Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,785 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@anutka89
Вядома, гэта буйная біржа, на адным узроўні з Binance і Bybit)
@krisbraun оооо, дзякуй )) трэба паглядзець )) там таксама трэба праходзіць верыфікацыю?
@anutka89 верифікацыя патрэбна ўсюды для зняцця абмежаванняў і зручнасці карыстання , калі 100 баксаў абарот у месяц можна і без яе абысціся….
@anutka89
Праходзіць лёгка, але за тое на будучыню будзе яшчэ адна біржа))
huobi біржа норм
@gryund даволі , але ў пачатку яна прызначалася для Кітая і ўжо пазней выйшла на сусветны ўзровень і, дарэчы, яе ўжо перайменавалі….
Рэбята я спампаваў траст волет паспрабаваў ён у мяне ўвогуле павольна грузіць што з квном што без , парайце норм кашалёк
@oktan
Можаш запампаваць bitget wallet, карыстаюся нічога так)
Крыпта, крыпта і толькі крыпта, хто ўвогуле папаўняе або тым больш выводзіць на карты цяпер? З бягучымі абмежаваннямі і блакіроўкамі карт…
@krisbraun зараз таксама спампаваў буду глядзець , дзякуй
Биржевики, як зараз увогуле на біржы з купляй крыпты?
На бестчендже з кожным разам усё горш і горш. Карту ім верыфікуй, чэкі скінь, відэа запішы, аналізы здай, потым яшчэ чакай некалькі гадзін. Пераклады ўнутры краіны надзвычай цяжка знайсці. Замежныя пераводы адразу не праходзяць і чэк не даюць. Самае цікавае, абменнік дае 3-4 хвіліны на загрузку чэка, потым ідзі да іх і даказвай, калі і што ты перавёў. Апэрацыя замежная можа і гадзіну апрацоўвацца, а яны даюць 4 хвіліны 😀 Купля крыпты ператвараецца ў гарэнне пятай кропкі. Гайкі ўсё больш і больш закручваюць.
Ужо падумваю перайсці на біржу ці там такая ж гісторыя?
@misha55 Р2 з-па , таксама доўга , для хуткасці трэба завесці віртуальную карту біржы бинанс або байбит і папаўняй яе і тады будзеш купляць крыпту за секунды…. Віртуальныя карты біржаў папоўніць можна з озона , за хвіліны…
@luda010676 я бачыла на Bybit віртуальную карту, але нешта не вырашыла аформіць.
@anutka89 на байбіце тры рахункі, фінансавы, гандлёвы і інвестыцыйны, картка падключаная толькі да фінансавага рахунку для бяспекі, кідаеш туды патрэбную суму і карыстаешся, астатнія будуць недаступныя нават калі хто-небудзь завалодае тваёй карткай…
@luda010676карыстаюся байбітом, але пра карту не ведаў, дзякуй за інфу.
@luda010676 дык і дзе гэты рахунак адкрыць? Папаўняеш як?
@anutka89 усё аўтаматычна, рэгіструйся і праходзь вэрыфікацыю, у меню ўбачыш усе рахункі… гандлёвы – так і напісана, а інвестыцыйны earn там яшчэ і капейка капае за захаванне…
@luda010676 ну гэтыя ёсць, па ЧП-то карту, дзе аформіць, знайсці не магу.
@anutka89 на галоўнай старонцы ёсць пункт картка
@krisbraun мне як-то ў мінулым годзе даслалі паведамленне, пацвердзіце сваю крыпту, калі самі куплялі, дакументы пра заработную плату або банкаўскі рахунак, вы што, з дому там рухнулі? да якога чорта такое запытваць, таму выдаліў там акк ад граха падалей.
@misha55 на дурняў лёгка патрапіць, трэба вопыт працы з біржай, у мяне звычайна абмен 2-5 хвілін, калі, вядома, сэлер не тупіць і ні ў якім разе не байбіт, а то пару дзён таму 9к рублёў на 24 гадзіны заблякавалі, гэта рэальна смешна, для вашай жа бяспекі. На Htx такой лажы з блакіроўкай няма. Галоўнае – у профіль заходзь і глядзі за колькі звычайна сэлер кіруецца з ордэрамі: калі вісіць вялікая лічба тыпу 15-20 хвілін, лепш адмяніць, сярэдняе дзе-небудзь 3-8 хвілін – гэта нармальна.
@lemonad83
яна асабліва і не патрэбная, калі падарожнічаць то яшчэ карысна, а па сваёй краіне яшчэ дадатковы кавалак пластыка.
@lemonad83 вось толькі яна недаступная для афармлення ў РФ.Казалася б пры чым тут звычайныя грамадзяне..ну ладна
@daniil707.Карту ўвогуле дзе замовіць можна ?)у профілі?)
@akop591 фінансы,карта