Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,898 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dvk12 Асабіста мне ВТМ заблочыў за два ўваходныя пераводы па 1000 руб.
@alex7zz Ну калі ты на пастаяннай аснове выводзіш і дэпаш са свайго банкаўскага рахунку, то гэта з кожным здарыцца.
Крыпта такі ж гемар, як і карты, а то і горш. Яе ў любым выпадку трэба мяняць. Калі няма магчымасці пайсці памяняць на наяўныя, то можна тыднямі сабе потым галаву забіваць. І крыпта-махлярства проста кішыць паўсюль
@dobronx ну колькі я мяняў крыпту – ніколі праблем не было, адно што раздражняе, калі мяняеш, кідаюць часткамі на карту
Калі ёсць, напрыклад, карты Казахстана або Кіргізіі (яшчэ краіны СНД) , то хутка мяняецца праз кітайскі сэрвіс аліпэй …. У кіргізскім банке можна адкрыць рахунак з расійскім грамадзянствам…
@dobronx
Шчыра, насамрэч, калі добра разабрацца ў p2p, каб на трохкутнік і г. д. не трапляць, то можна спакойна карыстацца. Ну, натуральна, з сапраўды вялікімі сумамі лепш не лезці. Але амаль у кожным горадзе ёсць фізічны абмен крыпты
@luda010676
Зараз і праз p2p небяспечна мяняць , карты усё роўна блакуюць
@extratip х.з. праблем ні разу не было………
цінек і трохвугольнікі
@dvk12
Забаўна атрымліваецца. А калі ў схеме ахвяра толькі ты. А тэрпіла нібыта сам махляр. Атрымаў і крыпту, і бабкі назад. Такія разумныя яны, канечне, вярнуць бабкі ім
@dvk12 перапіска ў мэссэнджарах з указаньнем кашалькоў дапаможа пры такіх праблемах , гэта ўжо як пару гадоў такая хрэнь ідзе….
@dobronx
Ёсць шмат афлайн-абменнікаў і так прасцей абыходзіць розныя праверкі, калі словіш занос, на картку ўсё не выведзеш
@kalendula
Ну ў дадзены момант у многіх краінах нават афлайн-абменнікі пачалі прасіць пацверджанне паходжання грошай! І тыпу «у казіно выйграў» не праходзіць!
@sharovoi13
вельмі цікава, а які адказ абменнікам патрэбны, і які ён можа быць…
купіў,прадаю,ну ок,папрасілі прадставіць транзакцыю і банкаўскую выпіску або як,а калі купляў таксама афлайн наяўнымі,табя ж чэк не выпішуць‑купля крыпты
@appolo
Там трохі складаней, нават калі ты прадстаўляеш чэкі, квітанцыі перакладаў і ўсё астатняе… Потым цябе просяць растлумачыць першапачатковае паходжанне гэтых грошай! Карацей проста ставяць цябе ў тупік, як бы ты ні спрабаваў патлумачыць, іх не задаволіць! І абменнікаў, дзе не задаюць пытанняў, усё менш і менш!
@sharovoi13 гавары майнинг пра крыпту калі спытаюць і здавай на біржах , калі ёсць верыфікацыя ніхто пытанняў не задае , за 10 гадоў ні разу не задалі такіх пытанняў , праверыць немагчыма…………. А банкі задаюць такія пытанні , толькі калі чалавек не плаціць падаткі, а паступлення ідуць …..
@luda010676 я адразу пішу і потым у офісе кажу, што пераклад будзе з біржы, пакуль пытанняў не задавалі, але ўсё мяняецца, спадзяюся горш не будзе. Банкі задаюць пытанні, патрабуюць ужо пісьмовых тлумачэнняў па аперацыях і блакіруюць вельмі лёгка карты.
@olegv гэта Расія і тут наш урад хоча ўсё кантраляваць, як заўсёды, а як гэта зрабіць з крыптай прыдумаць мазгоў няма, вось і вынос мазгоў ідзе….
@olegv я так зразумела, ты банку наўпрост кажаш, што табе з біржы бабкі прыходзяць?
@anutka89 не, банкам казаў пра р2р аперацыі. Я цяпер пісаў пра афлайн абменнікі крыпты. Мелася на ўвазе офіс абменніка крыпты.
@olegv і як банкі рэагавалі? Проста баюся, што неўзабаве вам прыляціць чарговы 115
@anutka89 па-рознаму, некаторыя блакуюць і потым просяць растлумачыць, іншыя тэлефануюць і папярэджваюць, што ім не падабаюцца такія аперацыі. Часам і ніякія тлумачэнні не дапамагаюць – дакументы, блок і да пабачэння, перад ЦБ жа трэба адчётвацца, выяўляць парушальнікаў.
Цалкам перайшоў на крипту, хоць ёсць 5 жывых карт розных банкаў. Але нафіг, зляцяць і гэтыя лёгка.
@olegv вось у мяне пакуль засталося два жывыя
@dobronx калі быць уважлівым,то крыпта-махлярства цябе не дагоніць
Я карыстаюся Tg wallet і Tonkeeper.Правда першы кашалёк патрабуе верыфікацыю,але дзякуючы ёй можна карыстацца p2p гандлем.З валют раю Ton т.к камісія ўсяго толькі 1-2 рублі