Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
178 Адказаў
|
2,100 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Антарктик валлет працуе праз Алтын.
Дэпазітаў на поллям было за апошнія тры месяцы.
Праблем не было.
Для Расіі даступны ?
@dimagrig даступны! Але пакуль яксьці асцярожна ім карыстацца. Х.з
@barakuda2020 зразумеў, сп
@dimagrig як бы ліцэнзія банка Рэспублікі Абхазія пакуль што не ўнушае даверу. Хоць можа цалкам і нармальная плацёжка. Думаю, што гэты банк з сяброўскай рэспублікі цалкам сяброўска абменьваецца інфармацыяй з фінансавымі структурамі Р.Ф.). Таму асабліва круціць бабкі там можа дрэнна скончыцца) хоць гэта ўсяго толькі мае здагадкі, будзем глядзець далей)
@barakuda2020. Час пакажа) А я думаю, гэта зрабілі, каб адмываць грошы, ёсць лазейка, значыць.
@valerich А што з вэрыфікацыяй? Складаная ці не
@amernmes Я проста праз Антарктык праходзіў.
Для мяне любая верифікацыя нескладаная.
@barakuda2020 Абхазія рэцэнзія топ.
@valerich Скажы, калі ласка, у якім рэгіцца лепш? У мяне няма ні таго, ні другога
@amernmes. Увогуле не складана і практычна за 5 хвілін праводзяць вэрыфікацыю
Штосьці няма даверу да гэтага алтыну
@fredperry58 чаму?
У тг у іх адказалі
Што тычыцца даверу, усё ж проста:
Ніхто нікога не прымушае карыстацца.
@valerich
А што гэта за кашалёк, добры?
@abzi
Ну і навошта ты паставіў палец унізе, я проста спытаў пра кашалёк 🤬
@artem2801 скажу так, пакуль для мяне алтын лепшы крыптакашалёк.
Сам ім карыстаюся ўжо даўно і праблем не ўзнікала. Ні 115, ні 161 тут ўлоўіш т.к плацяжы ідуць па прынцыпе сам-сабе. Шкада, што камісія на вывад крыпты 250р, але абяцаюць на днях TON завесці. Рэкамендую.
@nuk0s і калі сам сабе адпраўляеш, камісіі няма))
@anutka89 Ага. Спадзяюся, гэты кашалёк яшчэ доўга пражыве.
@amernmes верыфікаваны за паўгадзіны
Ну вось і я даўно хацела паглядзець гэты кашалёк. Спампавала з Гуглплэй, не ведаю, можа, трэба з Рустора, а гэты выдаліць і зноў спампаваць з Рустора? Але нешта ён нейкім чынам трохі падвісвае.
@abzi Ну гэта як і ў Ципусе, я так разумею. Я з чужой карты папоўніла, і заблакавалі гэты Ципус, ледзь потым вывела з яго, тыдзень мучылі, а потым яшчэ і тэлефанавалі. Тут, мабыць, так сама, толькі сам сабе можаш, каб дадзеныя супадалі.
@ingibordadapkuna Вы выводзілі з каза ўжо на яго? А з самога Алтына можна толькі сабе перакладаць, на чужую карту нельга, я правільна зразумела?