Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
178 Адказаў
|
2,100 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ingibordadapkuna мабыць можна
@nuk0s але ён выдае памылку. Мне, па крайней меры, не даў.
@ingibordadapkuna магчыма тэхнічныя працы былі ў той момант
@ingibordadapkuna звычайна працуе, але сапраўды ў іх часта збойваюць функцыі. Заўсёды можна ўдакладніць у тэхпадтрымцы
@md1nosaur ну мне ён таксама не даў перадаць іншаму чалавеку
@nuk0s Функцыя, то бок, ёсць, можа і дасць перавесці на чужую карту, толькі потым можа заблакіраваць. У мяне так здарылася з Цуписом, перакладала разы 3 на не свае карты, у выніку заблакавалі і вельмі доўга з імі змага́лася, каб хаця б астаткі з кашалька вывесці. Так што гэта ўсё на ўласную рызыку.
@lana888 таму лепш не варта на чужыя, каб потым менш праблем было.
На самай справе ў гэтым і сэнс, каб па розных картах можна было размажваць, пажадана не толькі свае! А ўвогуле гэта такое, тыпу піастрыкса! На самай справе ў гэтым ён ідэальны.
Чэсна кажучы, кашалёк алтын тут абмяркоўваюць, а я нават не ведаю, што гэта:)))) нейкі новы? Такое ўражанне, што ён нейкі Казахстанскі:))
Трэба падрабязней паглядзець, што гэта ўвогуле за рэч такая!
@gans2115 па мне так гэта пакуль лепшы кашалёк, каб крыпту абменьваць і адпраўляць на картку. Адпраўляеш сам сабе. Усё прыходзіць імгненна, без затрымак.
@didi88 ну чаму:)))) хутчэй за ўсё, як я вышэй і напісаў, як бы звязаны з Казахстанам! Ці з чым-небудзь з Блізкага Усходу.
@gans2115 пагугліў вось што выдало)
Алтын – старажытная руская дробная манета вартасцю ў тры капейкі. Таксама так называлі адзінку грашовага рахунку.
@sinaloa
З Абхазіі. Ужо колькі тут абмяркоўваюць, нехта хваліць, нехта кепска адзываецца, заўсёды супярэчліва.
Я не карыстаюся і не ведаю.
@chag У мяне была такая сітуацыя, што калі зарэгістравалася на Алтын, нумар тэлефона паказала іншы, да якога не прывязаны банкі. Звярнулася ў падтрымку з просьбай памяняць нумар тэлефона, яны сказалі, каб я зарэгістравалася пад тым нумарам, які я хачу, і падтрымка Алтын сама правяла верыфікацыю акаўнта. І ўсе дадзеныя са старога нумара перакінула на новы.
@anutka89
Так што, вашы даныя былі дзе-небудзь? Ці я не так разумею?
@chag яны былі пад іншым нумарам.
@anutka89
Зразумела, усё ж такі дадзеныя ў базе?
@chag ну канечне, аккаунт я ж верыфікавала спачатку пад іншым нумарам
@chag ну і натуральна, там кус і ўсё такое, яны працуюць з банкам не расійскім, там жа можна выпусціць карту мир і прывязаць у мир пей і плаціць тэлефонам.
Гэта пакуль адзіны маламальскі легітымны спосаб выводзіць і завесці крыпту.
Хrocket цяпер працуе з тым жа банкам, што і алтын. А ім карыстаюся, значна зручней
@md1nosaur ў іх ёсць прыкладанне? я толькі ў тг знайшла
@anutka89
Апрыёры ён з тэлегай ішоў ж. Xrocket. Толькі праз тэлежку ён працуе.
@anutka89 у Telegram бот, унутры бота ёсць Telegram-дадатак.
Калі плануеце выкарыстоўваць куплю прама юсдт па СБП, то патрэбны KYC, калі без верыфікацыі, то даступны P2P
@md1nosaur зразумела, дзякуй.
@anutka89 не за што, магчыма, калі-небудзь зберуся і зраблю гайд па рокету)
@md1nosaur Бяз праблем на карту паступае? Калі крыпту змяняеш
Пытанне тым, хто ведае 🙋♂️: а як Алтын ладзіць з прыстаўамі? Калі яны захочуць сунуць нос у кашалёк.