Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,793 Прагляду
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dvk12 у тоне яшчэ менш камісія
@sharovoi13
Падкажы, калі ласка, так і не знайшоў адказу, вось карыстаешся ты USDT TRON, без розніцы куды – камусьці перакінуць, абмяняць, закаціць на казіно, пры транзакцыі сістэма запросіць у цябе камісію ў TRON, і атрымліваецца, у цябе павінны быць яшчэ нейкія сродкі ў гэтай валюце, правільна разумею?
https://www.youtube.com/watch?v=18UNEZr2odw
@selivan1990 Раней трэба было tron трымаць у кашальку, цяпер здаецца не абавязкова і можна любую аплаціць у USDT, я проста перастаў карыстацца, калі там комса вырасла да некалькіх баксаў, не выгадна.
Крыпта ў прынцыпе зручная рэч, шкада што ў краме нельга аплачваць
@pavel1111
цяпер усе праблемы і вывады на карты, крыпта як альтэрнатыва вырашае шмат.
@pavel1111
Так ёсць ужо кашалькі, з якіх па qr коду аплачваеш пакупку)
Не вельмі шарю, магу памыліцца ў тэрміне, у мяне ляжыць USDT у сетцы Solana, пры перакладзе ён просіць невялікую камісію ў USDT і асобна ў Solana, вядома чыстая Solana ў мяне на кашальку, ну ўчора чытаў увесь вечар і так і не разабраўся, адклаў на пазней😁не знайшоў нідзе інфы, ну і логікі не бачу, чаму камісію не могуць узяць з маёй валюты? Ну ўвогуле мёртвым грузам ляжаць, нікуды перакласці не магу
@kalendula крыпта сіла зараз у любым выпадку. Карты мінулае пакуль, калі іх блакіруюць па кд.
@kalendula вядома, ідзём у новы час з новымі кашалькамі) эх быў перыяд у 2018-19 годзе з ківі ўсе карысталіся, і ён згас, хутка да яго далучыцца піастрыкс)
@sinaloa згодзен з крыптай ні разу праблем не было, зараз вас з усіх бакоў прыціскаюць, і таму з картай праблемы, строга мая думка я не сцвярджаю.
У 2012 годзе ў мяне быў біткойн, які каштаваў крыху больш за 10 баксаў, але ніхто тады не падазраваў, што такі старт будзе па курсе… Нахерачыў гэты біток у Freeditkoi, калі ён быў актуальны па раздачы 😁
@robingood ківі топ быў. Зараз яшчэ юмані добры, але комса капец якая. А так з картамі гасяць “нас усіх”. Ты трошкі няправільна там напісаў)
@bugulma83 у мяне ляжала 3 бітка, я иплан калі іх прадаў) Не шкадую пра гэта, вельмі рэдка ўспамінаю. А рабіць ужо няма чаго.
@sinaloa да пісду ўспамінаць толькі рэальна і застаецца 😏 Я яшчэ памятаю, абмяняў жа яго на рэальныя грошы на абменніку не памятаю ўжо на якім.. Быў рады, што з паветра столькі наскубіў на пустым месцы нічога не робячы… А цяпер кусаю локці😁
@sinaloa юмані не прыжыўся мне,зарэган быў адзін пераклад пасля кінуў на юмані)на счёт карт,у нас все ок с картамі можам і в любой казіно дэпіць і вывесці без проблем,а вось у вас проблем много с картамі согласись,я сам не карыстаюся картамі ужо больш за 15лет,так як свае проблемы с банками Кз)Понимаю Россию со всех сторон гасят,эти санкций ит.д,думаю по этому у вас такие проблемы с картами,могу ошибаться)
@robingood
Робінбобін ты на першым месцы, віншую – у чым сакрэт, раскажы?)))
@selivan1990
Так, глядзі, я карыстаюся пераважна usdt tron. Не важна каму, куды адпраўляеш, заліваеш у казік, выводзіш – усё роўна! Але ёсць нюанс: камісію трэба аплочваць у TRX. Там нават кашалёк аднолькавы і для usdt, і для TRX. Зараз на скрыншоте адзначу – убачыш! Сіняй стрэлкай кашалёк usdt, жоўтай – TRX, гэта для аплаты камісіі!
@vrodezdes дзякуй,сакрэту няма😀актыў толькі)
@pavel1111 ўжо можна,усё для зручнасці карыстальнікаў.Калі б сказала пару гадоў назад пра такое,то мяне б павезлі ў белым халаце))
@walentina
Яй пару гадоў таму ўжо можна было аплачваць, не ўсюды, канешне. Але біржы карты ўжо тады выпусцілі
Хлопцы, падкажыце, што за хрэнь адбываецца… Пастаянна пакупнік адменяе пакупку крыпты пад усёлякімі прэтэкстамі. Гэта ў байбіт спрабую вывесці на карту.. Ужо, напэўна, 15 прадаўцоў перабіраю і ўсе прыкладна так адказваюць. Спачатку робіць аплату, потым адменяе і просіць закрыць ордэр. Што мне рабіць? Як адтуль вывесці?
@sharovoi13
Такія камісіі бяруць толькі з usdt? Я яшчэ раз удакладню: у мяне ляжыць usdt Solano, пры перакладзе просіць камісію swapпера, калі не памыляюся ў usdt, а сетка просіць камісію ў Solano, сумы там невялікія, але факт у тым, што чыста Solano ў мяне няма🙂і не канвертаваць я не магу, ну ўвогуле толькі купіць там па спасылцы праз сайт.
Гады 3 таму трохі карыстаўся Litecoin, не памятаю, на trustwallet ці payeer, ну на ўзроўні вывёў, адправіў😁 і памятаю, што там камісію, калі і бралі, то ў той жа валюце.
Рэзюмую, то-бок, калі я спрабую адпраўіць нейкую валюту, якая зарэгістраваная ў нейкай сетцы, у мяне павінна быць адпаведна і валюта, і сеткавая манета тая?
І распаўсюджваецца ці гэта на проста крыпту тыпу LTC або BTC, ці яны таксама ў нейкіх сетках 🙂
@sharovoi13 трон таксама вельмі зручны.прымаюць практычна ўсюды,імба
Ніхто не падкажа?
@mrakobes777 кінь знаёмаму, на іншую біржу, Bitget, OKX і г.д., а там ён вывядзе і перакіне на карту табе. Хз, чаму адмяняюць 15 падрад. Лепшы варыянт пакуль такі.