Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 28 October 2024 ад | 716 Адказаў | 13,901 Прагляд | 15 Рэакцый
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
597
Публікацыі
3 851
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.12.2021
Sharovoi13, 16 November 2025
@kalendula​ Я яшчэ раз паўтару!!! Тут канкрэтна гуляе розніца ў тваіх абаротах – сумах грошай! Калі цябе яшчэ ні адзін банк не заблакаваў – то павер, у канчатковым выніку гэта адбудзецца! Калі ты будзеш выводзіць на сваіх сваякоў сумы, якія нікога не цікавяць… Па 50-100 к у месяц – у бліжэйшы [...]

@sharovoi13​ а дзе гарантыя, што сваякам рана ці позна не заблакуюць. Гарантыі няма

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
504
Публікацыі
2 677
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
21.10.2025
@kalendula​ Я яшчэ раз паўтару!!! Тут канкрэтна гуляе розніца ў тваіх абарачэннях – сумах грошай! Калі цябе яшчэ ніводзін банк не заблакіраваў – то павер, у выніку гэта адбудзецца! Калі ты будзеш выводзіць на сваіх сваякоў сумы, якія нікога не цікавяць… Па 50-100 к у месяц – у бліжэйшы час таб [...]

@sharovoi13

Так, гэта і зразумела, я не кажу, што я такія сумы буду ганяць, але калі рабіць з розумам па-трохі, то ніякіх праблем не будзе. Хоць ты паказваеш сваю бок, я сваю. Ты ў адной краіне жывеш, я ў іншай, хоць законы, якія кантралююць пераклады і падаткі, падобныя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
504
Публікацыі
2 677
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
21.10.2025
@kalendula​ Не, я табе кажу пра кашалёк траст і канкрэтна USDT TRON! І тлумачу табе просты факт! Афшорныя абменнікі – па сутнасці тыя ж самыя онлайн! Ты прыходзіш туды, ствараш заяўку онлайн на іх абменніку і ўсе астатнія! Такім чынам розніца тут у тым, што табе адлічаюць на рукі наяўку, але с [...]

@sharovoi13

А як адсочыць, калі я з Binance адправіў на новы кашалёк, прыйшоў да іх і адправіў на іхны кашалёк. Атрымалі наяўку на рукі і пайшоў. Шлях маіх сродкаў пакажа, бінансоўскі кашалёк з мільёнамі на рахунку самой біржы, бо біржа адпраўляе з аднаго кашалька і адпраўніком будзе напісана Binance

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
230
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.11.2025
Akhmet, 15 November 2025
@loud​ проста зараз нават калі на карту мяняць тыя ж самыя 30-40к – гэта небяспечна. Яны кідаюць іх часткамі, я апошні раз мяняў 40к і мне ў выніку каля 12 паступленне прыйшло

@ingibordadapkuna​ магчыма чорныя грошы, прасі максімум 1-2 плацяжы (ці каментар да плацяжу, каб у банка не было пытанняў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
669
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.07.2025
GoldKing, 15 November 2025
@amernmes не абавязкова, калі вы чыталі ветку то цяпер па большай меры абмяркоўваем вывад наяўнымі праз абменнікі.

@goldking Так гэта ж не ўсюды, ды і на самой справе там вялікія сумы) Якую мінімалку наяўнымі, ты бачыў?

Ды і рызыку ніхто не адмяняў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
126
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
24.10.2025
daniil707, 17 November 2025
@ingibordadapkuna​ можа быць чорныя грошы, пытайся максімум 1-2 плацяжы (ці каментар да плацяжу, каб у банка не было пытанняў)

@daniil707​ цяпер яшчэ лёгка трапіць на трохкутнікі, і, на жаль, не кахальныя.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
230
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.01.2023

А праўда што ў РФ хутка крыпту забароняць?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
448
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.09.2024
artem2801, 19 November 2025
А праўда што ў РФ хутка крыпту забараняць?

@artem2801

Не! Не-не, не забароняць у любым выпадку. Думаю, не будуць імкнуцца максімальна легалізаваць – для гэтага, як мы ведаем, пачнуць прасіць вэрыфікацыі і г.д. і г.п. Глянь, Расія ўвяла лічбавы рубель).. крыпта занадта імкліва ахапіла ўвесь свет і цяпер усе краіны спрабуюць да яе адаптавацца!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
505
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016

ад банка прыйшло вось такое, прадастаўляць я, натуральна, нічога не збіраюся, ды і фізічна не магу

хто ў курсе, якія аперацыі яны абмяжуюць? ёсць сэнс пераводзіць грошы з карты ці змагу плаціць картай у крамах і г.д.?

