Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,901 Прагляд
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sharovoi13 а дзе гарантыя, што сваякам рана ці позна не заблакуюць. Гарантыі няма
@sharovoi13
Так, гэта і зразумела, я не кажу, што я такія сумы буду ганяць, але калі рабіць з розумам па-трохі, то ніякіх праблем не будзе. Хоць ты паказваеш сваю бок, я сваю. Ты ў адной краіне жывеш, я ў іншай, хоць законы, якія кантралююць пераклады і падаткі, падобныя
@sharovoi13
А як адсочыць, калі я з Binance адправіў на новы кашалёк, прыйшоў да іх і адправіў на іхны кашалёк. Атрымалі наяўку на рукі і пайшоў. Шлях маіх сродкаў пакажа, бінансоўскі кашалёк з мільёнамі на рахунку самой біржы, бо біржа адпраўляе з аднаго кашалька і адпраўніком будзе напісана Binance
@ingibordadapkuna магчыма чорныя грошы, прасі максімум 1-2 плацяжы (ці каментар да плацяжу, каб у банка не было пытанняў)
@goldking Так гэта ж не ўсюды, ды і на самой справе там вялікія сумы) Якую мінімалку наяўнымі, ты бачыў?
Ды і рызыку ніхто не адмяняў
@daniil707 цяпер яшчэ лёгка трапіць на трохкутнікі, і, на жаль, не кахальныя.
А праўда што ў РФ хутка крыпту забароняць?
@artem2801
Не! Не-не, не забароняць у любым выпадку. Думаю, не будуць імкнуцца максімальна легалізаваць – для гэтага, як мы ведаем, пачнуць прасіць вэрыфікацыі і г.д. і г.п. Глянь, Расія ўвяла лічбавы рубель).. крыпта занадта імкліва ахапіла ўвесь свет і цяпер усе краіны спрабуюць да яе адаптавацца!
ад банка прыйшло вось такое, прадастаўляць я, натуральна, нічога не збіраюся, ды і фізічна не магу
хто ў курсе, якія аперацыі яны абмяжуюць? ёсць сэнс пераводзіць грошы з карты ці змагу плаціць картай у крамах і г.д.?
@babay29
Гугл у дапамогу, такіх тэм вельмі шмат, напрамую свой банк прапісваеш і што рабіць, ды і тут такая тэма ёсць, паглядзі
@babay29
А бро, ты ўжо прыплыў! У мяне Т Банк таксама заблакаваў – толькі я скідаў ім скрыншоты, чэкі, перапісваўся з падтрымкай яшчэ каля тыдня! Пасля чаго мне абмежавалі мае рахункі да 0. Нельга пераводзіць, выводзіць, адпраўляць, і параілі закрыць свае рахункі ў гэтым банку! Там яшчэ ёсць нюанс з-за інвестыцый: каб яго закрыць, там цэлая справа….
@babay29 мне той банк прасіў двойчы, у другі раз яны мне наўпрост напісалі вы робіце дэпазіт у разлік на казіно. Прызналася, пакаялася, прасілі. Але трэці раз сказалі – ідзі лесам
@sharovoi13 значыць лепш перад тым як ім адказаць – лепш перавесці ўсе бабкі з карты? каб потым не пісаць заявы і не бегаць
@babay29 забароняць любыя пераклады па СБП і па нумары карты і ліміт быццам 50к у месяц на пакупкі і зняцце наяўных праз банкаматы.
Яны звычайна тэлефануюць з СБ і цікавяцца наконт перакладаў, т.е. дэпаў у казіно, мне ў мінулым годзе раз 3 тэлефанавалі.
Заблакавалі карту, калі абарот дасягнуў 3 лямоў у месяц.
@andrey_777
Так, я таксама пра гэта чуў
@andrey_777 мне, калі абарот да 500к дасяг, заблакіравалі з канцакамі, потым Альфа, Райф – каротка, спіс доўгі, адляцелі, пры тым абароты былі нядужыя. Мне вось што цікава, у мяне ёсць Сбер, там адкрыты рахунак на дзіця, яго магу заблакіраваць? я ўвогуле Сберам нідзе не карыстаюся, але баюся 161.
