Крыптабос: шлях на дно.

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 19 лістапада 2024 г. ад | 425 Адказаў | 11,634 Прагляду | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Andrey_777, 19 лістапада 2024 г.
А ты яшчэ супастаў той факт, якія слоты пад бонусам дазволены ў сетцы роялаў і якія дазволены ў сетцы криптобосса.

Так вось пра што я і пісаў, што ў криптобосе забаронены ўсе рыбалкі ад прагматик і нават tome of madness ад плейнго. У якіх бонусы ў асноўным і адкручваюць. Ці хто-то адыгрывае бонус у хаскав – ну гэта проста сумасшэстэрства, калі шчыра. Усе граюць гэтыя слоты-рыбалкі ўсё і так, у іх сапраўды можна зрабіць абарот і выйсці ў плюс, а тут яны якраз і забаронены.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
lopata999, 19 лістапада 2024 г.
Так вось менавіта пра што я і пісаў – у криптобосе забаронены ўсе рыбалкі ад прагматик і нават tome of madness ад плейнго. У якіх бонусы галоўным чынам і адкручваюць. Ці нехта адыгрывае бонус у хаскав – ну гэта проста вар’яцтва, калі шчыра. Усе граюць гэтыя слоты-рыбалкі, усе, і так, у іх сапр [...]

да каму твае рыбалкі патрэбны, у роялах увесь ноўліміт забаронены, у криптобоссе ён увесь даступны.

Пра твой абарот і выйсці ў плюс, ты сам скрыны і выпіскі скідаў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
камy твае рыбалкі патрэбныя, у роялях увесь ноу-ліміт забаронены, у крыптабосе ён увесь даступны. Пра твой абарот і выйсці ў плюс, ты сам скрыншоты і выпіскі скідаў)

Ноу-ліміт – гэта хутчэй за ўсё зліў, хаскав таксама без пакупак там вельмі складана. Усе адыгрываюць менавіта там, павер мне, я і сам адкруціў вейджар на 4 млн па 60 рублёў у Бонанзе і выйшаў у плюс 100к, і такое было неаднаразова. Ты думаеш якая прычына забароны гэтых слотаў? Вось простая: у іх сапраўды можна зрабіць вялікі абарот без страт. Ды што казаць, нават знакаміты hot to burn там забаронены па гэтай жа прычыне. Усё зроблена так, каб зліць баланс, і гэта прасцей за ўсё зрабіць у ноу-ліміт і хаскав, і нават калі хто-небудзь там што занясе – усё роўна больш прайграюць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
Ноуліміт – гэта, хутчэй за ўсё, зліў, хаскав таксама без пакупак там вельмі складана. Усё адыгрываюць менавіта там, павер мне, я і сам адкруціў вэйджар у 4 млн па 60 рублях у бонанзе і выйшаў у плюс 100к, і такое было неаднаразова. Ты думаеш, якая прычына забароны гэтых слотаў? Ды простая – у [...]

Ты бачыў максімаў якія ў ноуліміце? Ну хай будзе так, роялы клапоцяцца пра вас, каб вы не злылі ўвесь баланс у ноуліміце ў пагоні за іксам і адкруцілі вэйджар у рыбалцы.

Хаця нават калі параўноўваць колькасць дазволенных слотаў у тым жа прагмаце, у роялаў і крэпаратобосса, там таксама розніца агромністая.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Ты бачыў максімалкі якія ў ноуліміце? Ну няхай будзе так, роялы клапоцяцца пра вас, каб вы не злілі ўвесь баланс у ноуліміце ў пагоні за иксом і адкруцілі вагер у рыбалцы. Хаця нават калі параўноўваць колькасць дазволеных слотаў у тым жа прагмаце, у роялаў і криптобосса, там таксама розніца [...]

