Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
178 Адказаў
|
2,130 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@fredperry58 Вядома, зараз нават банкам не давяраюць. Я таксама пакуль пераправяраю, што і як. Бо быў не вельмі добры вопыт з Ципусам – заблакавалі, бо не зусім зразумела, куды і адкуль можна пераводзіць, а адкуль нельга. У выніку напаткала цяжкасці з высновай з гэтага Ципуса. Паглядзім на Алтын.
@ser7217 Ну так, невялікія сумы на гэтым алтыне можна трымаць.
@lana888 З каза на яго можна толькі на крыпту і можна з кашалька перакладаць іншым па СБП.
@lana888З Алтыном я б таксама не цягнуўся разганяцца. Цяпер амаль усе такія сэрвісы спачатку даюць нармальна папрацаваць, а потым пачынаюцца нюансы з лімітамі і праверкамі. Пасля падобнай гісторыі ўжо бяру паўзу – кідаю мінімалку, кручу, спрабую выводзіць дробнымі сумамі. Калі пачынаюць цягнуць час або прасіць лішняе – для мяне гэта адразу званочак. Лепш недазаробіць, чым потым як з тым жа Ципусом бегаць і выбіваць сваё.
@forvard Вось і я ўжо навучаная з гэтымі кашалькамі. Буду глядзець пакуль што на водгукі, хоць і стварыла там ужо вірт. карту.
@abzi з казіка на крыпту на гэты кашалёк не раю, толькі наўпрост калі. Яны не любяць крыпту з казіка, у чаце пісалі.
@lana888 чытаю іх чат, быццам усё норм, агляды бачыў, усё ўлаштоўвае, але за чысцінёй крыпты вельмі сочаць і баняць.
@olegv Дзякуй за параду, будзем ведаць.
@olegv чаму не любяць? Я пакуль месяц здымаю з казіка і норм
@anutka89 Гэта відаць вам пакуль “чыстая” крыпта прыходзіць.
Я пакуль перажыду месяцок, другі, паглядзім. Гучна “грыміць” гэты Алтын, каб толькі не гэтак жа гучна накрыўся.
@lana888 ну так я і здымаю з нармальных казіно))
@anutka89 прыстойныя сумы выводзіце на яго?))
Пакуль усё без прэтэнзій. Працягваю тэсціць. Вэрыф простэйшы, з крыптай таксама нарм. Яшчэ б манет дадаць. Усім дзякуй за абмеркаванне.
Прачытаў чат, алтыну ім не патрэбна крыпта з казіно, бо яна брудная, калі толькі не выводзіць на ўмоўны байбит, а потым у алтын, шмат замарочак.
@fredperry58 той жа ўмоўны байбит таксама не любіць такую крыпту.
@kuzmish я не, але хлопец выводзіў 300к на карту. Прыходзілі яму як ад самога сябе
Па-мойму алтын валлет гэта аналаг антарктик валлета, дызайн і функцыянал цалкам аднолькавыя. На карту выводзяць са рахунку ІП. Па QR-коду пакупкі аплачваюць мерчанты за вас, у цэлым прыкольна і больш надзейна чым выкарыстанне P2P
скачаў кашалёк зараз буду глядзець што да як, а то з тэлеграмаўскім кашальком незручна ўвесь час то деп не пройдзе то яшчэ што-небудзь
@lariska78 яны яшчэ ў студзені абяцалі дадаць новыя манеты, але цяпер хоць бы з’явіўся TON.
@olegv верыфікацыя там праз самсаб ці праз якую праграму
Учора рабіў вывад з джэтана і адправіў не на той адрас, падтрымка Алтаны не ведаю як, але выцягнула мой вывад і зарахавала на баланс)
Зараз вывёў з Джеттона на Алтын криптай, казіно вывела, а на кашальку вывад прыйшоў, але з памылкай.
Напісаў падтрымцы, атрымаў такі адказ:
Добры дзень! Прыносим прабачэнні за магчымыя нязручнасці. Ваш дэпазіт не быў залічаны, бо не прайшоў праверку бяспекі. Можам зрабіць вяртанне на адрас адпраўніка або вышліце ваш асабісты (не біржавы) адрас у сетцы TRC-20. Пры паўторных дэпазітах з гэтай пляцоўкі, акаўнт можа быць заблакаваны на 24 гадзіны.
Указаў ім адрас на Байбіце, пакуль цішыня…
@ser7217 у хлопца таксама было, на Байбіце вярнулі)
@ser7217 Сярожа, выкарыстоўвай trustwallet, усярэдзіне можаш памяняць на любы токен, і крыпта будзе чыстай 😏