Халява і розныя прыемнасці

Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно | 4 жніўня 2018 г. ад | 1,011 Адказаў | 49,809 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
vasabi, 17 чэрвеня 2019 г.
Галоўнае, калі я іх ставіў на 2 тыдні – ніякага базару не было пра нейкі дэпазіт..а ўчора за дзень да абналу паваліліся паведамленні: дэпайце 4 баксы інакш ваша стаўка ўляціць у замарозку …піраміда ёсць піраміда..ну і хай ім, паімелі з дурной авечкі 8 баксаў і то добра..😁

У мяне прыйшлі сёння астаткі, паставіў на вывад, прыкладна 2 гадзіны таму тэлефанаваў робат, паглядзім, вывядуць ці не)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
галоўнае, калі я іх ставіў на 2 тыдні, ніякага базару не было пра якісьці дэпазіт.. а ўчора за дзень да абналiчкi пасыпаліся паведамленні: депайце 4 баксаў, інакш ваша стаўка зляціцца ў замарозку… піраміда ёсць піраміда.. ну і хрэн з імі, паімелі з дурной авечкі 8 баксаў і то добра..😁

такія ж паведамленні прыходзілі, маўляў, депайце або ў адпачынак вашы сродкі адпраўім)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
gros777, 17 чэрвеня 2019 г.
такія ж паведамленні прыходзілі, маўляў дэпайте або ў адпачынак вашы сродкі адправім)

То вы можаце проста не тое гаўно выбралі, там жа 2 варыянты ўкладаў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
491
Публікацыі
15 927
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Its.a.GRO, 17 чэрвеня 2019 г.
У мяне прыйшлі сёння астаткі, паставіў на вывад, гадзіны 2 таму тэлефанаваў робот, паглядзім, вывесяць ці не)

дзіўная шарага, адно слова…А цёлачка табе тэлефанавала.?..магчыма яны на мяне абразіліся..яна так салодка шчабятала депайце падымеце бабла..я з разумным выразам да, да, да…😁 а сам надурыў яе..вось можа і адправілі ў замарозку..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
491
Публікацыі
15 927
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
То вы можа не оо Мороженка выбралі, там жа 2 варыянты ўкладаў

да не..стапудова што цёлка тэлефанавала а яе культурна паслалі..вось яны гэтыя капейкі і замарозілі…😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
да не..сто пудоў что тёлка звонила а её культурно послали..вот они эти копейки и заморозили…😁

Не, нібыта ніхто і не тэлефанаваў, можа адразу зразумелі, што з мной гэты нумар не пройдзе)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
491
Публікацыі
15 927
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Не, не тэлефанавалі, напэўна, адразу зразумелі, што са мной гэты нумар не пройдзе)

ну вось і кажу..хутчэй за ўсё гэта звязана з іх тэлефонам..зразумелі, што ніхто ім дэпіць не збіраецца і ўсё..Трэба зараз яшчэ рахунак замуціць і голасам пітуха, сыходзь, праціўная, дэпіць не буду 😁 адказваць на іх пытанні..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.
страшная шарага адно слова…А дзяўка табе тэлефанавала?..можа, яны на мяне абідзеліся..яна так смачна шчабецала дэпайте паднімеце бабак..я з разумным выразам да, да, да…😁 а сам абдурыў яе..вось можа і адпраўілі ў замарозку..

тэлефанавала нейкая калгасніца, відавочна не праходзіла курсы кантакт-цэнтра, пастаянна зрывалася, называючы мяне “на ты”, а калі я сказаў, што магу ім укінуць грошай, назвала мяне маладцом

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.

там ёсць варыянт ускласці 10 баксаў адразу на дэпазіт, тыпу, а не на мэту. я з двух аккаў вывеў, яшчэ 3 зрабіў, на іх запатрабавалі докі з селфі – я яшчэ на 2 тыдні ўпендюрыў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
ну вось я і кажу..хутчэй за ўсё гэта звязана з іх званком..зразумелі, што ніхто ім дэпіць не збіраецца і ўсё..Трэба зараз яшчэ рахунак замуціць і голасам пітуха, зьбярыся, агідная, дэпіць не буду 😁 адказваць на іх пытанні..

