Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
233 Адказу
|
3,289 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры вечар, сябры. Адна казіно прапанавала новы спосаб папаўнення Кошелек Алтын. На мой погляд, сэрвіс даволі сумніўны. Але прапанова цікавая. Праз яго можна расплачвацца амаль усюды, падключыць Мирпей, аплачваць к’юаркоды. Асабліва шмат у сетцы не знайшла праверанай інфы. Можа хто-небудзь ужо карыстаўся гэтым кашэлькам? Ці варта звязвацца?
Другі месяц карыстаюся Алтыном. Пакуль нічога крымінальнага не заўважыў. У крамах па коду ўсё аплачваецца нармальна. Зручна выводзіць на яго usdt. Адзінае, пакуль не дадалі іншыя сеткі, акрамя trx.
@lariska78 я сам яшчэ не карыстаўся, але шмат дзе чытаў пра яго, у тым ліку тут на форуме, адны пазітыўныя водгукі, паведамленні, у бліжэйшы час таксама хачу пачаць ім карыстацца.
Аплачваць па QR-кодзе не даводзілася, але папаўняць і выводзіць з карты праблем не было.
тут на форуме чытаў, хто-сьці пісаў, што блакіруюць аккі і потым адтуль бабкі выцягваць задалбаешся… сам чакаю, калі з’явіцца больш водзываў, пакуль баязна карыстацца
@lariska78 ужо з-за назвы, стрэмна карыстацца) нармальны кашалёк так не назавуць)))
@didi88 калі б ты ведаў значэнне гэтага слова, то такую лухту б не пісаў…
Слова “алтын” мае некалькі значэнняў, у залежнасці ад кантэксту:
Золата (каштоўны метал): В тюркских языках (татарский, башкирский, казахский, киргизский, узбекский и др.) это слово означает «золото»
PS. Срамна не ведаць значэнне слова і рабіць якія-небудзь высновы…
Дзякуй за адказы!
@nikolay_, а чаму я павінен гэта ведаць? Сустрэкаюць па адзенні, як кажуць.
Нармальна з яго выводзіць на тінькофф, бабкі прыходзяць ад самога сябе з рахунку ў іншым банку.
Ну т.е. як мінімум дроп коцанны не трапіцца і пад блок не патрапіш)
Карыстаюся месяц, праблем пакуль што не было.
@lariska78 пачаў карыстацца, задаволены)) у СПб не прыходзяць часткамі
Упершыню чую. Трэба паспрабаваць гэты кашалёк
@dvk12 менш солі, а то сустрэнуць без адзежы, як кажуць…
@dimagrig а там можна ім папаўняць праз банкаўскую карту, а потым мяняць праз крыпту?
@godweles888 так, можна
@ingibordadapkuna а камісію не магу знайсці, дзе яе глядзець. Можаш паказаць?
@godweles888 там пры абмене трэба глядзець, калі я ў казік кладу 3ustd, калі на карту па спб, камісіі няма
@nikolay_ а чаму ты канкрэтна не адказваеш? Я ў цябе спытаў, чаму я павінен гэта ведаць?
упершыню чую пра такое наогул, ведаю што ёсць беларускі падобны, таксама можна аплачваць ва ўсіх крамах і ўся крыпта ёсць, мабыць.
@dvk12 ну гэта проста рускае слова, старажытная назва манеты…
ведае яго чалавек ці не – залежыць ад кругазору, ну ці адукацыі)))
так што, вядома ж, ты яго НЕ ПАВІНЕН ведаць, але і ганарыцца гэтым неведаннем таксама не варта)))
ну т. е. калі ты не ведаеш слова “святлафор”, напрыклад, ты ж не будзеш абурацца, чаму ты павінен яго ведаць? ці будзеш?)))
таксама зарэгаюся – замена ЮMoney будзе – а на беларускія карты яны выводзяць?
@ident
Ай х**ушки – Беларусь у пралёце
Любая біржа падтрымлівае аўтаматычны пераклад крыпты пры разліку ў крамах іх картай, пытанне ў тым, што не ўсе працуюць з Расіяй, але вось тут нават Мир падтрымліваецца і ўсе самыя вядомыя банкі – Bitget
@ser7217
Алтын з тюркскага прыйшло (татарскага, казахскага, турэцкага і інш.)
Так што я б не назваў яго рускім)