Крыптабос: шлях на дно.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 лістапада 2024 г.
ад
lopata999
|
425 Адказаў
|
11,634 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так вось пра што я і пісаў, што ў криптобосе забаронены ўсе рыбалкі ад прагматик і нават tome of madness ад плейнго. У якіх бонусы ў асноўным і адкручваюць. Ці хто-то адыгрывае бонус у хаскав – ну гэта проста сумасшэстэрства, калі шчыра. Усе граюць гэтыя слоты-рыбалкі ўсё і так, у іх сапраўды можна зрабіць абарот і выйсці ў плюс, а тут яны якраз і забаронены.
да каму твае рыбалкі патрэбны, у роялах увесь ноўліміт забаронены, у криптобоссе ён увесь даступны.
Пра твой абарот і выйсці ў плюс, ты сам скрыны і выпіскі скідаў)
Ноу-ліміт – гэта хутчэй за ўсё зліў, хаскав таксама без пакупак там вельмі складана. Усе адыгрываюць менавіта там, павер мне, я і сам адкруціў вейджар на 4 млн па 60 рублёў у Бонанзе і выйшаў у плюс 100к, і такое было неаднаразова. Ты думаеш якая прычына забароны гэтых слотаў? Вось простая: у іх сапраўды можна зрабіць вялікі абарот без страт. Ды што казаць, нават знакаміты hot to burn там забаронены па гэтай жа прычыне. Усё зроблена так, каб зліць баланс, і гэта прасцей за ўсё зрабіць у ноу-ліміт і хаскав, і нават калі хто-небудзь там што занясе – усё роўна больш прайграюць
Ты бачыў максімаў якія ў ноуліміце? Ну хай будзе так, роялы клапоцяцца пра вас, каб вы не злылі ўвесь баланс у ноуліміце ў пагоні за іксам і адкруцілі вэйджар у рыбалцы.
Хаця нават калі параўноўваць колькасць дазволенных слотаў у тым жа прагмаце, у роялаў і крэпаратобосса, там таксама розніца агромністая.
Ну вось назаві прычыну забароны гэтых слотаў , слот калі забараняюць то ён альбо назапашвальны , альбо там нейкі джэкпот а з імі што не так? Выграць там шмат немагчыма якія-то х400 або 500 ледзь не мяжa. Вось дарэчы скрын адыгрыша, ёсць яшчэ дзе так жа было адыграна менавіта ў гэтыя слоты. Я проста зразумеў ты больш па лайв не па слотах , і граеш часам па фану ў слоты я вось увогуле не гуляю ні рулетка ні баккара не маё гэта.
І па-паводле ноўліміту ёсць знаёмыя якія купляюць там бонускі звычайныя і часам топавыя ледзь не праз дзень і што думаеш яны бачылі максімалку ў ноўліміце а я табе адкажу не бачылі пакуль , дык якая верагоднасць таго што ты злавіш максвін у ноўліміце са спіна калі людзі пакупкамі гадамі яго не бачаць) такая ж гісторыя з хаскав – за ўвесь час гульні і тысячы пакупак у хаскав я не бачыў ніводнай.
А ёсць людзі, хто не купляючы лавілі са спіна максімаў у ім, але ў казіно, дзе табе ў гэты провайдэр уваход закрыты пад бонусам, ты гэтага не ўбачыш і не даведаешся.
1к максіма пад бонусам і дазволеныя слоты з максімаў ў х75к напрыклад
2.5к максіма пад бонусам і дазволеныя слоты з х5к напрыклад
розніца, напэўна, прысутнічае…
А пра рыбалкі розныя – гэта ты ў саппорту або прадстаўніка спытай, або скаргу ствары і даведайся, яны прыслухоўваюцца да меркавання народу, у адрозненне ад тых жа роялаў.
Так, я цябе зразумеў – вера ў максвін і г.д.) ну гэта настолькі рэдка, што гэта амаль што падзея для самога казіно. І я ведаю па вопыце: калі ўвялі гіпер спіны ноўліміт, можна днямі прайграваць грошы і не ўбачыць нават х1000, тады як у гэтых слотах я лавлю некалькі х500 і дзесяткі х100 за доўгую сесію. Атыграю вэйджар і магчыма нават выведу х3 ці 4 ад дэпа. Откручваць вэйджар у ноўліміт – гэта самоубства па-мойму.
Дрэннае казіно, мяне забанілі з прэтэнзіяй за абуз, а я такога нават слова не ведаю, вось што да Риобет, яны лаяльным гульцам адпраўляюць рыюкзак, зарядку, тэрмакружку, тэрмас і навушнікі, а што вам крыптабос адпраўіў?