Мы выявілі падазроныя аперацыі па вашым рахунку. Згодна з рэкамендацыямі ЦБ, вам неабходна прадаставіць удакладненні па некаторых банкаўскіх аперацыях і дакументы, якія пацвердзяць паходжанне сродкаў. Да 24.11.2025 прысылайце ў адказ на гэтае пісьмо:

- Калі робіце стаўкі/граеце ў казіно – скрыншоты з асабістых кабінетаў у букмекерскіх кампаніях/анлайн-казіно з рэестрамі аперацый (стаўкі, папаўненні і расходныя аперацыі) за 01.06.2025 – 19.11.2025, якія дазваляюць адназначна ідэнтыфікаваць іх прыналежнасць вам (відаць ПІБ, нумар тэлефона, рэквізіты карт і г.д.). – Скрыншоты з асабістага кабінета анлайн-казіно/букмекерскіх кантор, дзе видно ўваходныя і зыходныя аперацыі за 01.06.2025 – 19.11.2025. – Гісторыю разлічаных парый/хуткіх гульняў за 01.06.2025 – 19.11.2025 (калі ёсць).

1. Тлумачэнні ў вольнай форме аб прызначэнні паступленняў і спісаў па вашым рахунку ў Т-Банку 2. Дакументы, пазначаныя ў прызначэнні паступленняў ад трэціх асоб за апошнія 6 календарычных месяцаў: напрыклад, дагаворы пазыкі, працоўныя і іншыя дагаворы 3. Дакумент, які пацвярджае ваш даход: даведка 2-НДФЛ, дэкларацыя аб даходах 3-НДФЛ або іншы 4. Калі праводзіце аперацыі з крыптавалютай, раскажыце падрабязней, для чаго купляеце яе? Калі інвестуеце ў крыптавалюту, раскажыце падрабязней пра вашу мадэль інвеставання. Калі прадаеце раней купленую крыптавалюту, загрузіце скрыншоты з асабістага кабінета крыптабіржаў, якія пацвярджаюць, што вы купілі крыптавалюту.

Калі вы не прадаставіце неабходную інфармацыю, мы абмяжуем асобныя віды аперацый па вашым рахунку.
Мы запытваем дакументы на падставе 115-ФЗ.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
582
Публікацыі
2 897
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.07.2025
babay29, 19 November 2025
ад банка прыйшло вось такое, прадастаўляць я, вядома, нічога не збіраюся, ды і фізічна не магу хто ў курсе, якія аперацыі яны абмяжуюць? ёсць сэнс пераводзіць бабкі з карты або змагу плаціць картай у крамах і г.д?

@babay29

Гугл у дапамогу, такіх тэм вельмі шмат, напрамую свой банк прапісваеш і што рабіць, ды і тут такая тэма ёсць, паглядзі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
448
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.09.2024
ад банка прыйшло вось такое, прадастаўляць я, вядома, нічога не збіраюся, ды і фізічна не магу. хто ў курсе, якія аперацыі яны абмяжуюць? ёсць сэнс пераводзіць бабкі з карты ці змагу плаціць карткай у крамах і г.д.?

@babay29

А бро, ты ўжо прыплыў! У мяне Т Банк таксама заблакаваў – толькі я скідаў ім скрыншоты, чэкі, перапісваўся з падтрымкай яшчэ каля тыдня! Пасля чаго мне абмежавалі мае рахункі да 0. Нельга пераводзіць, выводзіць, адпраўляць, і параілі закрыць свае рахункі ў гэтым банку! Там яшчэ ёсць нюанс з-за інвестыцый: каб яго закрыць, там цэлая справа….​

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
597
Публікацыі
3 851
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.12.2021
ад банка прыйшло вось такое, прадастаўляць я, натуральна, нічога не збіраюся, ды і фізічна не магу. хто ў курсе, якія аперацыі яны абмяжуюць? ёсць сэнс перакладаць бабкі з карты ці змогу плаціць картай у крамах і г.д.?

@babay29​ мне той банк прасіў двойчы, у другі раз яны мне наўпрост напісалі вы робіце дэпазіт у разлік на казіно. Прызналася, пакаялася, прасілі. Але трэці раз сказалі – ідзі лесам

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
505
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
Sharovoi13, 19 November 2025
@babay29 А бро ты ўжо приплыл! У мяне той банк таксама заблакіраваў -, толькі я кідаў ім скрыншоты, чэкі, пісаў у падтрымку яшчэ каля тыдня! Пасля гэтага мне абмежавалі мае рахункі да 0. Нельга перакладаць, выводзіць, адпраўляць, і параілі зачыніць свае рахункі ў гэтым банку! Там яшчэ ёсць нюа [...]

@sharovoi13​ значыць лепш перад тым як ім адказаць – лепш перавесці ўсе бабкі з карты? каб потым не пісаць заявы і не бегаць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
хто ў курсе, якія аперацыі яны абмяжуюць?

