Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,821 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
гэта супердрочылка ўвесь час лагае
Суперпомыйка) Напісаў у сапорт, буду ім мазгі паласкаць за тыя 4 баксы) Хачу паглуміцца 😁
Памяншы памер файла. Там максімальны памер 500 КБ, здаецца.
так гэтыя спасылкі ўжо нічога не працуюць ні хрэнa, першая перакідвае на ўвод рахунку БЛОКЧЕЙНА і ўсё..
так і павінна быць, націскаеш get cripto і аўтарызуешся, потым пасля аўтарызацыі выскачыць акно
зашоў выскочыла такая фігня, ну і куды тут мыла ўводзіць…???😁
Нікуды, чакаць толькі) прыйдзе на пошту ліст, як налічаць
Дасталі, халоднага піва хачу…😁 Супер Дрочилка кінула на 4 тугрыка. абрадаваўся іх верифікавалі, так таксама гадзюкі мазгі кампастуюць, чакаць цяпер невядома колькі..😁
Я каля 3 месяцаў чакаў) Не хутка ты, мабыць, халоднага піва вып’еш)
да яны і верифікацыю 3 разы адхілялі (добра што хутка, фотаваўся і адказ праз хвіліну) не ведаю што ім не падабалася, фатаграфіі ноўта HD а ім усё не тое, потым напісалі больш не прысылайце ні чога мы тут самі з сабой ператром вашу верифікацыю..😁 і ўчора прыйшоў ліст увечары што верифікавалі, ну нічога пачакаем да днюхі ў кастрычніку, што-небудзь налічаць.😁
Скачиваем прыкладанне на тэлефон go! Wallet
2)Рэгіструемся, уводзім пароль
3)Пасля рэгістрацыі мы атрымліваем 100 ачкоў, каб атрымаць яшчэ 300 ачкоў , націскаем Refferal change і пацвярджаем нумар тэлефона
4)Пасля пацверджання нумара адкрываецца ўкладка “Рэферальная праграма
5)Уводзім туды реф.код – t018mtlh (без яго не атрымаем ачкі, можаце не ўводзіць, калі не патрэбны ачкі))
6)Пасля ўсіх дзеянняў баланс будзе – 400ачкоў
7)Далей запрашаем рэфералаў, атрымліваем штодзёнку і выводзім. Вывад робіцца ад 5800 ачкоў на буксах і онлайн сэрвісах па прыёме смс – лёгка набіць нумары, яны каштуюць па 2-3 рублі. І на тэлефонах Xiaomi юзаем другое прастору і актывуем па кд смс-коды з онлайн сэрвісаў
так прасцей бутэлькі здаць.😁.дарэчы хутка ў Расіі аднаўляюць прыём шкляной тары..
Ну можна без рэф кода я ж не кажу яго абавязкова юзаць за яго 300 пойнтаў даюць 5800 гэта 350 рублёў. 15*3=45 рублёў ідзе кудысьці сапраўдных грошай ну можна на бясплатных нумарах анлайн сэрвісаў
Кароч, тэма ўжо распаўзлася, але можа хто яшчэ не бачыў.
25 даляраў у рыплах (Біржа раздае 25 долараў у XRP. + 2$ за РЭФА.)
інструкцыя(палукапіпаст і без рэфаў):
http://bcnex.net
– платформа
1.Рэгіструеце акаўнт
2.Адпраўляеце дакі на KYC
3.Праходзіце апытанне (там Facebook і Twitter, яшчэ патрэбны будзе крыптакашалёк XRP)
Рыплы цана і ўся інфа-
https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/
Каб прыняць удзел у дропе, трэба прайсці апытанне –
https://www.bcnex.net/airdrop.html?lang=en
рыплаўскі кашалёк – прыклад, Atomic Wallet, ці іншыя.
Умовы дропа –
https://support.bcnex.net/hc/en-us/articles/360024816393-Super-Airdrop-2-000-000-in-XRP-from-Bcnex-Exchange-Up-to-50-Use
r
І гэта, дарэчы, ніфіга не вартая затея. У мяне дзяцінства так прайшло, з гэтай шкляной тарай. У бацькоў не прасіў. Збіраў, здаваў і быў пры бабле. І трэба сказаць, для 12-14-гадовага пацана – нядрэннае такое бабло.
у мяне такая ж гісторыя..😁 памятаю, прыстаў да бацькі: дай мне на білет латарэі СПРЫНТ… ён кажа – ідзі, банкі здай і купі.. пайшоў, банкі здаў і з білета 10 рублёў выйграў…😁 бацька ў шоку: сабе купіў віна, а мне кучу марозіва з цукеркамі.. І таксама ніколі не брыздзеў здаць на марозіва малочныя бутэлькі або банкі..
Ну так а чаму б і не здаваць. Памятаю, піўное ці з-пад Сітро каштавала 20 капеек! 20 капеек, пл*ць!!! па тых часах нармальна. Здаў 10 бутэлек, кілаграм каўбасы. Адна бутэлька – плямбір, калі сметанковае, пл*ць, каштавала 13 кап.
Асобліва іх звычайна ніхто не збіраў. Дзе пілі – там і ставілі, і яны маглі доўга прастояць.
дакладна памятаю шклянкі паўлітровыя 10 капеек, а малочныя бутэлькі 15 капеек.😁
Хто-небудзь атрымліваў? выводзіў?
па заканчэнні дропа.
Але, кароч, іх ужо нармальна заабузілі. Яны спачатку раздавалі свае токены, а цяпер дроп на рыплы. Не скам. Дакі правяраюць нармальна. Фармат даты рэкамендуецца пісаць мм.дд.гг
Якія дакі патрэбныя і куды адпраўляць? Растлумачце, калі ласка)
стварыце новую тэму з гэтым дропам, а то людзі не ўбачаць, аўтару респект за тое, што вы выклалі)) цяпер буду праходзіць верыфікацыю, пішуць, яна ад 24 да 72 гадзін, як я зразумеў, раздадуць усім разам, калі гэтыя 2кк скончацца
зрабіў.
Ну, суперкопилка, так. Цяпер без верифікацыі ўжо ніяк. Або деп 100 долараў і выводзь. 100 долараў КАРЛ ! 😁