Кошелек Алтын

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 9 сакавіка 2026 г. у 16:45 ад | 367 Адказаў | 5,922 Прагляду | 5 Рэакцый
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
895
Публікацыі
3 509
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17 кра 2019 г.

80 тысяч праганяла па крыпце, у выніку на карту вывела 78800. Страчыла капейкі

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
621
Публікацыі
4 001
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
7 сне 2021 г.
hgsdtv, учора, 03:18
80 тысяч ганяла па крыпце, у выніку на карту вывела 78800. Страціла капейкі

@hgsdtv гэта не так шмат)) ёсць дзе наогул камісія шалёная

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
28
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 мая 2026 г.

Нарм кашалёк, выводзіў з крыпты, без замарочак, праз 20 хвілін ужо на картку

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
621
Публікацыі
4 001
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
7 сне 2021 г.
Artur2, учора, 06:49
Нарм кашалёк, выводзіў з крыпты, без лішніх клопатаў, праз 20 хвілін ужо на карце

@artur2 якія 20 хвілін? Там увогуле ўсё прыходзіць імгненна

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 168
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сак 2024 г.
hgsdtv, thursday, 11:39
Зарэгістравала ўчора кашалёк. З пятага разу прайшла верыф. Па тэлефоне адразу сказала, што для гульні ў казіно. Сказалі, што ўсё ок. Сёння наўпрост вывела з Fenix. І мне замарозілі. На крыпту. Запатрабавалі тлумачэнні, адкуль крыпта, ці ведаю пра паходжанне крыпты, і патрабавалі доказы. Скінул [...]

@hgsdtv​ цяпер ходзіць вельмі шмат бруднай крыпты. Сама крыпта з казіно, гэта не значыць, што яна брудная, многія сэрвісы проста насцярожана ставяцца да крыпты з казіно і часам блакуюць яе больш для падстрахоўкі. Старайцеся заўсёды правяраць свой кашалёк па AML, кашалькі, куды пераводзіце, і самае галоўнае, гуляйце ў тых праектах, якія самі правяраюць крыпту пры транзакцыях, яны не выведуць вам брудную. А вось шлак-праекты, пры добрым заносе паспрабуюць выплаціць вам выйгрыш бруднай, пасля гэтага вы гэты выйгрыш ужо нікуды не патраціце, і тым больш не выведзеце ў рублі, грошы будуць, але гэта будуць фанцікі.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
inkgra84, учора, 07:28
@hgsdtv​ цяпер ходзіць вельмі шмат бруднай крыпты. Сама крыпта з казіно яшчэ не значыць, што яна брудная, многія сэрвісы проста з насцярожанасцю ставяцца да крыпты з казіно і часам блакуюць яе больш для перастрахоўкі. Старайцеся заўсёды правяраць свой кашалёк па AML, кашалькі, куды пераводзіце [...]

@inkgra84​ а як гэта «правярайце па AML”?
Як можна адрозніць крыпту «чыстую» ад «бруднай»? Могуць з Jetton вывесці «бруднай»?

Шмат пытанняў задаў я :)))), ну па магчымасці, як зможаце, простымі словамі, каб было зразумела:)))?

Не сорамна пытацца , сорамна не зразумець і рабіць выгляд што зразумеў:))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 168
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сак 2024 г.
gans2115, учора, 08:44
@inkgra84​ а як гэта «правярайце па aml”? Як можна адрозніць крыпту «чыстую» ад «бруднай»? Могуць з Джэттона вывесці «бруднай»? Шмат пытанняў задаў я :)))), ну па магчымасці, як зможаце, простымі словамі, каб зразумела было:)))? Не сорамна пытацца, сорамна не зразумець і рабіць выгляд, што зра [...]

@gans2115​ я, можа, не правільна выказаўся. Правяраць трэба адрас крыптакашалька, куды пераводзіш, і свой. Пагуглі, цяпер дастаткова сэрвісаў для праверкі, там будзе паказаны ўзровень рызыкі – нізкі, сярэдні, высокі, а таксама сувязі і чорны спіс. Ёсць aml-боты ў тэлеграме. Я звычайна правяраю ў Blockchair, там адразу праверка па некалькіх складніках. Напрыклад, кашалёк Stake свой, адрас, куды дэпаю, таксама правяраю, у выпадку высокай рызыкі, то бок калісьці я задэпаваў нешта не тое, там рэалізавана функцыя змены кашалька – аўтаматычна дадуць новы адрас для дэпазіту.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 168
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сак 2024 г.
inkgra84, учора, 08:54
@gans2115​ я, можа, не зусім правільна выказаўся. Правяраць трэба адрас крыптакашалька, куды пераводзіш, і свой. Пашукай у Google, зараз дастаткова сэрвісаў для праверкі, там будзе паказаны рызыка – маленькі, сярэдні, высокі, а таксама сувязі і чорны спіс. Ёсць aml боты ў Тэлеграме. Я звычайна [...]

@inkgra84​ яшчэ дадам. Старайся захоўваць крыпту на адным кашальку, а для гульні ў казіно – для дэпаў і вывадаў выкарыстоўваю іншы. Прычына простая, выведуць бруднай крыптай, у цябе хоць твае запасы і асноўны кашалёк з ёй не змяшаюцца. Калі, напрыклад, вывёў на свой для дэпаў у казіно, а потым праверыў, і калі ўсё нармальна, то пераводзь на асноўны, дзе захоўваеш асноўныя запасы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
inkgra84, учора, 08:54
@gans2115​ я, можа, не правільна выказаўся. Правяраць трэба адрас крыптакашалька, куды пераводзіш, і свой. Пагуглі, цяпер дастаткова сэрвісаў для праверкі, там будзе паказаны ўзровень рызыкі – нізкі, сярэдні, высокі, а таксама сувязі і чорны спіс. Ёсць aml-боты ў тэлеграме. Я звычайна правяраю [...]

