Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,786 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я таксама пачаў карыстацца байбитом, увогуле супер. не пашкадаваў. адзінае – баюся выводзіць на карту. засталося два банка, адна для зп, другая для дэпазітаў
@abzi сбер напэўна, як-небудзь прыдумалі паціху, у смутку
бай бит дагэтуль з’яўляецца маім лідарам усё хутка і зручна, вывад сродкаў хуткі
Я зусім не магу разабрацца з крыптаю. Хто б мяне прасвяціў.
@volf777 Там нічога складанага. Рэгіструешся ў Байтбите, Вайтбёрде, дэпаеш і выводзіш сабе на карту легальна.
@volf777 ютуб глянь пару ролікаў, таксама раней не шаріў, але як прыціснула, адразу ўсё зразумеў).
@pavel1111 не ведаю памятаеце ці не , калі ў байбіта мільярд укралі , яны ў усіх занялі но карыстальнікі ніякіх нязручнасцяў не заўважылі , так сябе паводзяць толькі надзейныя канторы…
@luda010676 карыстаюся байбітом, усё проста і зразумела, праблем пакуль не было.
@lemonad83 Я не пастаянны карыстальнік байбитом, але часам ім карыстаюся. Магу сказаць, што з вамі згодзен, праблем ніякіх не назіраў, нават калі іх узламалі, ніякіх адрозненняў не заўважыў.
@nikita71 байбит гэта топ)) толькі ім карыстаюся. Толькі адзін раз было не зразумела, чаму акаўнт абмежавалі на 24 гадзіны з-за пакупкі крыпты ў р2р.
@anutka89 там не аккаунт абмяжоўваюць, а вывад той крипты, якую купіў, для тваёй жа бяспекі, такі бред, канешне, звычайна гэта адбываецца, калі купляеш у сэлераў, у якіх праблемныя продажы.
@dvk12 а як іх абыходзіць? Як увогуле зразумець, у каго праблемы?
@anutka89 траст Ань топ ))))
@anutka89 вось на трасте ніколі няма абмежаванняў ) так, на заўвагу
@loud на трасце камісія вялікая((
глядзячы якія манеткі юзаць ))) трон , эфір увогуле няма комсы
@loud ну трон да, а я карыстаюся юстд)
@anutka89 а сэнс ад таго, што ім карыстаешся ))) толькі камісія ўсюды
@loud ну на байбіце 1$, на трасце дакладна больш🤔
@anutka89 табе проста трэба папользавацца трастом )) ты ўбачыш розніцу і ў добры бок
@loud калі б мне хто-небудзь нармальна растлумачыў як ім карыстацца
@anutka89 ань там усё тое ж самае )
@loud трэба проста ўспомніць, чаму ён мне не зайшоў 🤔
@anutka89
okx біржай карыстаюся, вельмі нядрэнная, ніколі праблем не было))
@krisbraun прыкладанне ёсць?)