Казіно Parimatch не выплачвае выйгрыш у 500 000 рублёў!
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
1 March 2021
ад
Bablozlo
|
121 Адказ
|
4,404 Прагляду
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
правільна ўсё кажа, я так у стаўках плаваю, каэфы збіраю вялізныя а стаўка капейная, не зайшло і хрэн з гэтымі капейкамі, зайшло – гуляй, разгуляйся.. Але калі здаровы каэф заходзіць – тараканы грызуць, чаму хоць не падвоіў стаўку..😁 Так што табе жадаю вывеcці ўсё да капейкі, і яшчэ заносаў, але толькі з бездэпаў або з капеек..
Пы сы, а фантакрутов стримы не гляджу, Витька Вантус адабіў усё жаданне..
дзякуй, дакладна выведу ўсё, у мяне было б усё акуратна, я раней кінуў касарь – дасць не дасць, але замест таго каб спыніцца, калі не давала, рабіў яшчэ і яшчэ і яшчэ деп, і так па касарю мог і 20 і 30 і 40к за раз спусціць)) таму вярнуўся ў спорт і цяпер прасцей сябе кантраляваць
чытаю іх патрабаванні пра камуналку—ах.евшыя уроды!
Любу прычыну для нявыплаты.
там заўсёды ўсе выводзілі і ніякіх праблем) напісаў жа, што для мяне)
wewin.ru/topic/446/париматч-украл-250-тысяч-рублей
Ужо як паўгода і больш пари матч скупляе ўсю рэкламу, у ўсіх блогераў, уключаючы мільённікаў і тых, хто рэкламуе піраміды.
Усё дакладна, як раней рабіў 1хбет.
Прыйшоў наплыў гульцоў, а разам з імі і кідкі.
Настойліва не раю тут нікому гуляць. Гэта скам!
у петушатнік к ттру ,із 🤣
Там БК а тут казік, тым больш таварыш Ленін узяўся, упэўнены, што вывядуць
спісалі то стаўкі, а там рознае бывае, тут жа я выйграў ды і агалоска шырокая, ім чс не варыянт тут атрымліваць, тым больш за такія не вялікія сумы
Вось вы прама спісаннем ставак і г.д. прама супакоілі хлопца😁
Маладцы
Усё будзе гуд без панікі
ты што тут шухер наводзіш, гэта ТСу на выплату і збіраюць з свету па нітцы, Вождзь дамовіўся..вось 250К ужо ёсць у іх..
Ужо цэлы тыдзень прайшоў з пачатку верифікацыі вялікая кантора, высокі рэйтынг, вялікая колькасць станоўчых ацэнак і невялікая сума вываду. На пашту адказ не прыйшоў, а самае галоўнае, так і не адпісаўся прадстаўнік казіно
Любая другая кантора без праблем плаціць, бывае праз пару гадзін пасля скаргі
І незразумела сэнс затрымкі. Гульню табе адключылі, так што не зілеш, а рэпутацыя казіно растае з кожным днём.
у тым і парадокс, што гульня заблакавана, але казіно цягне з выплатай, калі рабіць гэта бессэнсоўна
Мне здаецца, што калі цягнуць у сітуацыі, што гульня адключана, могуць і зусім пабрэць, прыдумаць мультыаккі ці нешта падобнае… у мяне быў такі досвед, хоць усяго 2к было, нібы дробязь, але казіно прыдумала нібыта я мульціў…. і скарга тут не дапамагла
Не чакаў такога паста пра Паріматч. Здаецца паважаная кантора… Аўтар маладзец, што заблочыўся і прынцыпова засэйвіў выйгрыш, рэспект і віншаванні з заносам). Цярпення табе, спадзяюся, што хутка ўсё вырашыцца.
P.S а што за саркaзм Леніна пра джоя і ікса? Што з імі не так?
пытанне на кантролі Леніна, усё будзе ок)
вялікі дзякуй, за 2 гады першы занос, так, вырашыў спыніцца і вывесці)
Ведаю) тады таксама Ленін дапамагаў), канешне там і казіно значна больш вядомае было, але тупа прыпісалі мне мульты, пытаўся лагіны мультаў, думаў маўляў калісьці рэгіўся і забыў, але там увогуле было ўсё прыдумана) смешна аж было)
іншых акаўнтаў няма і ніколі не было, гэта я заўсёды правяраю для сябе
Казіно париматч увогуле адкрыў тут на форуме нядаўна, калі быў турык, раней не ведаў
Дзіўна, што прадстаўнік затаіўся, але будзем думаць пра добрае!)
Кажуць, прадстаўнік хадзіў па тэме. Ленін не скаргу вырашае, а менавіта трымае яе пад кантролем, кожны дзень яму піша)
Паріматч спецыяльна не выводзяць і цягнуць рэзіну, бо ведаюць, што я гуляю ў лайв і лайв мне не заблакіравалі, яны чакаюць, калі я пачну гуляць і прайграю грошы ў лайве
Гуляць не буду, калі і захачу, закіну ў Бітстарз
Яны ведаюць, што ў лайве можна за 2 хвіліны зліць увесь банк! Таму і пакінулі! Гэта ўчынак сапраўдных пацукоў!!!!!!!!!!!!!!
А табе проста не трэба заходзіць на гэты сайт увогуле! Пакуль Ленін не вырашыць гэтае пытанне!!
Я ведаю, сам у рулетцы па 10к за раз ставіў, ужо напісаў Леніну і скрыншот прыкрэпыў
Я чамусьці так і думаў, што таму могуць цягнуць і вырашыў праверыць
Таму і прадстаўнік маўчыць – чакае, што азарт возьме сваё
Лепш нават не заходзіць, пакуль пытанне не вырашыцца
Але я не хачу гуляць нават на Бітстарз, я проста хачу ўжо хаця б 1 нармальны вывад зрабіць за апошнія паўтара года і я спыніўся толькі таму, што за год ні разу не вывёў, ужо стаміўся прайграваць, таму дачакаюся і вывяду ўсё