Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
178 Адказаў
|
2,100 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, у каго ёсць прыкладанне алтын, які там значок? Ёсць жоўты і сіні, гэта розныя ці я нешта не разумею?
![]()
Медыя ад удзельніка@gans2115 Жоўты кашалёк. А сіні – гэта нешта іншае.
@lana888 так, дзякуй, я ўжо даведаўся :))) сіні гэта алтын банк казахский.
Карыстаюся алтыном 2 месяцы. Удобна, што пры папаўненні ў USDT адразу канвертуецца ў рублі і можна вывесці на картку. Вядома, курс трохі вышэй пры вывадзе USDT. Камісія 3$ у сетцы TRC-20, у TON 1$.
зараз спампаваў, чакаю верыфікацыю, бо іншыя кашалькі жорстка тупяць, хоць з квн, хоць і не
@oktan верыф ўвогуле прайшоў хутка
@tanuhka39 Мяне таксама гэты курс бянтэжыць, я яксьці вырашыў з алтыну дэпанаваць на джетон 16к, у выніку на джетон прыйшло 14500р
верыфікацыю пачаў загружаць прапіску , 50 фота зрабіў ні адна не падышла з розным ракурсам , на**р выдаліў
@oktan калі я праходзіў, прапісцы дакладна не патрабавалі. Толькі пашпарт і селфі
праз пк зайшоў буду спрабаваць , не атрымаецца значыць не маё
@oktan у мяне з трэцяга разу ўсё прайшло
а колькі прыкладна часу праходзіць верифікацыя на гэтым Алтыне ?
@skwidward13 я прайшоў хвілін за 10.
@ingibordadapkuna зразумеў, дзякуй
а мне яшчэ цікава – могуць фз даць за такія пераклады праз гэты Алтын ці гэта 100% без бана картаў?
@gans2115 цяпер зайшоў з ПК-версіі, усё прайшло, відаць, дрэнна грузілася, хоць было напісана, каб зрабіў фота больш выразна
@skwidward13 у мяне быў момант, калі вывёў з Vavada 300к і праз Алтын кідаў на карту, потым праверыў: некаторыя плацяжы былі нібыта на сябе перавёў, толькі з іншага банка.
@ingibordadapkuna ну вось гэта мяне і цікавіць, кажуць, прыходзяць плацяжы тыпу ад сябе і за гэта нібы ніякіх фз блакаванняў не могуць даць і г.д., але як гэта на самой справе цікава
@skwidward13 цалкам правільна. Пакуль для мяне Алтын ідэальны, каб выводзіць на карту. І прыходзіць усё імгненна
@oktan ну так, там трэба трохі часу, каб усё прайшло….
А банкаўскіх рэквізітаў, як я разумею, у іх не атрымаць :((( каб з заблакіраванага юмани вывезці астаткі?
@gans2115 там можна аформіць віртуальную карту, можа там як рэквізіты
@gans2115
Ты б лепш пакуль не высоўваўся пасля блакіроўкі юмани. Калі там словіў, то цяпер усюды будуць пільна сачыць за табой да першай памылкі.
Калі зараз пачнеш праганяць самому сабе праз алтын, 100% западозраць што-небудзь. Таму лепш пакуль супакоіцца з казіно на месяц-два, а можа і даўжэй.
@misha55 я зразумеў, Міша, пакуль якраз будзе карысна зрабіць перапынак. Шкада пакідаць таму юмани сотку баксаў амаль! Пісалі пішы заява для пераводу, вось думаю куды вывезці:))) Або, як я зразумеў, яшчэ можна ідэнтыфікацыю прайсці і разблакуюць.
Надоелі ўсе, жыцця не даюць!
@ingibordadapkuna не, дружа, банкаўскія рэквізіты і рэквізіты карты – гэта розныя рэчы!
Калі па рэквізітах банка перакладаюць, то перакладаюць па разліковым рахунку і БІК, ну і па назве банка. А рэквізіты карты – гэта зусім іншае!
Калі зарплату, напрыклад, перакладае арганізацыя, яна ж не па нумару карты перакладае, а па р/с і БІК