Казіно Parimatch не выплачвае выйгрыш у 500 000 рублёў!

Абмеркаванне онлайн-казіно | 1 March 2021 ад | 121 Адказ | 4,405 Праглядаў | 12 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.10.2015
Bablozlo, 1 March 2021
Калі табе мазг 7 дзён будуць выносіць і не такія памылкі будуць)) пісаў у спешцы ў 4 гадзіны раніцы, бо ўжо моцна вырубала, мы ж не на ўроку, каб за памылкі пытаць 😎

Дык мяне таксама адзін раз за 150$ і яшчэ, здаецца, за 109 $ мучылі але вывялі і табе выведуць..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
922
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.06.2018

Калі б не форум, то не факт што і вывелі б(мая думка),  А так ужо нікуда не дзенуцца, упэўнены што шмат хто ў іх так з злосці прайграваў заносы, увогуле зрабіў высновы па гэтым казіно), хоць і так калі і гуляю то толькі ў нармальных казіно, для мяне гэта пф и икс и джой, ніколі там праблем не было)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
paveljke, 1 March 2021
упэўнены, што шмат хто ў іх так з злосці і прайграваў заносы, увогуле зрабіў высновы па гэтым казіно)

Я даўно яшчэ прачытаў, што ў іх верыфікацыя стандартна да двух тыдняў, таму і выкрэсліў гэтае казіно са спісу прыдатных для гульні. Ведаючы пра існаванне ліцэнзійных казіно, якія выводзяць без верыфікацыі ад некалькіх хвілін да пары гадзін, увогуле не разумею, як у такое можна лезці.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
paveljke, 1 March 2021
Калі б не форум, то не факт, што і вывялі б(маё меркаванне),  А так ужо нікуды не дзенуцца, упэўнены, што многія ў іх так са злосці і прайгрывалі заносы, увогуле зрабіў высновы па гэтым казіно), хаця і так калі і гуляю то толькі ў нарм казіно, для мяне гэта пф і икс и джой, ніколі там праблем [...]

ікс і джой. сур’ёзна?

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
Retyi, 1 March 2021
Я яшчэ даўно прачытаў, што ў іх верифікацыя стандартна да двух тыдняў, таму і вычаркаў гэта казіно са спісу прыдатных для гульні. Ведаючы пра існаванне ліцэнзійных казіно, якія выводзяць без верифікацыі ад некалькіх хвілін да пары гадзін, увогуле не разумею, навошта ў такое ўлезці.

У пасте ж апісаў, што рэйтынг высокі на сайце, маюць +13 ацэнак, плюс праводзілі турнір на 100 000 рублёў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
masplay, 1 March 2021
таксама мяне яны аднойчы мучылі за 150$ і яшчэ, здаецца, за 109$ але вывелі і табе выведуць..

канешне вывядуць аўдыторыя латеста сур’ёзная

paveljke, 1 March 2021
калі б не форум, то не факт што і вывялі б (мая думка), а так ужо нікуды не дзенуцца, упэўнены што шмат хто ў іх так са злосці і прайграваў заносы, увогуле зрабіў высновы па гэтым казіно), хаця і так калі і гуляю то толькі ў норм казінах, для мяне гэта пф і ікс і джой, ніколі там праблем не было)

спортсмен так зліў балік з-за доўгай верифікацыі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
2 129
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20.07.2020

Выплацяць, не перажывай

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
Bablozlo, 1 March 2021
У пасте апісаў жа, што рэйтынг высокі на сайце, маюць +13 аценак, плюс турнір праводзілі на 100 000 рублёў

Сам бачыш, рэйтынг не гарантуе нармальнага вываду. Тут важна не толькі на рэйтынг глядзець, але і на водгукі. Пра цягненне верифікацыі карыстальнікі на многіх сайтах пішуць . У цябе то сума прыстойная, з такім выйгрышам многія казіно ахвотна памурыжылі б з праверкамі, але Париматч і дробныя вывады цягне.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015

За спартсмена таксама яшчэ ідзе зносіны

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018
masplay, 1 March 2021
Навошта ўвогуле гэтыя паперкі пра аплату КУ ? Мяне дзівіць, што пашпарт ім не падыходзіць, асноўны дакумент, а якаясьці паперка ім патрэбна. Дык ці забаронена бомжам гуляць?  

