Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 сакавіка 2025 г.
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
22,153 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nekrasivi39
Яшчэ не прапаноўвалі ісці насустрач і выплаціць частку сумы як бабулі?
Хоць не пагаджайся і ідзі да канца) Ніякіх 1-2к еўра, мінімум дзясятак)
@misha55.Так 1-2ка месца 11 ?) Гэта ўжо капейкі.Хаця 6-7 яшчэ можна пагадзіцца.
Добра, што хоць змог частку забраць, хоць гэта нават не палова.
А што датычыць мульціка з нумарам тэлефона, то рознае можа быць, але дзіўна, што іншыя казіно пра гэта не дадумаліся. Гэта ж увогуле яны могуць, бачыўшы вялікі выйгрыш, прыкручваць мульт і гатова.
Гэты момант дзіўны.
@robingood Калі я не памыляюся, то казіно нейкае сырое было. Я не мог нічога пацвердзіць, каб бедэп атрымаць ад іх. Не памятаю пошту ці тэлефон, а можа і тое, і другое. Маўляў праз чат трэба было, але там яны казалі, што праблемы ў вашага аператара, раз смс вам не прыходзіць. Так быццам тэлефон не мог пацвердзіць
@amernmes Так, было такое) усё сырое было, аж слоты лагалі, выкідвалі са слота і г.д.
@akop591 Добра было б, але…
Але як «ён» яшчэ можа дапамагчы.., бо аўтар тэмы ўжо атрымаў 50% выйгрышу і застаўся ў «плюсе»! А астатняе, па сучаснай класіцы жанру, быццам бы «павінна» заставацца ў казіно, у відэа адкату)
@thee4.Аааа я спачатку не чытаў )Ну хаця б 50 працэнтаў атрымаў і то добра…Ад гэтых бандытаў .
@akop591
Тут, бачна, “мой” трохі “пагарычыўся”, дэпазіт быў тройчы па 5ооо, упёр тлусты выйгрыш… Потым яму дадалі яшчэ прызавыя 40К з вагерам х3…
Ну і “верыфікацыя”, маніторынг і як заўсёды на закуску “знайшлі мульт”, як УСЁ прадказальна б..дь. Так што пакуль яму выплацілі ўсяго 250К(ну так ён у плюсе)! Да і яшчэ, хлопец у раздзеле скаргаў быў згодны на 50% выплату выйгрышу, разумеючы што ўвесь выйгрыш яму не заплацяць(. І з таго часу цішыня
@thee4.Ці правільна я разумею вы зараз пра 11т долараў пішаце ?Ён чакае ўжо амаль год .
@akop591
Гавару за гульца, які напісаў у нас на сайце скаргу яшчэ ў сакавіку с.г., сітуацыя цягнецца амаль з лютага 2024. Глядзіце скрын ніжэй
Так гэта поўны трэш , колькі ўсё гэта цягнецца , жах . Так ужо паходу нічога і не дачакаюся . Адміністрацыя праекта маўчыць
@nekrasivi39 …Сумная гісторыя і самае непрыемнае – гэта ж выйгрыш 1 “лям” з жывых грошай (не бонусы). Выплацілі толькі чвэрць і Усё, ё!
….Ну так, хутчэй за ўсё так і ёсць, Славенцій… празрыста падказаў, маўляў, самастойна рыхтаваць зварот у “ліцуху”
Я так зразумеў, што “бандосам” у “лом” выплочваць сумленную выйгрыш цалкам, напэўна лічаць, што 25% – дастаткова(((
А ліцэнзія Анжуан на Каморах гэта для казіно, на інтарэсы гульцоў ім глыбока напляваць. Бо кошт гэтай “дешОвай ліцухі” – усяго 25К еўра, трэба проста кінуць пару-тройку такіх “фартовых” гульцоў, вось і адбілі кошт.
@chapman43 ну так гулец і не павінен быць у плюсе, таму і з’яўляюцца чароўным чынам розныя твінкі)
@akop591 шкада, што чорны спіс асабліва нічога для іх не значыць, вось 1вин колькі ўжо ў гэтым чорным спісе і нічога. Жывуць, развіваюцца і нажываюцца кожны дзень
@ludicshine187 гэта тэма пра банду,а так можна сказаць не толькі аб адным казіно,такіх куча зараз,якія не выплачваюць або цягнуцьда ўпора(на жаль.
@ludicshine187 у 1win рэкламы поўна ўсюды, проста як бруду. Там на плаву знаходзяцца.
@sinaloa цяпер яшчэ болей будзе, толькі ўжо мелла казік будзе рэкламавацца ўсюды
@ludicshine187 1вин увогуле не гуляў, і нават там не зарэганы. Пасля такіх каментароў наўрад ці зарэгаюся)
@robingood таксама ў 1він не гуляў. Толькі ў 1хбет раней часта граў)
@robingood я толькі адзін раз там депаліў, але слоты ўсе скушалі і так і не вяртаўся назад у цэлым
@thee4 Калі ён атрымаў палову і пры гэтым застаўся ў плюсе, то я лічу гэта нармальна) Проста забыць гэта казіно і ўсё
@robingood
І не кажы – такіх бандытаў Щ@З, як бруду пад пазногцямі… Раней хоць “круцілі, верцілі, дынамілі” з выплатай, калі гэта было з бонусам, цяпер жа не хочуць плаціць па сваіх рахунках! Нема слоФ адны выразы…
@thee4 ну іх сетка па дробязях хоць выплачвае, карыстаюся іх промікам і за мін-дэп, бывае стрэляе па крыху
@amernmes
Ды калі б па-ло-ві-ну, толькі чвэрць. Што да 50% – гэта было яго пажаданне, з такой цягамотняй ён разумеў, шо не выплацяць УСЁ… Але ў адказ ЦІШЫНЯ(.