Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 сакавіка 2025 г.
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
22,153 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@mrakobes777 Ну гэта пакуль, па дробязях) занясеш і тут пачнуцца танцы😅
@robingood гэта так, згаджаюся) либет за 10ку замучыў з верыфікацыяй
@mrakobes777
Бачачы такое стаўленне гЭмблы ру сегмента да гульцоў, не варта марыць пра буйныя заносы, ФСЕ адно абломаюць… Таму трэба ставіць разумныя мэты ў духу часу – “плюс 250-300 бакінскіх” да депу”. Тады, глядзеш, і праблем з выплатамі будзе менш, хоць і гэта не факт).
@mrakobes777 во-во, зараз усё можна чакаць ад казіно, хай з ліцэнзіяй ці без.
@mrakobes777 Дык вось так і стрэльне, і таксама з галаўным болем будзеш хадзіць
@amernmes
Дык калі будзе вельмі тоўсты занос і цябе “кінуць” з выйгра-шам, то адным “галаўняком” тут не адзелішся. Такі “фарт” здараецца ў жыцці толькі раз…
@thee4.Ну я пра гэта і меў на ўвазе)
@thee4.Ну я лям тры разы выграваў )і без праблем выводзілі )а па 300-400т таксама не 3-4 разы выграваў а раз 10 часам даводзілася скаргу пісаць каб вывялі,а часам нават не паспеў скаргу напісаць і ўсё зліваў назад…А цяпер у любым казіно так не даюць выйграць…Усё скам-праекты (пакуль не прайграеш 500т не дашлюць табе выйгрыш нават 500 тысяч .Рэдка нармальныя казіно выходзяць зараз.Вось прыклад Луки Казіно хлопец з СВО і ліцэнзія нармальная ужо месяц нават капейкі не атрымаў (((.
@akop591
Азначае ты “фартовей” за многіх што шукаюць тут на форуме. Некалькі разоў кажаш па мільёну выйграваў, а калі гэта было і які ў цябе “агульны рахунак” з казіно?
@thee4 фарт – гэта калі гуляеш па мінімалцы рублёў па 10 і выйграеш лям , гэта так , а калі па 5 ці 10 к за спін , сумніўны фарт………
“Фарт ён і ў Афрыцы, фарт” ! Проста ў кожнага свае фінансавыя магчымасці, у мяне гэта 30 ну максімум 50 амерыканскіх рублёў на дэпазіт. А гуляю ў анлайне ад 10 цэнтаў да…15$ за спін калі на “руле”, там выйграць лям праблематычна, але 200- 300 баксаў гэта рэальна. Мабыць таму ў невялікім плюсе).
@thee4.Першы раз было каля 8 гадоў таму, потым каля 5 гадоў таму і вось 2 гады таму ) і ўсё гэта ў розных казіно. Я не зразумеў наконт агульнага рахунку )
@luda010676.Так так )Я з табой цалкам згодзен)
@akop591
Так гэта ж проста, калі ў першым радзе стаіць выйгрыш, то разумнае пытанне – якая “дельта”?
Для мяне на першым месцы – атрымаць радасць ад гульні, гэта магчыма, калі казіно вядзе сябе сумленна, і толькі потым сам выйгрыш. Не спрачаюся, выйграваць куды прыемней, лямоў пакуль не заносіў, напэўна позняя гульня…)
@akop591
Можна канешне пагаджацца з такой пазіцыяй, фарт – гэта калі стаўка 10 выйгрыш 1КК але гэта ў слотах, але ж ёсць і іншыя гульні…
А хіба гэта не фарт, на туза або 30 баксаў гэта ўжо не грошы)
@thee4.Я не палюбіў розныя покеры ((не ведаю чаму..Вось у лайфе да )І то за гады гульні я разумею што яны кіруюць аддачай нават у лайфе …
@thee4.Да вось і азарт) іншы раз у думках думаю ну зараз зраблю дэпазіт 10-20т занясу 50т і спынюся, ну не магу як на 50т спыніцца, буду гуляць пакуль 200-500т пакуль не будзе на рахунку або нуль ) тады супакоюся і без грошай кладуся спаць.
@akop591
Ты ведаеш, гэтая фантазія мне нагадвае вельмі павучальны фільм “Шальная карта”. Там таксама чувак спачатку марыў выйграць 500К і пайсці на спакой на пяць гадоў, але потым працягнуў…
Ну ўсё , рашэнне прынятае што праект нічога не выплаціць . А казіно ўсяго толькі трапіла ў спіс назірання ))) смешна
@nekrasivi39 ну што сказаць?! Спачуваю! Ты яшчэ рэальна стрымана сябе паводзіш! Я б рваў і метаў…
Твая гісторыя, спадзяюся, многім стане ўрокам, што ў падобныя праекты не варта несці свае грошы!
@inkgra84 Урокам?)Не думаю,знойдуцца людзі якія, ведаючы ўсё гэта, пойдуць дэпаваць туды)
@nekrasivi39
Гэта так, ды і ты зрабіў усё, што мог, ды мы ўсе калектывам дапамагалі, чым маглі… Але і адміністратары форума не ўсе моцныя, а тое, што іх не кінулі ў ЧС – гэта пытанне?
Хаця атрымалася «з паршавой авечкі хаця б клочак воўны» …
Шкада за аўтара добра я ў гэтай сетцы ўвогуле не дэпіў адразу не спадабаўся праект нядаўна зарэгістраваўся куш так паляцеў люты спам нафіг іх у топку
@misterprizident1 я дэпаў як адкрыўся казік, адразу лагі, немагчыма было гуляць, выкідвала з гульні, у выніку зліў дэп, і зачыніў назаўсёды гэтую банду са сваімі бандытамі(
Дзякуй усім за перажыванні і падтрымку , спагада ! Не гуляйце ў гэтым цуд-казіно