@babay29​ забароняць любыя пераклады па СБП і па нумары карты і ліміт быццам 50к у месяц на пакупкі і зняцце наяўных праз банкаматы.

Яны звычайна тэлефануюць з СБ і цікавяцца наконт перакладаў, т.е. дэпаў у казіно, мне ў мінулым годзе раз 3 тэлефанавалі.

Заблакавалі карту, калі абарот дасягнуў 3 лямоў у месяц.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
230
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.01.2023
Andrey_777, 19 November 2025
@babay29​ забароняць любую перадачу праз СБП і па нумары карты і ліміт быццам 50к у месяц на пакупкі і зняцце наяўных праз банкаматы. Яны звычайна тэлефануюць з СБ і цікавіцца наконт перакладаў, г.зн. дэпазітаў у казіно, мне ў мінулым годзе разоў 3 тэлефанавалі. Заблакавалі карты, калі абарот [...]

@andrey_777

Так, я таксама пра гэта чуў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
597
Публікацыі
3 851
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.12.2021
@babay29​ забароняць любыя пераклады па СБП і па нумары карты і ліміт быццам 50к у месяц на пакупкі і зняцце наяўных праз банкаматы. Яны звычайна тэлефануюць з СБ і цікавыя наконт перакладаў, т.е. дэпав у казіно, мне ў мінулым годзе разоў 3 тэлефанавалі. Заблакіравалі карту, калі абарот дасягн [...]

@andrey_777​ мне, калі абарот да 500к дасяг, заблакіравалі з канцакамі, потым Альфа, Райф – каротка, спіс доўгі, адляцелі, пры тым абароты былі нядужыя. Мне вось што цікава, у мяне ёсць Сбер, там адкрыты рахунак на дзіця, яго магу заблакіраваць? я ўвогуле Сберам нідзе не карыстаюся, але баюся 161.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
721
Публікацыі
3 648
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.04.2019
Anyutka), 19 November 2025
@andrey_777​ мне калі абарот 500к дасягнуў – заблякавалі з канцом, потым альфа, райф, кароче спіс доўгі – адляцелі, пры тым абароты не былі вялікія. Мяне вось што цікавіць, у мяне ёсць Сбер, там адкрыты рахунак на дзіця, яго могуць заблякаваць? я ўвогуле Сбер ніколі не карыстаюся, але баюся 161.

@anutka89 калі 161 то ўсё – кранты ))))   115 калі блакіруюць, то Сбер, калі не юзаеш – будзе жыць ​

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Anyutka), 19 November 2025
мяне калі абарот 500к дастык заблакавалі з канца, потым альфа райф карацей спіс доўгі адлётелі, прычым абароты былі не вялікія. Мне вось што цікава, у мяне ёсць Сбер, там адкрыты рахунак на дзіця, яго могуць заблакаваць? я ўвогуле сбер нідзе не карыстаюся, але баюся 161.

@anutka89​ А пры чым тут канкрэтны банк і 161? 161 можна злавіць у любым банку і ўжо ўсё патрапіць пад санкцыі так сказаць. Ёсць казіно, дзе дэпазіты і высновы рэалізаваны паміж гульцамі, а не праз дропаў у працэсінгу…

Ну і дапусцім сітуацыя такая, ты выводзіш грошы з казіно, а чалавек робіць дэпазіт і перакідвае грошы табе на карту, далей гэты чалавек прайграе грошы і лічыць напрыклад, што яго ашукралі і ідзе пісаць заяўленне ў аддзяленне або звяртаецца ў банк, што яго зманілі і ашукралі махляры.

Ну альбо казіно не выводзіць грошы і ён робіць усё тое ж самае і заяўляе пра махляроў і падман.

Нават калі кампенсаваць тыя сродкі, якія нібыта скралі, то галаўняку потым не пазбегнеш з разблакоўкамі ў банках і г.д.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
448
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.09.2024
@anutka89​ А пры чым тут канкрэтны банк і 161? 161 можна спалучыць у любым банку і ўжо ўсё патрапіць пад санкцыі так скажам. Ёсць казіно, дзе дэпазіты і вывады рэалізаваны паміж гульцамі, а не праз дропаў у працэсінгу… Ну і дапусцім сітуацыя такая, ты выводзіш грошы з казіно, а чалавек робіць [...]

