Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
178 Адказаў
|
2,130 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 дэпіў з яго і выводзіў.
@abzi па спб толькі на свае
@ingibordadapkuna Сур’ёзна?
@ingibordadapkuna
а як зарахаванні на карту прыходзяць з Алтын, проста па нумары зарахоўваюцца ці як?
@artem2801 Усё даволі проста: вывад звычайна ідзе на тую ж картку, з якой папаўняў, сістэма сама падцягвае рэквізіты і ў большасці выпадкаў дастаткова нумара карты, нічога дадаткова ўводзіць не трэба. Па факце грошы прыходзяць як звычайны пераклад, часам як P2P, часам праз плацежны працэсінг, таму назва адпраўніка можа адрознівацца, гэта нармальна. Па тэрмінах часцей за ўсё прылятае хутка, ад некалькіх хвілін да пары гадзін, максімум бывае да сутак. Галоўнае, каб карта была аформлена на цябе і ўжо выкарыстоўвалася для дэпазіту, інакш могуць папрасіць вэрыфікацыю або перавесці на іншы спосаб вываду. У цэлым, калі аккаунт без касякоў, выплаты ў іх праходзяць стабільна і без лішніх праблем.
@abzi А ў цябе акк верыфікаваны?
@artem2801 я на карту не выводзіў, але праз СБП мне не дало перавесці іншаму чалавеку
@amernmes Верыфікаваны.
@ingibordadapkuna ну і мне не далі. Падтрымка сказала, што толькі сабе і ўсё
Знайшоў усё ж карыснасць у кашальку, думаў бяссэнсоўны. Але можна выводзіць з казіно наўпрост USDT у сетцы тон і імгненна без праблем выводзіць па СБП. У прынцыпе страта нязначная, пры тым што Джеттон без праблем выводзіць на USDT калі не выкарыстоўваў іншую сетку. Гэта значыць можна закідваць на джеттон у сетцы bep-20 або USDC і спакойна выводзіць на алтын у сетцы TON.
@goldking братан, канешне не магу. Можа адміністратары спецыяльна так зрабілі, а то я задаю шмат нязручных пытанняў:)))
Па-поваду сука казіно я табе ў тэме там купу разоў адказваў! Ну ў тэме сукааа казіно!
@gans2115 Не, проста пастаянна нейкія тэхнічныя праблемы ў ЛС, у мяне таксама такое часта бывае, проста перазаходжу ў акаўнт пару раз, і пасля аднаўляецца.
Спадзяюся, раней ты бачыў адказы ў тэмках, на пытанне пра прызы за розыгрыш у сукааа казіно!
Xrocket працуе праз той жа банк, што і алтын, і гэта проста глыток свежага паветра.
З мінімальнай камісіяй купіць юсдт афіцыйна картай без страху, потым абмяняць на тоны і рабіць… Выдатнае рашэнне.
Потым зноў жа без страху па сбп на картку за секунду
@ingibordadapkuna Вы з яго рабілі дэпазіт адразу ў казіно і выводзілі? З якога казіно?
@md1nosaur верифікацыя патрэбна?
@abzi Ну і што. У Цупісе таксама дазвалялася перакладаць на чужыя карты, але потым проста прылятае блок. Тут, паходу, тое ж самае. Лепш не рызыкаваць.
@lana888 так Алтын і не дае перавесці на чужыя карты.
@ingibordadapkuna Што Цупис, што Алтын, чаму ж, цікава, нельга пераводзіць на іншыя карткі? 🤔
@lana888 а навошта на чужыя?
@anutka89 так і ёсць, я хацеў папоўніць, яны прыйшлі, але скарыстацца нельга, у выніку вярнулі на карту
@dimagrig я папаўняю са сваёй і праблем увогуле няма і вывожу таксама на сваю, усё імгненна
@ingibordadapkuna Ну я маю на ўвазе, перакладаць людзям, як з звычайных банкаўскіх карт. А вы што, ніколі нікому не перакладаеце, родным, сябрам, ну і ўвогуле. У каго банкаўскія карты могуць быць заблякаваныя, то як ім сабе перакладаць.
@lana888 няма, я ніколі чужым такім чынам не перакладаў. Каб ім праз мяне заблакавалі карты, навошта?
@ingibordadapkuna бо сваіх няма