Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,787 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Уф крыпта, што ты робіш😁 пачаў чытаць, спачатку галава кругам, потым як пачынаеш патроху ўнікаць і ўжо не спыніцца))
Вось я начытаўся, паманіторыў казякі, у сувязі з чым хацеў бы пацікавіцца ў ўдзельнікаў, якія манеты або токены звычайна выкарыстоўваеце ў якасці дэпазіту, ці былі праблемы, скакала ці курс пры адпраўцы ў бок казіно або наадварот?)
@mrakobes777 паспрабуй скарыстацца іншым п2п.допустим okx,тэлеграм-боты
@mfgn добра што банкі даюць табе права змяніцца
@selivan1990 тон або трх, вельмі маленькая камісія. Да таго ж яны трымаюцца на +- адным узроўні па цане
@slawabebroy стэйблкоін, ну USDT Tron і TRX, якія прывязаныя да &? А ты праз біржу робіш ці з кашалька?
Шукаў спосабы, як карыстацца крыптай, не выводзячы ў рублі – лазіў па шмат сайтах і знайшоў нямнога лайфхакаў. Antarcrik walet – гэта кішэнны кашалёк у Telegram, які дае магчымасць аплачваць тавары па QR-кодзе ў крамы СНД. Напрыклад, у вас долары на Antarcrik, вы аплачваеце тавар і канвертацыя адбываецца ўнутры прыкладання. Яшчэ адно прыкладанне, аналагічнае Antarcrik walet, называецца Arctik Walet – таксама аплата па QR-кодзе, глядзіце, можа камусьці будзе карысна.
@oktan, так. Я якраз на форуме ўжо пісаў пра Антарктик. Калі прайсці вериф у іх, то акрамя аплаты праз QR можна ў іх купляць і прадаваць крыпту. Грошы прыходзяць не ад p2p, а ад фінансавай арганізацыі. Плюс яшчэ папаўненне тэлефона крыптай.
@oktan раней думаў, што такі функцыянал пад санкцыямі. Ты спрабаваў аплачваць праз іх??
@selivan1990 часцей за ўсё праз тонкіпер.Рэдка карыстаюся MetaMask (і яшчэ радзей Phantom)
@slawabebroy я не спрабаваў асабіста , так даў інсайд
ёсць яшчэ беларускі кашалёк а ў тэлеге ён таксама ёсць , бачыў відос што там можна легальна ім карыстацца толькі трэба прайсці верыфікацыю
@selivan1990 з кашалька, мне больш за ўсё падабаецца тон, найменшая камісія
@oktan трэба будзе паспрабаваць, дзякуй. Ці там вялікая камісія пры пакупках??
Цікава, з чыіх карт будзе праводзіцца аплата?
@slawabebroy
Гэта ж гарачыя кашалькі, праўда?
У іх жа таксама для аплаты камісіі сеткі патрэбная будзе дадатковая манета?
@slawabebroy дакладна не скажу но адзін з кашалькоў да мае не малую камісію , там трэба папаўняць адразу вялікую суму ну долараў 50 лепш казалі , гэта я выпадкова наткнуўся на гэтую інфу узнаю што дам знаць .
@slawabebroy
Для больш падрабязнай інфармацыі і водгукаў аб кашальку, вы можаце наведаць афіцыйны сайт ці пазнаёміцца з водгукамі карыстальнікаў на Google Play.
Пра такое пісаў не раз, вось ужо і на форуме з’явіліся такія скаргі.
Пры гэтым лічу, што яму яшчэ мякка пашанцавала – магла быць артыкул за фінансаванне.
Лянота вывучаць крыпту – садзіся ў турму)
@misha55 жорстка, канешне, але гэта так і ёсць, гуляеш – карыстайся крыптай калі не хочаш у адзін момант мець глабальныя праблемы(
@loud
На жаль, але такая рэчаіснасць.
Калі не хапае да вываду ў наяўныя, то прасцей перастаць гуляць. Свабода важней, чым закінуць пару тысяч і потым вывесці 10 скраденых.
@misha55 праў на ўсе 100 працэнтаў)
@oktan
Ну вось я чыста выпадкова абпёкся і пачаў капаць😁
Увогуле мне вельмі моцна трэба было папоўніць адну пляцоўку, на маленькую суму прыкладна 1к, раней часам карыстаўся payer, гляджу не ўваходзіць, думаю, ага, пад санкцыямі.
Бегла прачытаў, гляджу тг кашалёк, заходжу, мне трэба было альбо LTC альбо usdt trc20, ну ўсе зарэгістраваў, купляю Ltc і о цуд, а адправіць яго нельга😁
Думаю блін, як далей быць, успамінаю што ёсць trustwallet, думаю трэба на траст яксьці загнаць, а там канвертую, перакладаю ў usdt Solano, чамусьці выбар на яго ўпаў.
Паспяхова перавёў на trust, заходжу спрабую канвертаваць usdt, а хрен там, просіць камісію трохі usdt і трохі Solano, ну ўвогуле яны цяпер валяюцца там, а я валодаю ведамі(надэюся😁)што для адсылкі якіх-небудзь сродкаў праз гарачы кашалёк, калі ў цябе манета ў якойсьці сетцы то спатрэбіцца яшчэ нейкая колькасць манеты самой сеткі для аплаты камісіі.
Таму якіясьці дробныя аперацыі лепш праводзіць праз біржу, а больш буйныя сродкі захоўваць на кашальку, ну ёсць нюанс, з аплатамі гэтых камісій.
Яшчэ такі варыянт можа хто ўжо пісаў – piastrix: з дэпамі праз карты праблемы бываюць, я папаўняю праз юмані, у piastrix проста выбіраеш папоўніць пераклад на нумар тэлефона, табе даецца нумар (Білайн, Tele2 або яшчэ што) рускія нумары, ты ўказваеш суму і робіш пераклад, потым кідаеш скрын перакладу або чэк, я папаўняў 700 рублёў – усё добра праходзіць, карыстайцеся, калі камусьці дапамагло
@loud Напрыклад? Я апошнім часам толькі крыптай😯
@anutka89 правільна робіш ))) я і пісаў, што калі гуляеш , то трэба ёю і карыстацца
@anutka89 я не лякаю))) проста не так прачытала )))