвогуле не надаваў гэтаму значэння ну думаю добра бонус і бонус яны ж без максвіна былі раней і адразу занёс то ці 170к то ці 160. Вырашыў паглядзець колькі трэба адыграць і ўбачыў гэты максвін у 30к і адмяніў яго на халеру хай спісваюць увесь баланс)
З максімалкай у 1к у лайве не разгуляешся, можна было б на лайв абмежаванні і прыбраць.
Сёння яшчэ даведаўся, што яны перасталі выводзіць на крыпту, нават калі дэпазіт з карты. Праверыў у КБ і анлиме, у двух казіно адмянялі і патрабавалі ставіць на карту.
КБ, на дзіва, хутка вывелі, а ў анлиме адмянілі 3-4 разы. Пісаў у падтрымку, маўляў, вы ж выводзілі, а сёння раптам перасталі ісці на сустрэчу.
У выніку з картамі нічога не вырашылі і на крыпту адмяняюць. Я не прыхільнік дэпазітаў з карты, рэдка бывае, што менавіта ў гэтую сетку так дэпазіціў і выводзіў на крыпту. Адна з прычын, чаму я тут граў.
Не-е-е рэбята!!!Крыптабосс стаў ДНОМ!!!не лезьце пакуль у яго і не дэпайце 🐖🐖🐖🐖🐖 і не гуляйце, тупы сліў пачаўся, які дэп – ужо трэці месяц усё дарма, нічога не іграе і нічога, а я ад 10.000 ўношу не менш – усё ў нуль, без варыянтаў.. Максімум 60 к адкруціў, круціў тупа ў слот пнг, 50-100-200-100 за спін – усё ў нуль з 16.600, сістэма іх праглынае ўсё да капейкі, карміць еўра-незразумела каго💩🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈 не бачу сэнсу нам далей.
Я на цябе дзівлюся) Для чаго ты гуляеш у гэтай ппп ПлейФортуне, калі ж са свайго досведу ведаеш, што гэта за казіно?
Ну проста з апошняга досведу, дэпнуў і вывёў х4 ад дэпазіту. Прыемна. Але гэта, судзячы па ўсім, разавыя акцыі, дэпaць больш не буду пакуль)
Мой апошні дэп у 50к з’ела хвілін за 10, граў па 30-40 р, як раней так не хавала
Крыптабосс стаў есці грошы не па-дзетску цяпер, раю часова ўстрымацца ад залівання туды!! З 150.000 дэпамі па 5,10 тыс не давала нават 1%, тупы жор і зліў. Думаю, гэта звязана з адтокам гульцоў з-за праблем з плацяжамі па картках.
Павел якія зараз праблемы з плацежкамі? Дэпазіты з карт як працавалі так і працуюць, а вось вывады ўжо як пашанцуе, ну і гэта на руку казіно.
Рэальныя праблемы пачнуцца праз 2-3 месяцы.
Баюся пытацца але мушу, што будзе праз 2 – 3 месяцы?
🔗
З канца 2 старонкі, знойдзеш мой пост на гэту тэму
Не) З дэпазітамі таксама вялізныя праблемы
Вось часта сустракаю гэтую фразу: “Мала гульцоў – дрэнная аддача ў слотах!” А ў якім ру-казіно зараз грае шмат гульцоў, ну і якая там добрая аддача?
Я шмат круціў у сетцы крыптабосса, з дэпазітамі і картамі ў мяне там праблем не было.
Адзінае – быў адзін раз такі выпадок, што пры дэпазіце па СБП і па прамым нумары з карты яны кожны раз давалі рэквізіты дропа, які ўжо заблакіраваў банк, і па ім пераклад зрабіць было немагчыма.
Пасля гэтага я ў саппорт звярнуўся, яны пару гадзін звязваліся з фін аддзелам і перадавалі інфу, і выставілі новыя рэквізіты.
Ну і адзін раз карту замарозілі, калі яны праз Яндэкс грошы прымалі дэпазіты на віртуальныя карты, цяпер, здаецца, гэтую лажу прыбралі.
У іх пакуль больш-менш, але траблы ёсць усё роўна
Гэта так. Пачалі прасоўваць разліковыя рахункі, маўляў праз іх менш праблем.
Дастаткова адправіць па разліковым нумары ў Чачэнскае аддзяленне Сбербанка – і плацёж апрацоўваецца самім банкам 6-8 гадзін.
Любое іншае аддзяленне, нават Крымскае, апрацоўваецца імгненна. Хз з чым гэта звязана.
Праз месяц на нг будзе падкормка нармальная, кожны год на нг ртп напэўна 200-300%.
У мінулым годзе ў эндорфіне была сесія, каля гадзіны ўсе слоты раздавалі, на турбо круціў пару спінаў і бонус, у які слот не зайдзі, па наміналах выйшла прыкладна +х2к, і пасля рэзка знікла аддача.
Ну і папярэднія гады, заносаў многа было вялікіх па іксу.
У правілах памянялі, што вагер на дэп у слотах х5? Ці заўсёды так было? Здаецца ж х3 было.
Як на скрыне ва ўсіх іх казіно ў правілах.
Заўсёды х3 было і ў лайве, і ў слотах, на гэтыя правілы не глядзеў, аль змянілі, аль па сваім меркаванні трактуюць, аль Гелемар зусім высах.
Я нават шмат разоў, калі дэпіў і чыста ў лайве круціў, х3 рабіў і выводзіў.
Удакладніў у чаце, яны кажуць як на скрыне, х5 і х10. Дык навошта дробязі – зрабіце х50 х100, у Редстаре вагер на дэпазіт х0, у Чемпіёне вагер на дэпазіт х1, у роялах ад статусу залежыць аж да х1.
У якім-небудзь убогім риобете х3, прычым я шмат разоў нават гэтага х3 не рабіў і ўсё роўна выводзілі.
І па маім меркаванні пры дэпазіце і вывадзе ў крыпце вагера зусім не павінна быць. Калі за вывад у крыпце яны яшчэ і камісію з цябе знімюць, яны ў сваім розуме?