Ну ўкінь бы сотню-дзве баксаў, што ты) абяцаў жа)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
29
Публікацыі
102
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
2 мая 2018 г.
Увогуле ні фіга Супер Капілка не вывяла астаткаў іх тугрыкаў, ставіў 3 іх тугрыка з капейкамі на два тыдні, яны правіселі і адправілі іх у нейкі адпачынак, уразумець што за фігня ляніва..Увогуле на дэпазіт раскручваюць..Забіта і забыта..ПІРАМІДА..

ну не абараняю, але і вы не зусім маеце рацыю. Ітак, што маем – суперкопілка, якая раздавала 8+ баксоў ну праўда шмат каму і камусьці не па адным разе (ёсць жа і такія). Так – гэта пірамідная сістэма, але лічу такія каментарыі ў яе адрас не зусім па сутнасці. Бо абяцалі і заплацілі – што ёсць, тое ёсць. Ітак, а канкрэтна ў вас – вы ставілі мэту – гэта такая праграма, якая папаўняецца кожны тыдзень. Ёсць яшчэ дэпі – проста ставіце і забываеце, і раньцье – дзе можна здымаць кожны тыдзень. Вось, усё проста. Што датычыць мяне, дык я таксама другую ставіў мэту і нават рызыкнуў (4 баксамі) і папаўняў і так сама спакойна вывёў, бо лічу, што хлопцы не будуць псавать сваю рэпутацыю, у якую ўклаліся, дзеля дзясятка баксаў. Ну калі ў вас няма жадання папаўняць – гэта ваша справа, але зноў жа яны тут ні ў чым не вінаватыя. Я б нават сказаў, што малайцы, што раздадзелі сток халяўкі, респект адназначна

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
Daernhii, 17 чэрвеня 2019 г.
ну не защищаю, но и вы не совсем правы. Итак, что имеем- суперкопилка- которая нараздавала 8+ баксов дохрена кому и кому то не по одному разу (есть ведь и такие). Да- это пирамидная система, но считаю такие комментарии в её адрес не совсем по делу. Ведь обещали и заплатили- что есть то есть. И [...]

як можна мошенникам респектовать? ну платит они копейки для заманухи, чтобы потом по крупному стрясти и этим молодцы?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
491
Публікацыі
15 927
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
ну не абараняю, але і вы не зусім правыя. Ітак, што маем – суперкопілка, якая разадала 8+ баксаў вельмі шмат каму і камусьці не па адным разе (ёсць жа і такія). Так – гэта пірамідная сістэма, але лічу, што такія каментары ў яе адрас не зусім па справе. У канцы канцоў абяцалі і заплацілі – што [...]

поверце прынцыпы працы лахатронаў я разумею…усё тут як і ў звычайнай пірамідзе завязана на чалавечай жаднасці…калі табе ўсё мала і мала, зараз закіну яшчэ..вось-вось зніму лям..а як вынік цябе так прыгожа кідаюць на твае бабкі….😁  І чамусьці калі я ставіў астаткі капеек на два тыдні..нічога мне не пісалі..што патрэбны дэпазіт і іншая лубуда..А ўвогуле я не скупы..вышэй напісаў..з дурной авечкі хаця б кардон воўны.😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
29
Публікацыі
102
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
2 мая 2018 г.
gros777, 17 чэрвеня 2019 г.
Як можна махлярам рэспектваць? Ну плацяць яны капейкі як замануха, каб потым па-крупнаму стрэсці – і гэтым маладыя?

