Казіно Parimatch не выплачвае выйгрыш у 500 000 рублёў!
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
1 March 2021
ад
Bablozlo
|
121 Адказ
|
4,407 Праглядаў
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну ну)) у мяне тут Kaziman 6к вывесці не можа ! 02.03.2021 паставіў 2 сутак амаль весела зняў! злілі 500 рублёў паставіў на вывад 5500р! чакаю сяджу цяпер
Ты тэму спачатку чытаў? Каму пашанцавала?
так я і ў мінусе нашмат больш, верыць у казку)))
маладэц) што столькі занёс)
мне б тысяч 20 і хапіла !
у свеце існуюць тры злы, бабы, гарэлка і казіно..😁
не забывай пра стаўкі
А дзе іншапланецяне
Эфект Мандэлы
І андронны калайдэр
дзякуй, так я не раз за гэтыя гады заносіў, але вывожу поўнасцю ўпершыню, па большай частцы раней або ўкладваў назад або выводзіў тысяч 150, а потым па сістэме, я бог рулеткі або бог слотаў, і затащваў, зліваў усё, але не ў гэты раз)
ад бабы залежыць) астатняе ад лукавога
Што вы курыце? Накроманги)))))
Не, не так – баба, гарэлка і п’яная баба з гарэлкай))))
п’яная баба гэта добра, галоўнае каб не да крытычнай адзнакі))
заўтра ўвечары будзе турнір
Віншую з заканчэннем гэтай гісторыі з добрым канцом)
яшчэ вывожу пакуль што)
Грошы атрымаў, усім дзякуй за падтрымку! Леніну перавёў, заўтра чакайце турнір)) Удачы ўсім, я адпачываю)
вельмі рады за чела ))))) форум Латест проста круты))
Згодзен на 200%!
@bablozloНе так ужо і доўга гэтая гісторыя цягнулася, хоць калі пра такую суму ідзе гаворка, я разумею, наколькі мучальным можа быць нават дзень прамаруджвання. Маладзец, што пачакаў) Яшчэ раз віншую з вялікім выйгрышам) Вялікі дзякуй Леніну за дапамогу) @vyacheslavlenin
Хлопцы, хто памятае? Хто выбіў Айдара за фінальным сталом? Я на 80 працэнтаў упэўненая, што гэта была Я! Хто можа дакладна падказаць? Гэта той чалавек, які быў у сіт-аўце))))))
@aydarkaribullin Я знайшла хто цябе выбіў)))) Гэта пераможца фрыхі uinstonc! Так што можаш смела яму 500 поінтаў перакладаць)))
ты красавчык) з такім заносам !