Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,899 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dobronx крыпта не вораг, але і не сябар. Хутчэй такі «сябар», які ў доўг просіць, але не вяртае 🙃
Крыпта крыптай, але ўсё роўна трэба выводзіць на карту ў канчатковым выніку. А вось з якога рэсурсу і на якую карту – гэта больш за ўсё сёння ўсіх цікавіць)
@amernmes не абавязкова, калі вы чыталі тэму, то зараз пераважна абмяркоўваем вывад наяўных праз абменнікі.
@goldking але шкада, што не ва ўсіх гарадах можна абмяняць на наяўныя
@ingibordadapkuna так, можна дамовіцца, дадому прывезуць, калі сума абмену нармальная
@loud нармальная, гэта якая?
@ingibordadapkuna хз , з імі трэба размаўляць , глядзіш найбліжэйшы абменнік на bestchange і суму абмену якая патрэбна , і перапісываешся з імі , думаю от 4к$ прывезуць , так то ў іх і абмен у сярэднім на нал ад 300 к руб пачынаецца
@loud ну вось. Я не думаю што хто то будзе мяняць як дапусьцім 30-40к рублёў
@ingibordadapkuna да не 30-40 няма там такіх сум абмену . мінімальная я бачыў 200к і гэта такі сабе абменнік
@loud проста зараз нават калі на карту мяняць тыя ж самыя 30-40к, гэта небяспечна. Яны кідаюць іх часткамі, я апошні раз мяняў 40к і мне ў выніку каля 12 залічэнне прыйшло
@ingibordadapkuna таксама вось 2 дні таму мяняў крыпту 2000 тронаў, прыйшло 4 транзакцыі))) небяспечна
@loud у мяне амаль усе банкі адляцелі, засталося тры. Калі гэтыя, то ўсё – лёс, прашчавай казіно
@loud
Дык вы ўдакладняйце адразу перад здзелкай. І звычайна яны самі пішуць, адным плацяжом або некалькімі прыйшлюць
@arthur89 я аднойчы бачыў, каб адным плацяжом і тое там яны свой курс абмену прапануюць
@sharovoi13
Мяняў 2 разы за ўсю жыццё ў афлайн-пункте, веру, што яшчэ буду мяняць. Усё, што спыталі: даўно займаешся крыптай, і ўсё. Абмен заняў хвілін 10.
@kalendula
Ну тут яшчэ гуляе вялікую ролю твай кашалёк! Я калі ўпершыню мяняў, у мяне на кашальку стаяла пазнака гэмблінг – гэта мне ў самім абменніку паказалі! Зноў жа ёсць шмат нюансаў, такіх як сумы абмену і напрамкі! Але я ў дадзены момант кажу інфу, з якой сутыкнуўся сам і мае блізкія сябры! А банкі РФ зараз вельмі моцна закручваюць гайкі!
@sharovoi13
Такога не чуў, нават цікава.
Я памятаю як зрабіў, usdt ляжалі на біржы, я стварыў новы кашалёк, закінуў туды 1500$, гэта першы быў абмен. Прышоў канечне з іншым тэлефонам, дзе ў мяне кашалёк на 1500 і бнб для камсы, усе і 3 сяброў))
@kalendula
Сістэма хутка пачне працаваць так жа, як і з банкамі! Усе адрасы таго трасту можна лёгка чэкнуць, якія сумы і з якіх кашалькоў! Далей, калі былі асвечаныя падазроныя адрасы ў тваіх транзакцыях – то да цябе ўжо з’яўляюцца пытанні! А што датычыць пацверджання паходжання гэтых грошай – так жа, як і банки РФ цяпер практыкуюць гэтую тэму! Ты кажаш, маўляў, вывёў крыпту, ці выйграў у казіно! Скідаеш ім чэкі – транзакцыі! Чакаеш праверкі… І напрыканцы табе заяўляюць, што патрэбнае пацверджанне першапачатковых грошай, з якіх ты альбо выйграў, альбо якім чынам ты павялічыў сваю крыпту! І ў гэтым выпадку табе проста няма чаго ім прадаставіць і цябе блакуюць па 115 ФЗ, дакладней па падазрэнні. Потым твае дадзеныя ў ЦБ. І там у любым банку адчыняй рахункі – цябе ў бліжэйшы час усё роўна заблакуюць без права карыстацца ў далейшым паслугамі гэтага банка! Таксама будзе і з абменнікамі офф! Усе ўжо даўно зразумелі, што купа грошай ідзе міма бюджэтаў, а калі зразумелі, на колькі каласальныя сумы…. Адразу ўзялі на кантроль і вельмі хутка са ўсімі нюансамі разабяруцца (што на вялікі наш шкадаванне).