Ну, быццам бы ўжо даўно ўсе абмежаванні ўстанавілі і вышэй не скокнуць, на жаль.
Вескі аргумент у карысць кб і яго сеткі, але розніца па Макс стаўцы таксама вельмі істотная. Але ў любым выпадку, лепш штуку ставіць у кб і анліме з ауфом, чым у рояллах у абмежаванае, мінімальнае колькасць іх паганага скрыптаскаму, дазволенага выключна для адкручвання бонусных.
Да яшчэ плюс у кб і сетку, што можна ў любым лайве адкручваць бонусы, а ў рояллах нельга!!!! Мяне заўсёды гэта выводзіла і працягвае выводзіць з сябе, дарэчы, вось такія вось 🤮🤮🤮🤮🤮не іх правілы…..💩💩💩💩💩🐖🐖🐖🐖🐖
Скарыстаўшыся выпадкам, уставлю сваё маленькае слова з ПФ нашай добрай, старой, скамнай..🤣🤣🤣 дзе як Вы ўсе ведаеце – катаю выключна ў лайв так наз. Тэж затрабаваў інфу за колькасць ставак толькі ў кастрычніку…Статус упыры марозяць спецыяльна, у іх у лайв кантрыбуцыя 20% увялі нядаўна па ціха суму🦍.🤣🤣🤣🤣🤣 гібоны ….ля! А Я думаю, што такое з ОС статусам… павінен мінімум быць 🤣🤣🤣 платінА, як заўжды па максымуму
Для вас гэта плюс, а для мяне і іншых мінус. Граючы кожны дзень у казіно, я не гоняюся за максвінам, бо разумею, што гэта практычна нерэальна – я лепш зловяю х200-300 і атрымаю задавальненне ад выйгрышу. Ну вы больш цярплівыя, раз чакаеце максімалку.
Параўнаць, канешне, абарот у слоты і ў лайв, канешне)
Так гэта я менавіта ў лайве накатаў))) памножай на 80% гэта ўсё….🫢🤣🤣🤣у іх увялі правіла 10.4..💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮💩
Што гэта за правіла 10.4?
Ты можаш дэпнуць 50к і гуляць увесь дзень я магу зліць гэта за 15 хвілін.вось уся розніца памнажай не памнажай гэта зусім розныя рэчы і іх ніяк параўноўваць нельга.
Ещё как можно🤣Сравнивать!
Но в любом случае,Нам…Вас,детей олигархов,депутатов Дзярждумы,здабыўцаў золата и просто очень богатых людей не понять😁🤔💯Мы так не живём рааааааскошно!
А дэпаю я обычно 100-300 тыс за сессию,если игра идёт ….как то так,меньше не имеет смысла ,поэтому не думаю,что в лайв мы тоже долго катаем и не сливаем мгновенно.Сейчас и слоты и так наз лайв ничем особо не отличаются.
Але толькі чаму ў тым жа криптобос адыгрыш у лайв з бонусам ідзе 0% а ў рулетку ўсяго 5%, слоты 100%
Павел не ў грошах шчасце, але ты духоўна багаты.
Дзецей алігархаў пасмяшаў,канечне).Вось мая статыстыка гульні ў слоты за месяц)
Усё правільна. У гэтых провайдараў зрабіць вялікі абарот нерэальна – яны тупа ўсё зжыраюць пасля якойсьці аддачы і адпаведна адыграць бонус нерэальна
🧐🤔😁Ну я, здаецца, і так не бедны і скажам так🤔💯маю дастатак,но відавочна табе відней,як правільна сказаць,Андрэй!Я прыслухаюся да tваіх слоў і да твайго выказвання!
Максімальныя вывады, канечне, проста забіваюць, калі ён толькі адкрываўся, браў 200 працэнтаў х35, вось гэта было добра, максімальнага вываду не было. Паступова нешта многія сталі так рабіць, і Покердом таксама.
Рашыў усё ж развеяць сумневы і разнастаіць тэму даную,створаную нашым сабратам Андрэем і несумненна цікаву і карысную ўсім нам.Увогуле ліст,што вышэй з бонусам пад дэп 50% лічу аптымальным менавіта пад гульню ў лайв ,т.к вагер КБ накладае менавіта на бонусныя сродкі і ўносіць больш не мае сэнсу,т.к 500.000 і вышэй адыграць Немагчыма ў прынцыпе🤣🤣🤣😎💯🍍цяпер нідзе,таму задэпнуў дзесятку тыс,паглядзім што з гэтага атрымаецца,відэа падзапішу як звычайна,абмяркуем потым.