Ну вось назаві прычыну забароны гэтых слотаў , слот калі забараняюць то ён альбо назапашвальны , альбо там нейкі джэкпот а з імі што не так? Выграць там шмат немагчыма  якія-то х400 або 500 ледзь не мяжa. Вось дарэчы скрын адыгрыша, ёсць яшчэ дзе так жа было адыграна менавіта ў гэтыя слоты. Я проста зразумеў ты больш па лайв не па слотах , і граеш часам па фану ў слоты я вось увогуле не гуляю ні рулетка ні баккара не маё гэта.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Ты бачыў максімалкі якія ў ноўліміце? Ну хай будзе так, роялы клапоцяцца пра вас, каб вы не селі ўноуліміт увесь баланс у пагоні за іксам і адвярнулі вагер у рыбалцы. Хоць нават калі параўноўваць колькасць дазволеных слотаў у тым жа прагмаце, у роялаў і криптобосса, там таксама розніца вялізная.

І па-паводле ноўліміту ёсць знаёмыя якія купляюць там бонускі звычайныя і часам топавыя ледзь не праз дзень і што думаеш яны бачылі максімалку ў ноўліміце а я табе адкажу не бачылі пакуль , дык якая верагоднасць таго што ты злавіш максвін у ноўліміце са спіна калі людзі пакупкамі гадамі яго не бачаць) такая ж гісторыя з хаскав – за ўвесь час гульні і тысячы пакупак у хаскав я не бачыў ніводнай.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
І па выкладзе пра ноўліміт – ёсць знаёмыя, якія купляюць там бонусы звычайныя і часам топавыя амаль штодня, і што думаеш, яны бачылі максімаў у ноўліміт? а я табе адкажу – не, пакуль не бачылі, таму якая верагоднасць, што ты злавіш максвін у ноўліміт са спіна, калі людзі пакупкамі гадамі яго н [...]

А ёсць людзі, хто не купляючы лавілі са спіна максімаў у ім, але ў казіно, дзе табе ў гэты провайдэр уваход закрыты пад бонусам, ты гэтага не ўбачыш і не даведаешся.

1к максіма пад бонусам і дазволеныя слоты з максімаў ў х75к напрыклад

2.5к максіма пад бонусам і дазволеныя слоты з х5к напрыклад

розніца, напэўна, прысутнічае…

А пра рыбалкі розныя – гэта ты ў саппорту або прадстаўніка спытай, або скаргу ствары і даведайся, яны прыслухоўваюцца да меркавання народу, у адрозненне ад тых жа роялаў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
А ёсць людзі, хто не купляючы лавілі са спіна максімаўкі ў ім, але ў казіно, дзе табе ў гэты провайдэр увод закрыты пад бонусам, ты гэтага не ўбачыш і не даведаешся. 1к максімаўка пад бонусам і дазволены слоты з максімаўкай у х75к напрыклад 2.5к максімаўка пад бонусам і дазволены слоты з [...]

Так, я цябе зразумеў – вера ў максвін і г.д.) ну гэта настолькі рэдка, што гэта амаль што падзея для самога казіно. І я ведаю па вопыце: калі ўвялі гіпер спіны ноўліміт, можна днямі прайграваць грошы і не ўбачыць нават х1000, тады як у гэтых слотах я лавлю некалькі х500 і дзесяткі х100 за доўгую сесію. Атыграю вэйджар і магчыма нават выведу х3 ці 4 ад дэпа. Откручваць вэйджар у ноўліміт – гэта самоубства па-мойму.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
467
Публікацыі
2 355
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 сне 2017 г.

Дрэннае казіно, мяне забанілі з прэтэнзіяй за абуз, а я такога нават слова не ведаю, вось што да Риобет, яны лаяльным гульцам адпраўляюць рыюкзак, зарядку, тэрмакружку, тэрмас і навушнікі, а што вам крыптабос адпраўіў? 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
6
Публікацыі
18
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 ліс 2024 г.

Ну, быццам бы ўжо даўно ўсе абмежаванні ўстанавілі і вышэй не скокнуць, на жаль.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
А ты яшчэ супастаў той факт, якія слоты пад бонусам дазволены ў сетцы роялаў і якія дазволены ў сетцы крыптабосса.