@kalendula
Ну я табе зараз кажу пра свае абмены з траста, кірунак usdt – наяўныя рублі! Абмены адбываліся на працягу 3-4 месяцаў да сённяшняга дня! А сябар хацеў памяняць у Еўропе нармальную суму, яму таксама папрасілі прадставіць паходжанне грошай! Гэта залежыць ад абменніка і на жаль у гэты час большасць абменнікаў будуць прасіць пацверджанні.
@sharovoi13
шмат ты, канешне, напісаў, але адна справа – я так разумею, ты праз r2p выводзіў ці як, тады, канешне, цябе адсочыць і заблакіраваць – як нях** спяваць. Я табе пра афлайн-точкі, якія ніякага дачынення да банкаў не маюць, галоўнае, каб у цябе былі грошы для абмену і ўсё. Пераклаў, атрымаў наяўныя, разбяжаліся
@kalendula гэта ўсё добра, але што рабіць людзям у маленькіх гарадах? Тут дакладна такога няма
@ingibordadapkuna
Робіш акаўнты на біржах на сваякоў і сяброў і спакойна сабе паступова перакідваеш на іх карты. У інтэрнэце шмат метадаў, было б жаданне шукаць , знайсці афф-пункт таксама можна, не ў сябе ў горадзе, але ў вялікім дакладна будзе і не адзін
@kalendula
Не, я табе кажу пра кашалёк траст і канкрэтна usdt tron! І тлумачу табе просты факт! Аф‑абменнікі – па сутнасці тыя ж самыя онлайн! Ты прыходзіш туды, ствараеш заяўку онлайн на іх абменніку і ўсе астатнія рэчы! Так вось розніца ў тым, што табе адлічваюць на рукі нал, але сама аперацыя адлюстроўваецца онлайн! Калі ты думаеш, што складана адсачыць твае трансакцыі, то гэта вялікае заблуждэньне! Скінь свой кашалёк і я скажу, колькі па ім было трансакцый і колькі грошай у дадзены момант на балансе! І на якія кашалькі былі адпраўлены сродкі або наадварот! Я ж апісаў напрамак абменаў! Usdt на рублі! І не з бірж, а з траста! Пераўвёў – атрымаў наяўку! Гэта ўсё так, але твой пераклад застаўся ў онлайне на best change! А там не дарма яшчэ даўно на многіх абменніках трэба праходзіць рэгістрацыю з указаньнем сваіх дадзеных! Пошта і г.д. Пасля падазроных актыўнасцяў вас папросяць пацвердзіць асобу… Далей усё па стандарту! Не так усё проста, як вам здаецца…
@kalendula
Я яшчэ раз паўтару!!! Тут канкрэтна гуляе розніца ў тваіх абаротах-сумах грошай! Калі цябе яшчэ ні адзін банк не заблакіраваў-то павер, у канчатковым выніку гэта адбудзецца! Калі ты будзеш выводзіць на сваіх сваякоў сумы, якія нікога не цікавяць… Па 50-100 к у месяц-у бліжэйшы час табе ніхто і слова не скажа! Але вось калі ў цябе абарот ад 500к – табе ў любым выпадку хана! Праблема ў лічбах! А тое, што цяпер усе банкі РФ усіх абаб’юць я думаю прыкладна да красавіка месяца, калі не хутчэй! У гэтым будзьце ўпэўнены!
@sharovoi13 Згодны з табой – У нас у Беларусі падобнае пачалося