Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 сакавіка 2025 г.
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
22,158 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ужо напісаў водгук, чакаю толькі пакуль мадэрацыя пацвердзіць.
Я не зразумеў, чаму я не магу паставіць усюды 0.25 зоркі з 10, не дае так зрабіць і давялося прагаласаваць да 2.9 рэйтынгу з 10 (гэта мінімум, што дазволіла сістэма)
Што датычыць водгукаў – пачытаў, а там людзі з 1 рангам расхвальваюць банду літаральна ў шэраг 5-7 водгукаў) пры тым у пары людзей аргумент «гарачага» казіно – тое, што можна пагуляць у рулетку 😀
Ай, красавчык! Маладзец!!! з 300 р. 12 кк – гэта ж 1 лям 200 тыс. Не ведаю, як смайлік паставіць!)))
12кк гэта 12 лямаў. або я не зразумеў іронію паведамлення 😀
@misha55 ну такое, каб пра банду напісаць яны павінны мне заплаціць столькі, колькі для іх непад’ёмная сума (баксаў 10 :D)
ну а калі па сумленню – ніводнага купленага водгуку я не пісаў і не планую, ды і каму ўвогуле цікава купляць водгукі ад ноунейм форумчыка)
p.s пра 10 баксаў гэта была жарт, калі што, каб паспрабаваць хоць трохі абеліць рэпутацыю банды трэба цэлую армію на форуме выкупіць, каб кожны другі напісаў добры водгук пра іх (нават адміны Латеста :D)
Дакладна, гэта я тупануў! 12 лямаў!
Проста пасмяяўся над іх тыпічнымі водгукамі. Проста нахабная хлусня)
Ведаю, што напішаш як ёсць.
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #281
Дзякуй , трымаю руку !)
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #282
Ды водгукі такія «цікавыя»)
Толькі банда і лібет у гэтай г. сетцы ? Каб выпадкова не ўступіць.
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #284
Так гэта сетка, здаецца, і складаецца з банды і лібета! Калі памыляюся, то папраўце мяне
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #285
Здаецца, так, пакуль толькі два, спадзяюся, больш не з’явяцца.
на самой справе не зразумела, навошта ўсе так плодзяцца, казіно можа быць з добрай прыбытковасцю, калі там шмат гульцоў гуляе, а вось так ствараць па 5-7 казіно – сэнсу-то няма
Мой водгук у банде апублікавалі.
Я напісаў як лічу – дакладней я яшчэ моцна змякчыў вуглы ! Пабаіўся мадэр не прапусціць занадта яркі негатыў .
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #288
Іду чытаць )
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #289
Сэнс у тым, што адно з сямі трапіць у топ, хоць гэта не дакладна
Мне гэта казіно не спадабалася – адразу падняў 4к, сказалі верыфікацыя працягнецца 48 гадзін, кінуў усё і забыў пра гэта казіно
Відаць, што спецыяльна цягнулі з вывадам – казіно смецце, нават гэтыя грошы ім шкада заплаціць сумленнаму гульцу
Так цяпер усё стала на свае месцы , калі стрымэру столькі даюць і вэйджар) то тут без каментароў
Увы, але сетка рэальна зашкварная
Хай бандыты жулікі грошы вернуць
інакш у чс усю сетку ! А то паніжэнне рэйтынгу ім занадта слабы інструмент пакарання
Яны спачатку былі ніжэй плінтуса. Адкуль атакой канторы мулен???
Ды ім на гэты рэйтынг увогуле “фіялетава”, як і большасці казіно!
Апублікавана: 30 красавіка 2025 г. #297
Ну а як на іх уплываць ? Згодзен што паніжэнне рэйтынгу гэта слаба . Хаця б у чс іх дадаць
Апублікавана: 2 мая 2025 г. #298
Згодзен на ФСЕ 100! Калі “бандосы” каму-небудзь, што-небудзь вярталі, тым больш дарылі выйграш). Яны могуць толькі прымаць грашовыя знакі ад наіўных гульцоФ…
На жаль, але што-то мне падказвае, што менавіта бандзе плюваць на чс і г.д.
Іншыя казіно могуць яшчэ і насамрэч не хацець такога і трымаюцца за рэпутацыю, але не банда уж дакладна..
Але як мінімум гульцоў менш да іх пойдзе, ды нават калі 10 лудзікаў не прыйдзе ўжо добра!
Апублікавана: 2 мая 2025 г. #300
Сцукі