Вескі аргумент у карысць кб і яго сеткі, але розніца па Макс стаўцы таксама вельмі істотная. Але ў любым выпадку, лепш штуку ставіць у кб і анліме з ауфом, чым у рояллах у абмежаванае, мінімальнае колькасць іх паганага скрыптаскаму, дазволенага выключна для адкручвання бонусных.

Да яшчэ плюс у кб і сетку, што можна ў любым лайве адкручваць бонусы, а ў рояллах нельга!!!! Мяне заўсёды гэта выводзіла і працягвае выводзіць з сябе, дарэчы, вось такія вось 🤮🤮🤮🤮🤮не іх правілы…..💩💩💩💩💩🐖🐖🐖🐖🐖

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Дык вось, з цікаўнасці запытаў статыстыку ў адным казіно, у якім ужо прыкладна 11 гадоў гуляю – хоць і не моцна, але ўсё ж – і вось які ў мяне там абарот, і судзячы па ім у крыптабос я б атрымаў цэлых 30к з вейджарам за 11 гадоў гульні) Мы і ўявіць не можам, які гэта касмічны абарот на самай с [...]

Скарыстаўшыся выпадкам, уставлю сваё маленькае слова з ПФ нашай добрай, старой, скамнай..🤣🤣🤣 дзе як Вы ўсе ведаеце – катаю выключна ў лайв так наз. Тэж затрабаваў інфу за колькасць ставак толькі ў кастрычніку…Статус упыры марозяць спецыяльна, у іх у лайв кантрыбуцыя 20% увялі нядаўна па ціха суму🦍.🤣🤣🤣🤣🤣 гібоны ….ля! А Я думаю, што такое з ОС статусам… павінен мінімум быць 🤣🤣🤣 платінА, як заўжды па максымуму

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 19 лістапада 2024 г.
Вага́м аргумент на карысць кб і яго сеткі, але розніца па Макс стаўцы таксама вельмі істотная. Але ў любым выпадку лепш тысячу ставіць у кб і анліме з ауфом, чым у рояллах у абмежаванае, мінімальнае колькасць іх паганага скрыптоскаму, дазволенага выключна для адкруткі бонусных. Да таго ж пл [...]

Для вас гэта плюс, а для мяне і іншых мінус. Граючы кожны дзень у казіно, я не гоняюся за максвінам, бо разумею, што гэта практычна нерэальна – я лепш зловяю х200-300 і атрымаю задавальненне ад выйгрышу. Ну вы больш цярплівыя, раз чакаеце максімалку.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Скарыстаюся выпадкам і ўставлю сваё маленькае слова з ПФ нашай добрай, старой, скамнай..🤣🤣🤣 дзеяк Вы ўсе ведаеце катаю выключна ў лайв, так зв. Тое ж запатрабаваў інфу па колькасці ставак толькі за кастрычнік….🤣🤣🤣🤣🤣

Параўнаць, канешне, абарот у слоты і ў лайв, канешне)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

Так гэта я менавіта ў лайве накатаў))) памножай на 80% гэта ўсё….🫢🤣🤣🤣у іх увялі правіла 10.4..💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮💩

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Так гэта я менавіта ў лайв накатаў)))памнажай на 80% усё гэта….🫢🤣🤣🤣у іх правіла 10.4 уведзена..💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮💩

Што гэта за правіла 10.4?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.

Ты можаш дэпнуць 50к і гуляць увесь дзень я магу зліць гэта за 15 хвілін.вось уся розніца памнажай не памнажай гэта зусім розныя рэчы і іх ніяк параўноўваць нельга.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Ты можешь дёпнуть 50к и играть весь день я могу слить это за 15 минут.вот вся разница умножай не умножай это совершенно разные вещи и их никак сравнивать нельзя.

Ещё как можно🤣Сравнивать!

Но в любом случае,Нам…Вас,детей олигархов,депутатов Дзярждумы,здабыўцаў золата и просто очень богатых людей не понять😁🤔💯Мы так не живём рааааааскошно!

