Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
233 Адказу
|
3,294 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@gans2115 я гэта зразумеў, я меў на ўвазе, што да любой карткі павінны быць рэквізіты – як БІК, кораткі рахунак і г.д. Як і ўсюды
@ingibordadapkuna у алтын Валлет няма, гэта не банк 🏦
па нумару карты, калі ласка… Іншым чынам няма
Падкажыце пліз, прадаю крыпту з байбите па сбп, надакучыла, што карту могуць заблакаваць у любы момант. На Алтын мне па сбп змогуць перакладаць грошы? І ці змагу я адтуль іх перавесці на іншыя свае карты таксама па сбп? Калі што, жыву ў Расіі
@chorko1 ну, хутчэй за ўсё, так. Я пакуль не карыстаўся ім, але ўжо спампаваў і прайшоў верыфікацыю менавіта дзеля такіх перакладаў.
Ну а як папоўніць алтын, калі маіх карт ужо не засталося? З карты жонкі нельга, ды ўвогуле можна папаўняць толькі са сваіх карт! Ну і які тады сэнс гэтага алтына!!!
@gans2115 папаўніць USDT (жонка можа папоўніць) і карыстацца самому для аплаты пакупак, замест карт РФ.
@gans2115 як я зразумеў сэнс кашалька, аплата па QR валютай у ру крамах. я сам асабіста яшчэ пакупак не рабіў, але шмат людзей пісалі, што ўсё праходзіць на ўра. А вось пра папаўненне з інших карт нельга – таксама цікава стала
@oktan так, а гэта якраз галоўная функцыя, якая і патрэбна!
нават пиастрикс пастаянна папаўняў з чужых карт і ўсё заўсёды было норм!
@olegv ну калі толькі так, на жонку тады гэты алтын і адкрываць. Ну напэўна гэта адзіны варыянт, так, а потым з яе кашалька ўжо на мой алтын!
@chorko1 не, па СБП пераклады толькі з уласных нумароў. Іх можна падключыць тры нумары.
@chorko1 я даведаўся, папаўняць толькі са сваёй карты! У гэтым косяк, канешне!
Па-мойму, пиастрикс застаўся адзіным, дзе можна папоўніць з любых карт (сваіх і чужых). Ну і далей куды заўгодна і каму заўгодна.
Толькі апошнім часам з’явілася новая праблемка, рэквізіты пастаянна прыходзяць на Кибит банк, а гэта Сухам, не РФ 🇷🇺! А гэта забаронена 🚫, могуць аштрафаваць, ну і часта банкі проста сталі не даваць перакладаць на замежныя карты!
Або варыянт з любых карт яшчэ, калі толькі ТГ кашалёк, а потым хоць Алтын хоць што-небудзь, але там таксама круціцца купа брудных карт.
@lariska78 па нумары карткі можна і на іншага перавесці.
@anutka89 пыталіся пра папаўненне. Што да зняцця – не ведаю сама, калі шчыра. Мне хапае па коду аплачваць.
@anutka89 вывесці то так, але тут вельмі важна папаўняць, а ў гэтым, увы, толькі са сваіх карт! То бок, не маючы сваёй карткі, няма сэнсу заводзіць гэты алтын.
@gans2115 ну ў мяне вельмі шмат банкаў адляцела па 115-ФЗ, засталося, ну прама некалькі) Але я выйшла з сітуацыі – алтын папаўняе мой хлопец сваю карту і перакладае мне)) Каб ужо апошнімі не рызыкаваць))
@anutka89 ну так, вось толькі так і застаецца! Я ж планаваў спачатку сам з чужых карт, але нельга, 🚫 не ведаў калі ўсталёўваў. Сам думаю жонку ўгаварыць на ўстаноўку Алтынa :)))) каб з яе карт на яго, а далей мне!
Пакуль крыпта і піастрикс, усё! Ну вось у запасе Алтын. Сам пакуль ні разу не ўводзіў на яго, хоць і верыф прайшоў.
Пастаянна бачу рэкламу гэтага кашалька ў кантэкстнай рэкламе, але пакуль яшчэ не гатовы ўсталяваць)
@gans2115 Гляджу на ўсе гэтыя “танцы з бубнам” і ўспамінаю старыя часы, калі з наяўнымі заходзіш у нейкі сеткавы “Джекпот” і пад халявнае піво ад завядзення круцішся і не парышся, як выводзіць, калі выйграеш. Стаў напэўна стары, настальгія…
@reddog123 самая лепшая халява была ў крэйзі фруціс, мая любімая сетка! Яны ў пятніцу ўвечары ў цэнтральным філіяле ўвогуле рабілі такія шоу і раздачы прызоў і ўсяго іншага! І галоўнае – куча філіялаў, а гэты цэнтральны быў на ўскраіне, метро Грамадзянскі праспект! А насупраць у бізнес-цэнтры быў офіс нашай будаўнічай кампаніі, я тады прарабом яшчэ малады быў! Бывалі часы! Дагавор толькі падпішаш на рамонт аб’екта, перадаплата адразу 50% і туды :)))) былі і мінусы, і плюсы і такое прапаленне, што лепш не хадзіць на працу :))) без бабла :))) Яны з вулканамі раўняй ішлі, самыя буйныя былі. У нас у Піцеры. Ты братан з якога горада? 🏙️
@gans2115 Сергиев Посад, Маскоўская вобл.
@loveohlove я юзаў яго пару разоў, здаецца, усё ў парадку пакуль што
@gans2115 пра якую краіну гаворка, без якіх-небудзь падковырак, проста не ведаю і цікава
@loveohlove Так, давай)))☺ Я думаю, у Мінску або ў Гомелі ведаюць, у якой краіне Пітер!
@reddog123 ведаюць і, магчыма, не адзін раз бывалі там (кажу пра сябе), але калі пра алтын кошалёк гаворка, то быццам гэта не пра Пітер?)
@misha55 (Misha55)
Пра слова алтын.
Усё правільна. Гэта слова пазычанае з тюркскіх моў. Але ў рускай мове яно даўно ўкаранiлася.
“Не было ні грошай, ды раптам алтын”. П’еса Астроўскага, напісаная яшчэ ў 19-м стагоддзі. Так што чалавек там правільна сказаў таму неведаючаму. Перахвалявацься няведаннем таго, што не ведаеш гэтае слова, не варта. Так і ў Эллачку-людаедачку па слоўнікавым запасе лёгка ператварыцца)