@andrey_777

Заяву ў органы ці ў аддзяленне банка ты, канечне, можаш напісаць, але ад гэтага нічога не зьменіцца! Ніхто нічога табе не верне! Ты нават зараз з цікавасці напішы ў падтрымку любога свайго банка і скажы, што ты перавёў грошы ня туды! І табе адкажуць, што нічога зрабіць ня могуць, толькі можаш паспрабаваць звязацца з гэтым чалавекам і папрасіць яго асабіста вярнуць табе грошы! А што датычыцца банкаў – то ў выніку лоўіш закрыццё рахункаў ва ўсіх! З асабістага вопыту – у мяне ўжо 4 банкі з закрытымі рахункамі, без права карыстання і паслуг гэтых банкаў!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
заяўленне ў органы, або ў аддзяленне банка ты, канечне, можаш напісаць, але ад гэтага нічога не зменіцца! Ніхто, нічога табе не верне! Ты нават зараз, з цікавасці, напішы ў падтрымку любога свайго банка і скажы, што ты перавёў грошы не туды! І табе адказаць, што нічога не могуць зрабіць, тольк [...]

@sharovoi13​ Так не блытай памылковы пераклад і развод ад махляроў, у аддзеле за такое возьмуцца з радасцю, бо пераклад быў і чалавека знайсці можна.

І тут чалавек не зможа заявіць, што прымаў деп-вывад у казіно, гэта ж яшчэ дадатковыя артыкулы накінуць.

Калі мне заблакавалі карту па 115 за спробу пакупкі крыпты, я сказаў, што махляры мяне хацелі падмануць, карту разблакавалі, але прымусілі перавыпусціць новую.

А так для разблакіроўкі ў мяне запатрабавалі кучу тлумачэнняў і пруфаў па ўсіх аперацыях і перакладах, ну навошта мне гэта было патрэбна? Нават калі б прадставіў, усё роўна не разблакавалі б.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
252
Публікацыі
1 054
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.09.2023
@andrey_777​ Заяву ў органы ці ў аддзяленне банка ты, канечне, можаш напісаць, але ад гэтага нічога не зменіцца! Ніхто нічога табе не верне! Ты нават зараз, дзеля цікавасці, напішы ў падтрымку любога свайго банка і скажы, што ты перавёў грошы не туды! І табе адкажуць, што нічога не могуць зраб [...]

@sharovoi13​ ты не правы, калі на цябе катаюць заяўку тут ужо сур’ёзна, табе не толькі заблакуюць, але і яшчэ прапануюць: альбо вярніце, альбо мы проста заблочым вашы рахункі, у прынцыпе многія трыкутнікі так і працуюць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
252
Публікацыі
1 054
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.09.2023
А так для разблакіроўкі ў мяне папрасілі купу тлумачэнняў і пруфаў па ўсіх аперацыях і пераводах, ну навошта мне гэта было? Нават калі б я прадставіў, усё роўна не разблакавалі б.

@andrey_777​ Некаторыя банкі прабачаюць першыя разы, а потым так, што пакажаш ты ці не пакажаш, нават калі на 100% сумленны, у любым выпадку трапіў у гэтыя спісы на адмену, хутчэй за ўсё будуць блакаваць і лепш ісці адкрываць іншы банк.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
448
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.09.2024
@sharovoi13​ Так не блытай памылковы пераклад і развод ад махляроў, у аддзеле за падобнае возьмуцца з радасцю, бо пераклад быў і чалавека знайсці можна. І тут чалавек не зможа заяўляць, што прымаў деп-вывад у казіно, гэта ж яшчэ дап. артыкулы дадуць. Калі мне заблакавалі картку па 115 за спроб [...]

@andrey_777

Ну добра, як ты будзеш тлумачыць, што твой деп у казіно – гэта развод ад махляроў? Гэта па-першае, а па-другое там амаль усе дропы! Кому ты ні пісаў і што б ні скідаў у доказ, у рэшце рэшт банк запытвае пацверджанне паходжання першапачатковых грошай! А тут колькі ім ні скідай, іх не задаволіць твой адказ! Вынік – закрыццё рахункаў! Як ні круці – канчатковы вынік будзе адзін(

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
448
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.09.2024
@sharovoi13​ значыць лепш перад тым як ім адказваць – лепш перавесці ўсе бабкі з карты? каб потым не пісаць заявы і не бегаць

@babay29

Ну калі ў цябе яшчэ рахункі не заблакаваныя, то лепш паспрабуй ім усё растлумачыць. Магчыма, яны пойдуць табе насустрач! У мяне проста тинек – 4-ы банк, у якім я зачыніў рахункі! На мяне там у ЦБ ужо напісалі, а гэта вельмі дрэнна! А ў цябе ўпершыню, хутчэй за ўсё прасцяць!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
10
Публікацыі
17
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19.11.2025

Падкажыце, ёсць хто крыптабосам карыстаецца? Маўляў, цяпер зрабілі аплату па СБП, але з вяртаннямі праблема і кажуць, што банілі кашалькі, хацелася б атрымаць вашу думку

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...