А дэпаю я обычно 100-300 тыс за сессию,если игра идёт ….как то так,меньше не имеет смысла ,поэтому не думаю,что в  лайв мы тоже долго катаем и не сливаем мгновенно.Сейчас и слоты и так наз лайв ничем особо не отличаются.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Яшчэ як можна🤣Параўноўваць! Але ў любым выпадку,Нам…Вам,дзеткам алігархаў,дэпутатаў Дзярждумы,залатапрамыслоўцаў і проста вельмі багатых людзей не зразумець😁🤔💯Мы так не жывём рааааааскошна! А дэпаю я звычайна 100-300 тыс за сесію,калі гульня ідзе….як то так,менш не мае сэнсу,таму не [...]

Але толькі чаму ў тым жа криптобос адыгрыш у лайв з бонусам ідзе 0% а ў рулетку ўсяго 5%, слоты 100%

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
Яшчэ як можна🤣Параўноўваць! Але ў любым выпадку,Нам…Вам,дзецям алігархаў,дэпутатаў Дзярждумы,залатапрамыслоўцаў і проста вельмі багатых людзей не зразумець😁🤔💯Мы так не жывём рааааааскошна! А дэпая я звычайна 100-300 тыс за сэсію,калі гульня ідзе ….як то так,менш не мае сэнсу ,таму не [...]

Павел не ў грошах шчасце, але ты духоўна багаты.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Яшчэ як можна🤣Параўноўваць! Але ў любым выпадку,Нам…Вам,дзецям алігархаў,дэпутатаў Дзярждумы,золатапрамыслоўцаў і проста вельмі багатых людзей не зразумець😁🤔💯Мы так не жывём раааааараскошна! А дэпачу я звычайна 100-300 тыс за сесію,калі гульня ідзе ….як-то так,менш не мае сэнсу ,таму [...]

Дзецей алігархаў пасмяшаў,канечне).Вось мая статыстыка гульні ў слоты за месяц)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
382
Публікацыі
1 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 сак 2015 г.
Ноўліміт – гэта хутчэй за ўсё зліў, хаскаў таксама без пакупак там вельмі складана. Усе адыгрываюць менавіта там, павер мне, я сам раскруціў вэйджар на 4 млн па 60 рублёў у Бонанзе і выйшаў у плюс 100к і такое было неаднойчы. Ты думаеш, якая прычына забароны гэтых слотаў? Ды простая – у іх сап [...]

Усё правільна. У гэтых провайдараў зрабіць вялікі абарот нерэальна – яны тупа ўсё зжыраюць пасля якойсьці аддачы і адпаведна адыграць бонус нерэальна 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Павел, шчасця ў грошах няма, але ты духоўна багаты.

🧐🤔😁Ну я, здаецца, і так не бедны і скажам так🤔💯маю дастатак,но відавочна табе відней,як правільна сказаць,Андрэй!Я прыслухаюся да tваіх слоў і да твайго выказвання!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
210
Публікацыі
495
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 мая 2019 г.

Максімальныя вывады, канечне, проста забіваюць, калі ён толькі адкрываўся, браў 200 працэнтаў х35, вось гэта было добра, максімальнага вываду не было. Паступова нешта многія сталі так рабіць, і Покердом таксама.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

Рашыў усё ж развеяць сумневы і разнастаіць тэму даную,створаную нашым сабратам Андрэем і несумненна цікаву і карысную ўсім нам.Увогуле ліст,што вышэй з бонусам пад дэп 50% лічу аптымальным менавіта пад гульню ў лайв ,т.к вагер КБ накладае менавіта на бонусныя сродкі і ўносіць больш не мае сэнсу,т.к 500.000 і вышэй адыграць Немагчыма ў прынцыпе🤣🤣🤣😎💯🍍цяпер нідзе,таму задэпнуў дзесятку тыс,паглядзім што з гэтага атрымаецца,відэа падзапішу як звычайна,абмяркуем потым.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...