яны працуюць па буржуйскай ліцэнзіі, па ёй абавязаны праверыць адрас прапіскі, а ў буржуа ў пашпартах няма прапіск як у нас. вось яны і патрабуюць камуналкі, у нармальных казінах самі ж пішуць, што адрас можна пацвердзіць любой іншай плацёжкай, дзе пазначаныя вашыя ФІА і адрас, не пазней за 3 месяцы… Але гэтыя вырашылі проста чалавеку пакампастзіць мазгі, у надзеі што ён псіханёе, плюне і заліе бабло назад, звычайная гісторыя, але не разлічылі, што ўсё так абярнуцца і справай чалавека займецца Латест з Вождзем, ну а цяпер для прыстойнасці трохі покакетнічаюць, што быццам займаюцца дакументамі ТСа і ўсё вывесяць сто пудоў…

Пы сы яшчэ дзівлюся, як яны па іх сакрэтнай інфармацыі, якую яны нікому не скажуць, нейкі левы мульт не прышылі…😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.10.2015
vasabi, 1 March 2021
яны працуюць па буржуйскай ліцэнзіі, па ёй абавязаныя праверыць адрас прапіскі, а ў буржуёў у пашпартах няма прапіскі як у нас. вось яны і патрабуюць камуналкі, у нармальных казіно самі ж пішуць, што адрас можна пацвердзіць любой іншай плацежкай, дзе ўказаны вашы ПІБ і адрас, не пазней за 3-х [...]

Ага ясна, ну т.е атрымліваецца БОМЖ не мае права на гульню па іх буржуйскіх правілах ?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
masplay, 1 March 2021
Ага, т.е. получается БОМЖ не имеет права на игру по их буржуйским правилам ?

Цябе напэўна здзівіць, але ёсць шэраг казіно ў Еўропе, якія ў цябе нават пытаюць, адкуль грошы на гульню і патрабуюць пацверджання даходу

masplay, 1 March 2021
Ага, т.е. получается БОМЖ не имеет права на игру по их буржуйским правилам ?

і калі ты бомж, то, адпаведна, дазволіць сабе гуляць ты не можаш. а значыць ты падпадаеш пад правіла гульнявой залежнасці і цябе трэба заблакаваць

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018
masplay, 1 March 2021
Ага ясна, ну т.е атрымліваецца БОМЖ не мае права на гульню па іх буржуйскіх правілах ?

атрымліваецца так, але сам ведаеш – усюды можна пайсці на сустрэчу, ну а тут ясна для чаго гэта іпанне мазгоў робіцца, вышэй я пісаў.. А пра камуналку мне так менеджар тлумачыў у забугорным казіно, я яму таксама пісаў чаму ім не падыходзіць прапіска ў расійскім пашпарце, ён мне сто раз спаслаўся на іх ліцэнзію і ўсё..

Пы сы… а па ўсіх законах нас з Расіі можна ваще паслаць лавіць матылькоў і праўды нідэ не знойдзем… т.к. азартныя гульні ў нас забаронены, мы атрымліваецца там рэгімся для гульні на лове на свой страх і рызыку.. Ад таго нармальныя забугорныя казіно нас даўно заблакіравалі..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.10.2015

Мне не падабаюцца такія правілы, вось выйграў бы ў статусе бомжа 500к і з’явіўся б шанец на светлую будучыню ў дамку за горадам, але не – не выплацілі б …

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
vasabi, 1 March 2021
яны працуюць па буржуйскай ліцэнзіі, па ёй абавязаны праверыць адрас прапіскі, а ў буржуёў у пашпартах няма прапіскі як у нас. вось яны і патрабуюць камуналку, у нармальных казіно самі ж пішуць, што адрас можна падцвердзіць любой іншай плацёжкай, дзе пазначаныя вашыя ФІА і адрас, не пазней за [...]

Прапіска маецца, ды і пацвердзіць яе не праблема, толькі ім падавай менавіта плацёжку, а вось тут ужо трэш

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
1 361
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
02.10.2020

Так, хлопцы, мне асабіста пафіг на гэты Паріматч, я дакладна ведаю, што Слава вырашыць гэтую праблему і грошы чалавеку сто працэнтаў выплацяць! Проста трэба трохі пачакаць)))

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
vasabi, 1 March 2021
яны працуюць па буржуйскай ліцэнзіі, па ёй абавязаны праверыць адрас прапісцы, а ў буржуёў у пашпартах няма прапісак як у нас. вось яны і патрабуюць камуналкі, у нармальных казіно самі ж пішуць, што адрас можна пацвердзіць любой іншай плацёжкай, дзе ўказана вашы ПІБ і адрас, не пазней за 3-х м [...]

Та гэта самадзейнасць, а не патрабаванне ліцэнзіі. Усе ліцухі буржуйскія, але я пры гэтым у дзясятку ліцэнзіяваных казіно прайшоў верыфікацыю з прапіскай, пры чым нават у казіно, не маючых рускага сапорту.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018
Bablozlo, 1 March 2021
Прапіска ёсць, ды і пацвердзіць яе не праблема, толькі ім трэба менавіта плацёжку, а тут ужо трэш

я табе ўчора яшчэ ў чаце пісаў, усё рабілася для таго каб ты зліў усё назад, не чакалі яны што на форуме тэма з’явіцца і ты крэмень акажашся, не будзеш болей круціць, ну а цяпер для прыстойнасці будуць паказваць, быццам працуюць з тваімі дакументамі і выведуць усё, тым больш за справу ўзяўся Вялікі Ленін.. Так што прыгледзься да добрай пакупкі, а не працягвай далей лудку..😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018
Retyi, 1 March 2021
Та гэта самадзейнасць, а не патрабаванне ліцэнзіі. Усе ліцухі буржуйскія, але я пры гэтым у дзясятцы ліцэнзіраваных казіно прайшоў верыфікацыю з прапіскай, прычым нават у казіно, не якія маюць рускага саппорту.