@inkgra84​ я неяк дэпаваў у JetTon, карыстаюся Trust, JetTon выдаў мне адрас ERC-20, і ў мяне ён высвяціўся як небяспечны, але я ўсё роўна перавёў. Што ў такіх выпадках рабіць, там новы адрас яны не давалі, толькі на наступны дзень ён змяніўся на нармальны.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
inkgra84, учора, 08:59
@inkgra84​ дадам яшчэ. Старайся захоўваць крыпту на адным гаманцы, а для гульні ў казіно – для дэпаў і вывадаў выкарыстоўвай іншы. Прычына простая, выведуць бруднай крыптай, у цябе хоць твае запасы і асноўны гаманец з ёй не перамяшаюцца. Калі, напрыклад, вывеў на свой для дэпаў у казіно, а пот [...]

@inkgra84​ не гаманцы, а розныя адрасы, напэўна? Ну, напрыклад, ERC для гульні, а BEP для захоўвання або наадварот 🔄.

Ну, напэўна гэта актуальна пры вялікіх сумах, а да 1000$ пафіг :)) Я стараюся шмат не назапашваць, за 1000$ перакочваецца, адразу здымаю трохі. Мне яксьці больш даспадобы трымаць наяўкай!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 168
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сак 2024 г.
gans2115, учора, 09:03
@inkgra84​ я калісьці дэпіў у Jetton, карыстаюся Trust, мне Jetton выдаў адрас ERC-20, і ён у мяне высветліўся як небяспечны, але я ўсё роўна пераводзіў. Што ў такіх выпадках рабіць, новы адрас яны не далі, толькі на наступны дзень змяніўся на нармальны.

@gans2115​ правер свой цяпер адрас кашалька. То бок ты дэпнуў на небяспечны, і аўтаматам твой асабісты кашалёк мог “запэцкацца”, то бок сувязь адлюстравана ў гісторыі як небяспечная, гэта цяпер негатыўна адбіваецца на тваім кашальку і, натуральна, на крыпце, што захоўваецца там. Нібыта так, я сам нядаўна пачаў у гэтым разбірацца, калі праверыў адзін свой кашалёк, і ён аказаўся з вельмі высокім рызыкам, давялося пазбавіцца ад крыпты, што там захоўвалася.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 168
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сак 2024 г.
gans2115, учора, 09:08
@inkgra84​ не кашалькі, а розныя адрасы, напэўна? Ну, напрыклад, ерс для гульні, а беп для захавання або наадварот 🔄. Ну, напэўна, гэта актуальна пры вялікіх сумах, а да 1000$ пафіг :)) Я стараюся шмат не назапашваць, як толькі перавальвае за 1000$, адразу здымаю трошкі. Мне яксьці больш дасп [...]

@gans2115​ я таксама стараюся цяпер захоўваць у наяўцы ў рублях, але апошнім часам крыпта моцна прасела і стараюся прытрымаць да лепшых часоў))), але часта ўсё роўна ўсё зліваю ў каз)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
inkgra84, учора, 09:12
@gans2115​ я таксама стараюся цяпер трымаць у наяўцы ў рублях, але апошнім часам крыпта моцна прасела і стараюся прытрымаць да лепшых часоў))), але часта ўсё роўна ўсё ўсаджваю ў каз)))

@inkgra84​ ну нам, гульцам, мне здаецца, на курс глядзець…..:))) я неяк даўно спрабаваў зарабіць на курсе, купіў па 50$ ltc, прадаў па 70$ ну і далей, але гэта часта доўга, то бок гэта як падпрацоўка, ну і самае галоўнае, зарабіў там 3 капейкі, там 5 капеек, потым яшчэ і яшчэ, а потым за 30 хвілін прайграў утрая больш:)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.

Я тут учора прыехаў у Калінінград , вось сёння прачнуўся, паеду зараз у Янтарны, пагляджу, як там слоты круцяць;)))) а заўтра Вітос яшчэ будзе там выступаць у казіно Собрание! Так што пагляджу ааа зараз граюць афлайн!!:))) Сто гадоў не гуляў, апошні раз у Хельсінках напэўна ўжо гадоў 6 таму.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
276
Публікацыі
1 419
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11 мая 2023 г.

Пасля 100к вывадаў сабе па СБП, даюць блок на пераводы, хоць ліміты дазваляюць яшчэ 400к+ зрабіць. Скаціўся, Алтын. Чыста з блока 2к рублёў зарабілі з-за майго зваротнага вываду сродкаў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
798
Публікацыі
4 662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.
nuk0s, учора, 10:01
Пасля 100к вывадаў сабе праз СБП, даюць блок на пераводы, хоць ліміты дазваляюць яшчэ 400к+ зрабіць. Скаціўся, Алтын. Чыста на блоку 2к рублёў зарабілі з-за майго зваротнага вываду сродкаў.

@nuk0s​ тыдзень таму я перавёў больш за 300+ ніякіх абмежаванняў не было , можа ў ўсіх па-рознаму

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...