Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,820 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А вериф хуткі?
У душы не епу ) І ў ваннай таксама.😁
Каля гадзіны таму даслаў докі
Так у іх там ні х.. не працуе. Першы раз усё адправіў, прыслалі ліст, што фота не загрузілася, прайдзіце паўторна. Адправіў паўторна, зноў фота не загрузілася. А на трэці раз нават паўторная заява не ствараецца.
Спачатку форму б нармальную зрабілі, а потым верыфікацыю прасілі прайсці.
Сёння адхілілі верыфікацыю.
Статус: Не верыфікаваны
Статус заяўкі на верыфікацыю: Адхілена (20.06.2019)
Прычына адмовы: Няправільна зроблена другое фота, калі ласка, уважна вывучыце інструкцыю!
Сабж у тым, што, па ўсёй бачнасці, патрабуецца рабіць сэлфі на фоне іх сайта.
прыкладі да селфі паперку з іх назвай
Тэму ж стварылі ўчара спецыяльна па гэтай халяве/біржы, каб тут не захламляць. 🔗
Трэба напісаць супер копилка на а4 і пашпарт прыкласці і сэлфі разам з гэтым, можаш для ўпэўненасці дату напісаць
Ну так. Прям зараз і займусь. З мультом толькі вось дамовлюся 😁
Ну мой асабісты акк сёння апрувнулі
дайце спасылку на скарбонку
выдаліць
У інтэрнэце ўвядзі супер копілка
Мне таксама сёння пацвердзілі дакі ў капілцы. Робіў селфі, уставіўшы ў пашпарт невялікі лісточак з вертыкальным надпісам “суперкапілка”, каб ён зьбоку торчыў.
теж пацвердзілі засталося толькі дачакацца дэпазіту ў панядзелак – таго, што было з бонуса
мне адмовілі якоб адзін адказ не правільны так зразумеў што сума не тая другі раз сказаў з камісіяй як адменяць у 5 або 9 раз напішу што можа памянялі….
шчас праверыў ,акaзываецца вывелі са скарбонкі 7.99 на пм. раніцай заяўку рабіў
Сёння рабіў селфі, хацеў загрузіць. Тыпа загружаецца, але нічога не адбываецца. Статус не мяняецца…
хутка ці выводзяць з супер скарбонкі ?
мне на працягу дня вывялі.апавяшчэнняў ніякіх не было
Можа хто хоча замарочыцца…😁 Я прыкінуў, калі ў гульні ШАНС ДНЯ (гульня даступная раз у суткі) будзе даваць нармальна манет (мне сёння дало 1000 манет), то замарочыцца варта, а калі не – то ў топку..
1 крок:
Складаваем прыкладанне App store або PlayMarker Android
2 крок.
Далей, Націскаем стварыць кашалёк – Backup Wallet – ствараем пароль
3 крок.
Пераходзім у ўкладку Points, націскаем на Referral Program, пацвярджаем свой нумар тэлефона
4 крок.
Пасля гэтага націскаем яшчэ раз, апускаемся ўніз і націскаем на аранжавую кнопку і ўводзім туды код: otewvqkz (за яго вы атрымліваеце 300 манет)
5 крок.
Пасля гэтага вы зможаце дзяліцца сваім кодам і атрымліваць за запрошаных сяброў па 300 манет за кожнага, альбо глядзець рэкламу за манеты, ці ўдзельнічаць у гульні ШАНС ДНЯ, дзе можна выйграць да 10000 манет (мне сёння выпала 1000 манет)
Вывад на дадзены момант складае ад 0.02 ETH = 6000 манет.
6 крок.
Абменьваеце манеты на Эфір, а пасля праз абменнік вывадзіце сабе на карту/ківі і г.д
наколькі ведаю першы дзень усім па 1000 манет выпадзе) потым адну дробязь кідае… толькі калі на рефах гэтыя манеты назапашваць
Я прыкідаў, калі ў гульні ШАНС ДНЯ (гульню можна гуляць раз у суткі) будзе даваць нармальна манет, хоць раз на тыдзень (мне сёння дало 1000 манет, то варта замарочыцца, а калі не, то ў топку.. Так і прагляд рэкламы *10 рэклам у дзень) 09 манет варта, 6000 манет будзеш два гады збіраць такімі тэмпамі..
так, для заманухі ўсім першы раз 1000 выпадае) паспрабуй, але як чытаў, потым па 15-20 манет у дзень падае))
ну калі У ІГРЫ ДНЯ 20 манет, прагляд 10 рэклам 30 манет, усяго 50 манет у дзень, за 4 месяцы можна зарабіць 0.02 Эфіру..😁 а калі У ІГРЫ ДНЯ будуць даваць пабольш, то і хутчэй..😁