Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 сакавіка 2025 г.
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
22,153 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Такі смех , не праект а г, не разумею хто там гуляе , у іх чат у тг яксьці зайшоў , народу купа і дэпаюць жа
А калі хто-небудзь піша з праблемай, адразу баняць. Не раз бачыў, як чалавек пісаў і яго тут жа паведамленне знікала)
@misha55 падобная сітуацыя ў cardify казіно: паставіў 25$ на вывад, суткі не выводзілі, напісаў ім у чат ТГ – чаму так доўга, адразу вывелі і адразу бан у ТГ атрымаў:)
Ну так, нямала казіно так робіць.
Нібыта ў іх няма праблем і яны працуюць дакладна.
Я ў чаце вавады ў ТГ, даўно яшчэ пісаў з нейкімі праблемамі, там адэкватна рэагавалі і дапамагалі.
Паспрабуй такое напісаць у чаце банды, либета, криптобосса, адразу бан)
Ну, такія людзі заўсёды былі і будуць. Што тут ужо зробіш
Я памятаю праблема была ў 1хслотс
Апэратар у службе падтрымкі нёс бред і зусім іншую інфармацыю – у тг зусім іншае
я напісаў без абразаў што ў вас у службе падтрымкі пішуць зусім не тое – на што ў тг мне адмін напісаў *дайце доказі* я сказаў 1 хвіліна скрын залажу а бан у тг далі імгненна 😀
Вось і ўдалося даказаць атрымліваецца)))
@oopsant вось гэта паварот, ад 1х нечакана
Вось бы паслухаць прадстаўніка банды , што ён скажа пра ўсё гэта )
@nekrasivi39 калі б у яго былі правы на форуме – забаніў бы нас усіх xD
Ён жа казаў што рашэнне канчатковае і цяпер толькі чакаць закрыцця тэмы ў КАРЫСТЬ гульца ці банды…
Вячеслаў як я зразумеў не асабліва ўпэўнены ў доказах якія дала банда..
А што прадстаўнік тут скажа? дык як і ў скарзе адкажа па сцэнарыю і ўсё.. скажа рашэнне канчатковае у вас мульцік.
А па факце такая сума проста для іх занадта вялікая , улічваючы што за стримы яны стрымерам 200$ с х500 вейджэрам прапануюць ты можаш уявіць што банда за лям зробіць?)
@oopsant напэўна яны з задавальненнем прадавалі б увесь праект за лям і трохі адбіваліся б па грошах xD
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #262
Ну да , атрымліваецца , што для банды сума проста касмічная атрымліваецца . Колькі ж такіх жа як я , якія яшчэ не знайшлі форум гэты ?
Дык не) у іх не то што грошай няма, а жадання дзяліцца гэтымі грашыма)
Вялікая сума – калі я напісаў, я меў на ўвазе, што ў іх рукі не падняліся б такое нешта вывесці, вось баксаў 50 за тыдзень па 10 за плацёж раскінуць яшчэ было б нармальна (напэўна)
Я ў Анліме так бан адразу злавіў. Хоць напісаў усё культурна і карэктна, без якіх-небудзь абразаў. Многія казікі не любяць крытыку ў свой адрас (нават справядлівую) на ўсеагульны агляд выстаўляць. Павінна быць усё гладка і прыгожа ў “тэлегe” з мноствам скрыншотаў з заносамі!
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #265
Цалкам правільна
@saaha88 гэта вельмі канчаны каз
Ты цалкам правы! Ім галоўнае толькі прыгожая карцінка, а не якая-небудзь падтрымка і г.д. – тг толькі для гэтай заманухі і створаны і, на жаль, так у 99% казікаў, дзе ёсць оф тг
Скріны з заносамі галоўнае часцей выкладвай – і ты будзеш там амаль што VIP карыстальнік, а як напішаш, што 2 дні не выводзяць грошы, адразу ў бан адляціш)
Ну ладна б, калі б свае рэальныя скріны выкладалі, а то ж даволі часта сустракаў адны і тыя ж “заносы”, але ў розных тг-каналах казіно!
Так, дакладна.
Увогуле не праблема напісаць бота (ці ўручную пасадзіць чалавека), які ў такую групу з розных аккаў час ад часу будзе скрыны выкладваць з заносамі, жадаць усім добрага ранку і крычаць што *дзякуй вывелі 300к за 20 секунд*
Я нават заўважаў у 1хслост тым жа, дзе адны і тыя людзі толькі ў тг хаваліся, і пастаянна ПРОСТА КОЖНЫ ДЗЕНЬ скрыны заносаў выкладалі… было такое адчуванне, што ў гэтых людзей проста ўсё жыццё – зайсці, спаймаць занос у 1хслотс, выкласці ў тг і камунікаваць, праз 2 гадзіны паўтарыць і г.д… ну відаць жа, што боты
p.s. пару разоў там нібы дзяўчыны з пастаяльцаў пісалі ад мужчынскага роду, як і наадварот адзін мужык напісаў *глядзіце што я занесла ў пг софце раніцай*
😀
Чытаю гэтую тэму і думаю, як жа я памыліўся, паспяшучыся напісаць нядрэнны водгук пра іх. Гуляў там некалькі разоў, сайт лагаў, але слотікі нібы гулялі) Нават выводзіў 2 ці 3 разы сумы да 20к. Трэба папрасіць мадэратараў дазволіць унесці карэктывы ў мой водгук, а то проста сорамна мне)
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #271
Ды ды ) выпраўляйся , каб сумленне не мучыла )
я чытаў іх водгукі і спіс п*дарасаў алоўкам зрабіў ))
Вроде же можно теперь вносить корректировки разве нет? я знаю что говорили что после обновления можно ДАПАЎНЯЦЬ водгук будет.
Или там может срок какой либо должен пройти..
шмат хто прасіў гэтую функцыю бо казіно проста можа сапсавацца або выправіцца з гадамі,а водгук не змяніць было
Я дарэчы аказваецца пра банду водгук нават не пісаў! А здавалася, што пісаў…
верагодна пра лібет было. Ну што ж пайду выпраўляцца.
Апублікавана: 28 красавіка 2025 г. #274
Так, большая частка водгукаў – гэта боты і новарэгі)
дзякуй !) Буду ўдзячны
Чакаем ад цябе.
Прайшоў рэгістрацыю ў бандзе, депнуў 300р, адразу занёс 12кк, вывелі на картку за хвіліну і верификацию я ў іх запытаў, а не яны ў мяне 😀