зразумела што самадзейнасць, але гэта мы такія падкаваныя, а хто новачок у гульні, скажуць ім па ліцэнзіі нам BILL падавай і усё (а я ўпэўнены там так і напісана) але юрыдычна гэта падобна не катзіць, і чалавек паверыць, паб’ецца як рыбіна аб лёд ды і залье ўсё назад, такіх выпадкаў шмат, на тое і разлік у іх.. А дзе ў цябе прайшлі верыфікацыі без наяўнасці рускага пашпарта, зноў жа табе проста пашанцавала, а маглі стварыць таксама праблемы на роўным месцы. Выснова: усё залежыць ад казіно і сумы, якую ты выводзіш..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
vasabi, 1 March 2021
А дзе ў цябе прайшлі верифікацыі без наяўнасці рускага пашпарта, зноў жа табе проста пашанцавала, але маглі б таксама стварыць праблемы на пустым месцы. Вывад: усё залежыць ад казіно і сумы, якую ты выводзіш..

Калі казіно па сваёй сутнасці не ашуканцы, то яны, відаць, увогуле не замарочваюцца з дакументамі, калі гулец не выклікае падазрэньня.

Ты б бачыў маю прапіску. Калі б я не жыў у гэтым горадзе, то хрэн бы зразумеў, пра што там гаворка. Палова штампа не бачная, а астатняе напісана ад рукі неразборлівым почыркам з скарочваннямі. 😁 І пры гэтым нармальным казіно пракаціла.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
vasabi, 1 March 2021
я табе ўчора яшчэ ў чаце пісаў, усё рабілася для таго, каб ты зліў усё назад, не чакалі яны, што на форуме тэма з’явіцца і ты апынешся крэмнем , не будзеш больш круціць, ну а цяпер для прыстойнасці павыбіраюцца, тыпа працуюць з тваімі докамі ды і выве­дуць усё, тым больш за справу ўзяўся Вялік [...]

ужо разгледзеў, зараз якраз круглая сума патрэбная была)) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018
Bablozlo, 1 March 2021
ўжо разгледзеў, зараз якраз патрэбная была круглая сума))

вось так і трэба, і пасля такіх заносаў. як ты пісаў, выходзіць з тваімі залівамі хоць 200К у плюсе зараз, з лудкай можна завязваць, а калі ломка круціць для фарту па капейцы, усіх грошай ніколі не выйграеш..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
vasabi, 1 March 2021
вось так і трэба, і пасля такіх заносаў. як ты пісаў, атрымліваецца з тваімі залівамі хоць 200К у плюсе шча, з лудкай можна завязваць, а калі ломка – круціць для фарту па капейцы, усіх бабак ніколі не выйграеш..

Так, за 2 гады мінусоў на лям з капейкамі (да лістапада мінулага года моцна лудзіў і зліў запасы і зарплату), у гэтым годзе 65к зліў і пасля гэтага вырашыў паставіць стоп, так што калі лічыць за год, то так – у плюсе, кажу, там дэпазіты былі не вялікія, я і так ужо вырашыў па-вялікаму не гуляць, проста тут шанцавала і я падумаў, а чаму б не – і вырашыў рызыкаваць

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018
Bablozlo, 1 March 2021
Так, за 2 гады мінусаў на лям з капейкамі, у гэтым годзе 65к зліў, так што калі лічыць за год, то так – у плюсе, кажу там дэпазіты былі не вялікія, я ў любым выпадку ўжо па-буйному вырашыў не гуляць, проста тут пашанцавала і я падумаў, а чаму б не і вырашыў рызыкаваць

ну вось і купі Жыгулёк баклажанавы паніжаны, касцюм з адлівам і ў Ялту…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
vasabi, 1 March 2021
вось так і трэба, і пасля такіх заносаў. як ты пісаў, атрымліваецца з тваімі залівамі хоць 200К у плюсе зараз, з лудкай можна завязваць, а калі ломка круціць для шанцу па капейцы, усіх бабак ніколі не выйграеш..

пару тыдняў таму натрапіў на канал люсіка ці як яго там і яшчэ якіхсьці стрымераў, яны сказалі хочацца гуляць, кідай 100 рублёў і круці па капейках, і азарт збіеш і бабкі не сольеш, галоўнае не адыгрываться ніколі

vasabi, 1 March 2021
ну вось і купі жыгу баклажан зніжаную, касцюм з адлівам і ў Ялту…

У мяне Логан 20 года )) Я чыста па спорце рухаюся, летам скатаюся на мора

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...