Клубны чэмпіянат свету
Навіны спорту
|
1 ліпеня 2025 г.
ад
Kyann911
|
190 Адказаў
|
2,111 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55 працісніла Боря выходзяць мексіканцы) Мой прагноз таксама спраўдзіўся на ОЗ.
@sinaloa Як думаеш, хто ў фінале будзе. Я думаю ПСЖ – Рэал)
@maravidas Яны не змогуць сустрэцца ў фінале, толькі ў паўфінале, калі абодва клубы пройдуць.
@sinaloa так, няправільную сетку бачыў у тг, значыць. Тады чакаю Аль Хіляль – ПСЖ, бітву шэйхаў. Чэлсі не хачу бачыць у фінале, увогуле мне не падабаецца.
@maravidas Так, шэйхаў цікава будзе паглядзець, займальна
@vandec323 што канкрэтна цікавага ў іх і займальнага?
@sinaloa а чаго, паглядзець, хто з іх пераможа, дакажа, так бы мовіць, хто тут самы шэйхавы шэйх, магчыма, канешне, і сумная гульня будзе
Спадзяюся, ПСЖ проста разнесе ў нулі, яны мне яксьці бліжэй
@vandec323 так з клубаў СА толькі Аль-Хіляль застаўся. Толькі ён можа перамагчы ў турніры, што ўсё роўна малаверагодна.
Удзельнічаў на Фонбеце ў акцыі, дзе трэба пакінуць прагноз на матчы. Усё адгадаў, апроч Манчэстэр Сіці. Перамогу не змаглі за 1.3 занесці. Так бы ўхапіў тлусты фрыбэт. Клубны чэмпіянат свету – чыста таварыскія гульні, усім пафіг)
Пятага чысла жорсткія гульні, будуць глядзець і кайфаваць, па-мяне там увогуле не відавочна, Баварыю люблю з юнацтва
@kyann911 Шкада, што Расія не гуляе
@senatt зусім правільна, футбалісты і так стомлены пасля заканчэння сезону, так і не адпачыўшы давялося гуляць КЧМ. Так, яны на гэтым добра зарабяць, але той самаадданасці няма і не будзе.
@rys1ka @rys1ka Я б паглядзеў матч Зеніт – Аль-Хіляль 😁
@maravidas таксама думаю такі фінал будзе альбо Баварыя за месца ПСЖ
@rys1ka Так, гэта сапраўды ўпушчэнне.
@vandec323Здаецца, былі прапановы год, два таму,каб нашы клубы гулялі ў азіяцкай ЛЧ, у прынцыпе таксама было нядрэнна паглядзець. Тое, што зараз… Уся РПЛ для мяне як таварыскі турнір, без месцаў у еўракубках.
Так, глядзець цяперашнюю РПЛ без слёз на вачах і зусім сур’ёзна ўвогуле немагчыма (хаця і пяць гадоў таму асабліва нічога не было), апошняе, што ўспамінаецца цёпла – Чэмпіянат свету 2018, вось гэта было крута, як кажуць – “Раней трава была зялёней”, але блін тады сапраўды было нешта, памятаю, я нават трохі паволанцёрыў.
@vandec323
У РУ футболе можна выдзеліць некалькі момантаў. Калі ЦСКА выйграў УЕФА, потым пару сэзонаў Зеніта, бронза на Еўра 08, ну і хатні ЧС. На гэтым усё.
Сама РПЛ увогуле нічым не блішчыць. Стаўкі на яе рабіць увогуле магіла.
@misha55 тут ні дадаць, ні адабраць але, калі б хоць з кімсьці іншым гулялі, на сусветным узроўні, я думаю, не я адзін бы кайфаваў бы ад гэтага факту
Мяне цікавіць, хто так рпл гнобіць, увогуле што хоча? У топ-5 ліг ёсць проста велізарная колькасць мёртвых матчаў, дзе гульцы нічога ўвогуле не могуць. Калі вы глядзіце толькі матчы Барселоны і Рэала, то гэта проста ілюзія ўтварылася. Такіх каманд вельмі мала. Я ўжо маўчу пра тое, што ў свеце сотні іншых ліг. У якой-небудзь Германіі на матчы 3-й лігі палова горада прыходзіць і яны не скуляць пра якасць футбола. Але чамусьці менавіта ў нас прынята ненавідзець усё сваё. як гуляюць, так і гуляюць і бываюць сапраўды топавыя матчы па якасці і хуткасці.
@vandec323
Ну глабальная арэна, сам разумееш, пакуль зачыненая. Ды і паказалі б нашы каманды нешта там?
Цяпер Зеніт мяшок з грашыма, як ПСЖ у Францыі. Раней увогуле канкурэнцыі практычна не было, а без яе няма развіцця. Разбіваць каманды відавочна ніжэйшым узроўнем за Зеніт, ну відовішча такое сабе. Я ў гэтым годзе ўвогуле здзівіўся, што Краснадар узяў лігу. Проста як бы па сцэнарыю, каб дамінацыя Зеніта не выглядала занадта відавочнай)
04-10 гады, хаця б 4-5 каманд у лізе больш-менш роўныя. Спартачы, ЦСКА, Зеніт, Локо. Нават Ротар у пачатку нулявых нешта мог.
Як я табе пісаў у іншай тэме пра Мбапэ, таксама лупілі паўпрафесіяналаў з бюджэтам піцэрыі і ён здаваўся мегазоркай. Папаў у Рэал, дзе канкурэнцыя вышэй і каманды мацнейшыя – адразу выпарыўся.
@maravidasТак, сёняшнюю РПЛ глядзець без слёз на вачах і зусім сур’ёзна немагчыма (хоць і 5 гадоў таму асабліва нічога не было), апошняе, што цёпла ўспомніцца – Чэмпіянат свету 2018, вось гэта было крута, як кажуць – “Раней трава была зялёней”, але блін тады сапраўды было нешта, памятаю, я нават трохі паваланцёрыў.
@arthur89 Тут мелася на ўвазе, што не надта цікава стала сачыць за РПЛ з-за адсутнасці ўдзелу ў міжнародных спаборніцтвах. А так я заўсёды трымаў кулаў за ўсе нашы клубы ў еўракубках, хоць сам фан Зеніта.
Дарэчы, згодзен з табой па відовішчнасці, напрыклад, большасць матчаў чэмпіянатаў Іспаніі і Італіі я б не змог глядзець)
@maravidas
Дык так, я пра тое ж. У мяне чамусьці ў памяці застаўся адзін дзень, калі Спартак у Краснодаре гуляў. Той матч атрымаўся шыкоўны – і гады, і хуткасць, і адразу пасля яго пачаў глядзець Рэал Сосьедад з кімсьці, у мяне амаль не вырвала. Усё пазнаецца ў параўнанні. Але ўсё ж наша РПЛ нейкім чынам бліжэй, чым Ле.