@anutka89 калі 161 то ўсё – кранты )))) 115 калі блакіруюць, то Сбер, калі не юзаеш – будзе жыць
@anutka89 А пры чым тут канкрэтны банк і 161? 161 можна злавіць у любым банку і ўжо ўсё патрапіць пад санкцыі так сказаць. Ёсць казіно, дзе дэпазіты і высновы рэалізаваны паміж гульцамі, а не праз дропаў у працэсінгу…
Ну і дапусцім сітуацыя такая, ты выводзіш грошы з казіно, а чалавек робіць дэпазіт і перакідвае грошы табе на карту, далей гэты чалавек прайграе грошы і лічыць напрыклад, што яго ашукралі і ідзе пісаць заяўленне ў аддзяленне або звяртаецца ў банк, што яго зманілі і ашукралі махляры.
Ну альбо казіно не выводзіць грошы і ён робіць усё тое ж самае і заяўляе пра махляроў і падман.
Нават калі кампенсаваць тыя сродкі, якія нібыта скралі, то галаўняку потым не пазбегнеш з разблакоўкамі ў банках і г.д.
@andrey_777
Заяву ў органы ці ў аддзяленне банка ты, канечне, можаш напісаць, але ад гэтага нічога не зьменіцца! Ніхто нічога табе не верне! Ты нават зараз з цікавасці напішы ў падтрымку любога свайго банка і скажы, што ты перавёў грошы ня туды! І табе адкажуць, што нічога зрабіць ня могуць, толькі можаш паспрабаваць звязацца з гэтым чалавекам і папрасіць яго асабіста вярнуць табе грошы! А што датычыцца банкаў – то ў выніку лоўіш закрыццё рахункаў ва ўсіх! З асабістага вопыту – у мяне ўжо 4 банкі з закрытымі рахункамі, без права карыстання і паслуг гэтых банкаў!
@sharovoi13 Так не блытай памылковы пераклад і развод ад махляроў, у аддзеле за такое возьмуцца з радасцю, бо пераклад быў і чалавека знайсці можна.
І тут чалавек не зможа заявіць, што прымаў деп-вывад у казіно, гэта ж яшчэ дадатковыя артыкулы накінуць.
Калі мне заблакавалі карту па 115 за спробу пакупкі крыпты, я сказаў, што махляры мяне хацелі падмануць, карту разблакавалі, але прымусілі перавыпусціць новую.
А так для разблакіроўкі ў мяне запатрабавалі кучу тлумачэнняў і пруфаў па ўсіх аперацыях і перакладах, ну навошта мне гэта было патрэбна? Нават калі б прадставіў, усё роўна не разблакавалі б.
@sharovoi13 ты не правы, калі на цябе катаюць заяўку тут ужо сур’ёзна, табе не толькі заблакуюць, але і яшчэ прапануюць: альбо вярніце, альбо мы проста заблочым вашы рахункі, у прынцыпе многія трыкутнікі так і працуюць.
@andrey_777 Некаторыя банкі прабачаюць першыя разы, а потым так, што пакажаш ты ці не пакажаш, нават калі на 100% сумленны, у любым выпадку трапіў у гэтыя спісы на адмену, хутчэй за ўсё будуць блакаваць і лепш ісці адкрываць іншы банк.
@andrey_777
Ну добра, як ты будзеш тлумачыць, што твой деп у казіно – гэта развод ад махляроў? Гэта па-першае, а па-другое там амаль усе дропы! Кому ты ні пісаў і што б ні скідаў у доказ, у рэшце рэшт банк запытвае пацверджанне паходжання першапачатковых грошай! А тут колькі ім ні скідай, іх не задаволіць твой адказ! Вынік – закрыццё рахункаў! Як ні круці – канчатковы вынік будзе адзін(
@babay29
Ну калі ў цябе яшчэ рахункі не заблакаваныя, то лепш паспрабуй ім усё растлумачыць. Магчыма, яны пойдуць табе насустрач! У мяне проста тинек – 4-ы банк, у якім я зачыніў рахункі! На мяне там у ЦБ ужо напісалі, а гэта вельмі дрэнна! А ў цябе ўпершыню, хутчэй за ўсё прасцяць!
Падкажыце, ёсць хто крыптабосам карыстаецца? Маўляў, цяпер зрабілі аплату па СБП, але з вяртаннямі праблема і кажуць, што банілі кашалькі, хацелася б атрымаць вашу думку