Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
233 Адказу
|
3,289 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@loveohlove бра, Расія 🇷🇺, Санкт-Пецярбург
Чот учора па сбп не змог сабе на альфу перавесці з алтына, піша маўляў памылка стварэння плацяжу, можа ў каго была такая праблема?
@lexantim па коду ўсё было норм, а перавод не спрабавала
@lariska78 А што значыць па коду? Тыпа аплата па QR, ці можна сабе яшчэ як-небудзь па коду перавесці?
Хто-небудзь з Беларусі рэгістраваў гэты кашалёк?
@lexantim па QR
@lexantim хоць не спрабавала, але што перашкаджае стварыць свой QR-код і аплаціць
Добры кашалёк. Праблемаў ніколі не было
@lexantim
У краме па QR-кодзе і ўсюды, дзе ёсць такі спосаб
@ident
Усім прывітанне 🤝 хто карыстаецца алтыном? ёсць сэнс рабіць?
Чаму б і не зрабіць. Водгукі добрыя. Але трэба ўсё паспрабаваць на ўласным вопыце. Асабіста мяне кашалёк задавальняе. Яшчэ ўвялі б больш відаў крыпты для папаўнення/выводу, было б проста цудоўна.
@ekaterina21r так. Для лудзікаў – самае тое, але непасрэдна з казіно туды не выводзьце, бо заблакуюць пераклад і прыйдзецца чакаць вяртання.
Усім добры дзень! Што там з верифікацыяй у гэтым кашальку, доўга правяраюць дакументы?
@ekaterina21r у цэлым норм, асабліва калі крыпту прадаеш і не хочаш, каб табе карты з-за гэтага блакавалі
Ну дарэчы хачу сказаць, што як мінімум тэхпадтрымка ў Алтына норм, я іх каля трох гадзін пытаннямі засыпаў учора, мне дапамаглі разруліць маю сітуацыю
@q3arena1991 прывітанне, мне праверылі на працягу 5-19 хвілін.
@q3arena1991 я шчыра кажучы, нават не заўважыў вэрыфікацыю, так што дакладна хутка
ну ў выніку выпрабаваў алтын, выводзіў USDT з Bybit, курс канечне ніжэй чым пры p2p, прыкладна ў раёне афіцыйнага курса, але я лічу гэта платай за тое каб карты не блакавалі 😀 Па СБП на іншую карту грошы перанесьці не ўдалося, як сказалі ў падтрымцы – гэта з-за таго, што ў мяне некалькі карт ужо заблакаваных. Але на шчасце па нумары карты ўсё перайшло
@chorko1 па мне алтын самае лепшае зараз))
@anutka89 ну і ў чым плюс-то? Толькі хуткасць, а камісіі шалёныя! Калі б хоць чужымі картамі можна было карыстацца, з іх папаўняць, дык бы сэнс быў, а так – асабліва няма! Я ўчора з цікавасці зрабіў дэп на водку, са сваёй жа карты праз алтын з 500 руб дайшло 236 руб:))) Раней рабіў вывады праз BestChange, пасля му баббит, ну што-то такое, я там праз 2 абменніка мяняў! Так пры сённяшнім курсе 72, а то і менш, я атрымліваў за 100$ па 77 руб! Так, з трох перакладаў 2 былі па паўтары гадзіны, адзін прышкодзіў, там хвілін за 10 атрымалася!
Ну і ў выніку прапампаваў я гэты алтын, а сэнсу ад яго асабліва няма! Я думаў хоць з чужых карт змагу перакладаць, так і гэтага няма:(((
@gans2115 што да камісій, я згодная! Але хаця б карты дакладна не павянуць, для мяне гэта вялікі плюс, бо ўжо шмат карт і так адляцела. Я папаўняю са сваёй, а вывожу на іншыя, калі трэба) пакуль без праблем)
Не ведаю, можа хто ўжо пісаў, нядаўна выпадкова зайшоў на QIWI, нешта я не зразумеў, яно зноў працуе?
@caddet цікава, калі дададуць казікі гэты спосаб дэп/вывад і дададуць ці ўвогуле… А раней жа быў топавы кашалёк.
З папаўненнем у казіно праблем не было зусім, а ўчарашнюю ставіў USDT TON на USDT TON – транзакцыя ўдалая, і ранейшыя, якія я рабіў, таксама ў аглядальніку блокчэйн паказваюць як паспяховыя. Усё налічвалася чотка, толькі аднойчы адзін стрымер мне адправіў і ў гісторыі паказала памылку AML, вярнулі на іншы адрас, які я даў. А зараз увогуле не адлюстроўваецца, падтрымка суткі ўжо маўчыць, стандартны адказ чакайце з 9-18 мск )) пачытаўшы іх чат, раней былі такія ж праблемы, яны пісалі ў чат і ім адразу карэкціравалі баланс у кашальку. Для сябе вырашыў дакладна, толькі карыстацца для папаўнення казіно, на вывад кожны раз не ведаючы прыдуць ці не, ну яго нахер, я лепш пераплачу і абмяняю ў якасным абменніку.