Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,810 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не, я предполагаю , что так возможно, всё новое преурочивают к началу месяца, квартала, как при коммунистах было, с 1 января падали цены на ковры и хрусталь..😁
Я ствараў тікет пра тое, што акаўнт на верыфікацыі ўжо больш за 20 дзён. Адказалі, што абавязкова ўсё правераць і нарахуюць эфір.
калі так, то норма 🙂 а то падумаў я, што яны рэальна ўмовы змянілі, пераабуліся, а пісьма пра гэта ад іх не атрымліваў. у тым лісце, дзе Расію, Украіну, Філіпіны пабрылі, прапісаць, што выконваюць умовы: eToroX выканае ўмовы акцыі толькі для тых кліентаў з гэтых краін, якія зарэгістравалі акаўнт і прадставілі дзеянныя неабходныя дакументы і адпавядаюць умовам акцыі, да 21 мая 2019 года, 11:59 PM па Грынвічы. Калі ласка, адведзіце на разгляд дакументаў 14 дзён.
проста відаць насамрэч народу накiдалі, вось не справляюцца ў тэрмінах і павялічваюць іх тым, хто не прайшоў аўтаматам праверку..
Ну сам падумай, тысячы нішчебродаў пачалі ім слaць докі) Яны ж спачатку не разумелі, што ў Расіі за полтара косара людзі не паліняцца і будуць гэтым замарочвацца) Яны думалі, што гэта будзе рабіць толькі чалавек, зацікаўлены ў іх біржы)
Проста дзе-небудзь гадзіна патрачанага часу каштуе 10 баксаў, напрыклад, a ў нас бывае і 0.10)
Ты палку то не перагібай. 10 цэнтаў гэта 6,5 рубля. Пры 8-гадзіннай працоўнай змяне гэта палціннік у дзень. Пры 25 працоўных гэта 1300 у месяц. І дзе гэта такое бывае ?
Хлопцы, ад еторо чакаць нічога не варта. Акцыя скончылася 27 мая, каму пасля вэрыфікуюць – эфір ужо не кінуць, інфа сотка з іх аф твітэра і тут, падобна, ужо праскочвала
каму верыць то, інфа ўсюды сотка…😁
eToroX ВЫКАНАЕ ЎМОВЫ АКЦЫІ толькі для тых кліентаў з гэтых краін, якія зарэгістравалі рахунак і прадставілі сапраўдныя неабходныя дакументы і адпавядаюць умовам акцыі, да 21 мая 2019 года, 11:59 PM па Грынвічы. Калі ласка, адведзіце на разгляд дакументаў 14 дзён.
і я пра гэта ж хз кароч будзем чакаць, час пакажа ..
Там у іх нічога такога ў Twitter няма, усе пасты прачытаў ад 20 мая
Ну ты ж разумееш, што я утрыраваў і проста ў гэтым прыкладзе няўдала па лічбах. Ну блін, табе не ляні было пералічыць)
Добра, няхай не 10 цэнтаў, а цэлы ПОЛНАВАРТАСНЫ долар)
гэта радуе і абнадзейвае 🙂 паўтары тысячы не хочацца губляць пасля месяца чакання.
вэрыфіцыравалі ў пятніцу ,зарэгн 15 мая , эфеір болей не даюць тупа адмазаліся
На жаль, 27/5/19 акцыя была спыненая па рашэнню нашага кіраўніцтва, у сувязі з шматлікімі парушэннямі ўмоў акцыі з боку кліентаў.
![]()
Дзякуем Вам за разуменне.
Калі Вам спатрэбіцца дадатковая дапамога або інфармацыя, калі ласка, адкажыце на гэтае пісьмо.
З павагай
Stanislav
служба падтрымкі eToro
Пазваніла так гэтая скарбонка
Звоніць робат, не ведаю якім бокам, але мой нумар тэлефанаваў мне ж 😁
Пытаюцца 3 пытанні:
Вашае імя
Сума вываду
І на якую плацёжку
адказаў на 2, бо ўсё хутка, суму не памятаў, хер ведае пракаціць ці не)
таксама толькі што патэлефанаваў робот…на ўсё паспеў адказаць..робат сказаў чакаць залічэнне на працягу некалькіх гадзін калі ўсё гуд…. нумар дарэчы маскоўскі 7495-640-30-73
праверым) прапусцяць мяне ці не)
і ты напішы што і як)
абавязкова ўсё адпішу.. я ўжо і абменнік знайшоў з Perfect Money на Ківі..😁
Ужо і дэпнуць куды прыдумаў небось 😁
Акаўнт на праверцы ў eToro ўжо больш за 3 тыдні))))))))))) тп не адказвае
а што там дэпіць…😁 520 рублёў на півас і жанчыне кветачку
Чакай грошай. Мне другі раз патэлефанаваў, там баланс прыкладна 4$. Таксама адказаў. Што цікава – пытанні былі тыя ж: імя, сума, спосаб вываду.
Пытанні, падобна, стандартныя, нафіга толькі гэтыя понты, не зразумела
Калі што, каб прывязаць кашалёк усё роўна прыходзіць смс на тэлефон
Калі каму цікава, то СуперКопилка ў мяне нават прасілі пашпарт і селфі. 3 разы адменялі вывад, але 4 баксы вывелі. Вось чакаю – 6-га павінна закрыцца яшчэ адзін ўклад па ім, на рахунак павінна ўпасці 8 баксаў. Дэпазіт туды не рабіў!
Вось хвіліну таму прыйшла смска, адмовілі, кажуць я няправільна адказаў
Ну так яно і ёсць, суму я не сказаў
Але тут узнікла пытанне, у іх у заяўцы камісія плацяжкі, хер ведае якую суму казаць – з камісіяй ці без
Проста кажы суму вываду ў іх валюце ТЕТ і ўсё. Прынамсі я на Перфект Мані выводзіў і так казаў, туды няма камісій.
Ну і праз абменнік імгненна абмяняў па цяперашнім курсе без якіх-небудзь камісій.
Ну вось, на Перфект Мані без камісіі
А тут атрымліваецца я заяўку роблю 7.99, а прыйдзе 7.76 і ў заяўцы пазначана 7,76
Я схіляюся да таго, што трэба казаць 7.76, але хз