Клубны чэмпіянат свету
Навіны спорту
|
1 ліпеня 2025 г.
ад
Kyann911
|
190 Адказаў
|
2,110 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olegpetkin Было б выдатна, калі б Флуміненсе паказалі класную гульню, спадзяюся, яны нармальна падтапяць.
А ў цэлым я за ПСЖ, але не моцна засмучуся, калі адбудзецца сэнсацыя і тыя самыя Флуме забяруць чэмпіянат, хаця ў гэта цяжка паверыць.
Я спадзяюся, на ТБ, мне здаецца Чэлсі лёгка забярэ
@nicolas0821
Ну іх уся дынастыя можа вельмі хутка скончыцца, калі фінансы скончацца і шэйхам гэта ўсё перастане быць цікава.
@preeti Не пакажуць і не паказалі)2-0 Челси вин.
@robingood Ну і добра, падыдзе і так, глядзім далей.
Што гэта за Флуміненсе – зусім дрэнна выглядаў. 0 момантаў стварыў. Ну а ў Чэлсі проста ўдалая сетка атрымалася. У фінале іх могуць ужо разнесьці
@arthur89 не могуць, а 90% што вынясуць, хто б на іх ні выйшаў
думаю будзе як фінал ЛЧ – у адну калітку
@babay29
Ну да яны без напругі адыгралі гэтыя матчы. А ў фінале думаю ПСЖ будзе, улічваючы абарону Рэала, і там іх ужо будуць напружваць так, што ня будзе весела
Таксама думаю, што Чэлсі адскочыць.
Думаю ПСЖ выйграе сёння з лікам 3-1 РЕАЛ зараз не такі моцны, каб ПСЖ абыграць і забіць шмат мячоў. Не больш за тое – думаю, яны змогуць забіць адзін мяч. На ПСЖ я стаў на перамогу і на «абе заб’юць».
Оз хутчэй за ўсё будзе жб, яшчэ б што-небудзь больш цікавае знайсці.
@alexey03 Так, факты ёсць фактамі, але ў мяне чамусьці чуйка на Рэал) паглядзім)
@maravidas таксама думаю, Реал прайдзе.
Ой-ой-ой накідалі як за 20 хвілін, я нават заліць не паспеў.
Ну тое, што Рэал у абароне – сметніца, было зразумела, але яны сёння ўсюды сметніцай апынуліся, і ў цэнтры, і ў атаке
Ды, жоска яны адляцелі, ну і справы, абмочыліся
Цяпер застаюцца толькі Чэлсі і ПСЖ, зусім не хацелася б, каб Чэлсі забраў трафей
Ну гэта проста трэш 😂 я думаў Рэал будзе хоць трохі канкурэнтны. Ну што ж, ПСЖ таксама ў шчэпкі знесуць і Чэлсі, без сумневу. Энрыке красавец, Дэмбеле таксама красавец, гол + пас супраць “каралеўскага клуба”, я думаю сумненняў у ЗМ ужо няма.
Ужас)як дваровая каманда адляцелі 0-4) рэал можа.ПСЖ крутыя,яны забяруць трафей.
Ну што, які сёння будзе лік?
ПСЖ пераможа?
@olegpetkin павінен ў адну калiтку
я нешта прапусціў ці што, хто-небудзь у гісторыі клубнага футбола выйграваў увогуле ўсё? ПСЖ могуць стаць першымі? з якога года ўвогуле КЧМ праводзіцца?
@babay29 Калі верыць інтэрнэту, то клубны чэмпіянат свету праводзіцца з 2000 года.
Ну, мужычкі, сёння фінал, Гэта 100% ПСЖ будзе, выграюць увогуле ўсё.