Клубны чэмпіянат свету
Навіны спорту
|
1 July 2025
ад
Kyann911
|
190 Адказаў
|
2,034 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як вам увогуле КЧМ? Глядзіце? Падабаецца?
Мне самому, калі шчыра, неверагоднае задавальненне прыносіць тое, што цяпер адбываецца ў свеце футбола
Блін ужо другую тэму для абмеркавання паднімаю, як бы нібыта нікому не заходзіць, а там увогуле-то Інтэр вылецеў ад Флуміненсе
@kyann911 футбол цяпер не цікавы стаў, паўсюль толькі бабкі ўсё вырашаюць
Горка ад гэтага, канешне.
@kyann911 абідная параза была ў Інтэра ў ЛЧ, трымаў за іх у фінале
@kyann911 канешне,раней футбол быў, а зараз чыста бізнес
Раней было цікава, зараз увогуле цікавасць да футбола знікла. Якім быў футбол, калі гулялі Роналду (зубастык) Фігу, Рыўалда, Кака, Роналдыньё, Зідан, а цяпер поўны шлак па мне, можа камусьці падабаецца – гэта выключна мая думка пра сучасны футбол.
@robingood дак, так, адна асалода было глядзець, як гуляюць гэтыя футбалісты
ЛЧ і ЛЕ раней глядзеў калі нашы расійскія клубы гулялі
Аль-Хіляль красавцы, Сіці выкінулі за борт.
@kyann911 На той недзеі ў матчы Бенфіка- Баварыя, паставіў на перамогу Бенфікі ў сухую, рызыкоўна, але стаўка зайшла. Кэф 6.5 быў.
Учора Сіці і Інтэр прайгралі, трэба было ставіць, але але але..
@robingood Проста футбол змяніўся, ды і мы самі таксама. Іншыя жыццёвыя прыярытэты цяпер. Плюс настальгія па “тым футболе” таксама прысутнічае. Я сам зрэдку пераглядаю нарэзкі матчаў, што глядзеў у юнацтве, і адчуваю тыя эмоцыі, якіх зараз ужо не магу адчуць. Гэта дапамагае ненадоўга вярнуцца ў мінулае і злавіць той вайб.
Што думаеце па матчах Реал-Ювентус і Боруссия-Монтеррей?
Хачу прэс паставіць на гэтыя матчы. За Реал якось упэўнены, а за Боруссию – не. Думеў паставіць на перамогі Реала і Боруссии 3.40 каэф.
@misha55 Ох не ведаю, трэба б таксама лівануць, пагляджу што там за Монтеррэй
Рэал – Юве схіляюся да абодва заб’юць, пакуль што, трэба глянуць, што там з каэфамі
@kyann911
Эксперды кажуць, што гэта жорсткія мексы ўзначальваныя пажылым Рамосам)
Што-то я не зразумеў, я ўжо тры разы ўжо спрабую адправіць паведамленне пра кэф 1,64 на «абедзве заб’юць» у матчы Реал – Юве а ў мяне нічога не адпраўляецца
@kyann911 мадэрацыя
А, ну вось, карацей быццам валуйная стаўка, а Монтеррэй, можна ўзяць – Боруссія не прайграе, хоць каэф x2 выходзіць, не асабліва цікавы, але можна заіграць тоталы
@kyann911 думаю жб
@misha55 мы тут асабліва не саветчыкі, а то насаветуем яшчэ, не дай Бог)
Опа, тут на казіках нават футбольчык ёсць, добра.
@sinaloa Так, ты маеш рацыю, кожны павінен сваёй галавой думаць, гэта ў першую чаргу, таму, @misha55 і мяне не слухай.
@vandec323 А то як жа інакш – вы ўвогуле аматар? Глядзелі ўчорашнія гульні?
@sinaloa
Я толькі хацеў пачуць меркаванні, раз такая тэма з’явілася. Магчыма, прыслухаўся б, а можа і не)