Клубны чэмпіянат свету
Навіны спорту
|
1 ліпеня 2025 г.
ад
Kyann911
|
190 Адказаў
|
2,109 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55 РПЛ Ты сам ведаеш думаю чаму не блішчыць, няма еўракубкаў. А так расійскія клубы пастаянна траплялі ў групу ЛЧ, ЛЕ (Кубак УЕФА) і цяпер ЛК (Ліга канферэнцый). А раней яшчэ быў слоган – “спорт мне палітыкі!” Іпаць, сваімі словамі, як не шануюць.
@sinaloa
Так раньше попадалі і яны штосьці паказвалі? Пастаянна сорамны вылет, пры тым часам нават нейкі БАТЭ ці Црвена Звезда выходзілі з групы, а нашы так званыя “топы” нават ніводнага гола нікому не забілі.
За выключэннем ЦСКА, Зеніта і Спартака, па сутнасці за 34 гады ніхто і нічога не паказаў. Толькі ўяві, што б у такой краіне, 2 каманды за 30+ год выдалі ўсяго пару сезонаў і то толькі ў кубку УЕФА, а не ў ЛЧ.
Цяпер возьмем АПЛ, ЛаЛігу і іншыя топавыя лігі. Там жа каманды стабільна паказваюць футбол. Пра зборныя нават казаць не буду)
@misha55@misha55 ЦСКА і Зеніт бралі кубак УЕФА . Далей нібы ў 2009 годзе ЦСКА прайшлі ў ЛЧ у чвэрцьфінал, я ў армійцы быў тады, глядзелі ўзводам матч. Расійскія клубы нашы ніякім чынам не горшыя за еўрапейскія зусім, Міхаіл)
@misha55 давай канешне зараз яшчэ абмяркуем гэтую тэму, калі расійскія клубы выключылі з еўракубкаў у сувязі з СВО. Гэта не правільна. Зеніт і ЦСКА і Краснадар стварылі б добрую канкурэнцыю – гэта 100%. Спартак толькі пасасывае збоку.
@sinaloa
Аб якой канкурэнцыі увогуле ідзе гаворка? У вас надта вялікае меркаванне пра футбол РФ. Тым больш што ў таго ж Зеніта адзін з найслабейшых сезонаў за апошні час, не кажучы пра астатніх
@sinaloa
Спартак так пасасае, што ў апошніх Еўракубках заняў 1 месца ў групе Лігі Еўропы па сіле якая не саступала як заўсёды слабай групе зеніта ў ЛЧ. Перайграў яшчэ да кучы Наполі моцна дома і ў гасцях і адзіны, хто ў еўра-вясну прайшоў. Які зеніт цска і Краснодар увогуле, пра што гаворка. зеніт там як заўсёды абосраўшыся ў ЛЧ, абосраўся і ў ЛЕ ў 1/16, пра астатніх увогуле маўчу
@arthur89 ты ўвогуле футбол глядзіш?; Або напісаў, каб што-небудзь *выкіднаць?! Смяюся вам у твар, аналітыкі! 🤣
@sinaloa
Ну раскажы па пунктах, што не так? Апошні еўрасезон. Спартак займае 1-е месца ў групе з Наполі, Лестэрам і Легіай. Зеніт зліваецца ў 1/16 ЛЕ пасля чарговага правалу ў ЛЧ. У цябе нейкія іншыя факты ёсць? Давай паглядзім іх
@arthur89 першае – ты настолькі ўшчарбны юзерок, што нават мінус мне влепіў. Спартак злівае ўсім, дзе праходы ў яго? Кідай інфу то) Я ж сачу пільна за футболам. Няхай Нашы клубы зараз і не гуляюць у еўракубках. Але сэнс не ў гэтым. Твой Спартак на дне ляжыць.
@sinaloa
Выдатныя факты, заснаваныя на абразе😂. Яшчэ раз для аднаклетачных. Якія вынікі былі ў расійскіх клубаў у апошнім еўрасезоне? І хто там ляжаў на дне? Хто выйшаў у 1/8 на Лейпцыг і дзе ўсе астатнія? Можаш нешта ўнятнае адказаць, а не скуліць пра нейкія мінусы, быццам дзіця
Тэма паступова пераходзіць з КЧМ у РПЛ/Лігу Еўропы
КЧМ забярэ ПСЖ, хацелася б
@nicolas0821 у Артуркі спытай, да хуя важны гусь сёння. Завтра толькі абдзенуць .
@kyann911 КЧМ увогуле кайф асабліва з кампаніяй сядзець глядзець
не кожнаму проста прыносіць задавальненне футбол )
@sega0508 ну знайшоў, за каго балець – ПСЖ, гэта легенда футбола
@sega0508 памятаю як усе чакалі фінал барселона супраць рэала гэта проста капец
@artema
Што за кайф?) столькі матчаў спынялі падчас дажджу, для футбола гэта дзікунства
@artema чаму легенда?! Узялі парыжане ЛЧ, дааа. Легенды – гэта Рэал і Барса.
Зусім магчыма ПСЖ пачынаюць паціху будаваць сваю дынастыю
@nicolas0821 сумняваюся ў гэтым. Клубы АПЛ ужо нядрэнна закупіліся. Мая стаўка на Ліверпуль, у паўфінал павінны зайсці, толькі б Салах не пайшоў.
@nicolas0821 Так, вось гэты прикол з навальніцай і маланкамі – гэта нейкае неверагоднае ўпушчэнне
Мне падабаецца, сам я жыву ў Германіі, таму буду падтрымліваць Баварыю, Хары Кэйн – наш слоняра .
@berdf а чаму ў Германіі жывеш? Калі рускі ты, альбо з краін СНД то трымаў бы за нашы клубы. Калі б ты жыў у іншай краіне, дапусьцім у Іспаніі, таксама б трымаў за які-небудзь іспанскі клуб?
@sinaloa Пераехаў у маладосці, тут футбольная культура вельмі моцна развіта, таму – грэх да яе не далучыцца. А з нямецкіх клубаў там жа толькі Баварыя зараз на клубным чэмпіянаце.
Каб быў наш рускі Краснодар, канешне за нашых падтрымліваў бы.
Ну, яны канешне ўжо вылетелі таму праехалі, цяпер балею за Рэал.
Ну што, спартсмены, на каго ставім сёння? Чэлсі ці Флуміненсе ці ТБ?