хах, лол, пасмяялі. Пісаце гэта на форуме азартных гульняў!? Ну колькі заплацілі – і нарм. Мы ж выглядзім здаровымі людзьмі, не будзем ім зараз свае “мільёны” нясьці. Ну не ведаю, па мне так непагана, без дэпазіту і вейджара.

поверце прынцыпы працы лохатронаў я разумею…усё тут як і ў звычайнай пірамідзе завязана на чалавечай жаўнасці…калі табе ўсё мала і мала цяпер закіну яшчэ..вось-вось зніму лям..а ў выніку цябе так прыгожа кідаюць на твае бабкі….😁  І чамусьці калі я ставіў астаткі капеек на дзве тыдні..мне ні д [...]

Ох, ужо і не ведаю, як пра жаднасць, але працэнты там мікраскапічныя, каб падыходзіла пад вышэйапісаную схему пра жаднасць. І ў сэнсе “мне ні дзе не пісалі”, вы ж сказалі, што ляніліся ўнікаць, а там купа інфармацыі. Не дзіцячы сад, а грошы ўсё ж. Я бачыў на футболцы надпіс на англ – (уже пераклаў) – “настоящие отцы никогда не читают инструкций” Вось, гэта ваш выпадак)

П.С. без негатыву

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
491
Публікацыі
15 927
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
  Ох, уж и не знаю, как про жадность, но проценты там милипизерные, чтобы подходило под вышеописанную схему про жадность. И в смысле  “мне нигде не написали”, вы же сказали, что лень вникать, а там куча информации. Не детский сад, а деньги всё таки.  Я видел на футболке надпись на англ – (у [...]

да какой негатив😁 подзаманался я сегодня для длинных дискуссий, понедельник всё таки.. А по вашим рассуждениям, чё там если кинут это же копейки, там копейки тут копейки, глядь и без штанов уже стоишь, и по улице я хожу, не вижу что бы по 4 бакса везде валялись и кричали бери меня..😁  По поводу сайта об азартных играх, не поверите за лет 12 онлайн лудки я и в плюсе ещё, бывает и такое., хотя очень редко и в тильт могу впасть. А не читал инструкций, потому что когда регался я знал что туда депать ни чего не буду, ну не моё это , всякие пирамиды, форексы, шмороксы, ясно всё тут как два пальца, выплаты ( я имею ввиду ХОРОШИЕ выплаты, а не копейки) получают те кто впереди, за счёт новых депающих дурачков и остаётся ждать только тот день когда всё это рухнет …

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Суперговнілка запатрабавала ў мяне верифікацыю, маўляў вы ўжо атрымалі бонус ці рабіце ўклад ці верифікацыю

заўтра зроблю, паглядзім

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.

Зараз прыйшло пісьмо ад копілкі

Вам было адмоўлена ў вывадзе сродкаў 3.81 тэты на кашалёк

Вітаем! З сённяшняга дня ўсім новым удзельнікам, якія атрымалі выплату з дапамогай Бонуса навічка пры рэгістрацыі, для вываду бонусных сродкаў неабходна папярэдне прайсці верыфікацыю асобы. Падача заяўкі на вывад сродкаў заблакаваная, пакуль не пройдзена верыфікацыя асобы. Як прайсці верыфікацыю асобы? 

З павагай, 

каманда СуперКопілкі.’

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
masplay, 17 чэрвеня 2019 г.
З павагай,    каманда МММ 3.0

😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 671
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Ну ў мяне на мульце круціцца там нешта ў раёне 20-кі. Праз тыдзень усё гэта ўпадзе на рахунак. Трэба будзе дэпнуць гэтыя няшчасныя 4 баксы, трэба будзе верифікнуцца. Увогуле не праблема. 250 рублёфф няшчасных. Праіпаць іх у казіно можна за пару сек. Не ведаю, чаго вы тут ваду муціце 😁

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.

https://burgerking.ru/burgermania

Burger King – БургерМанія з гарантованымі прызамі!

Набываем акцыйны прадукт, указаный на старонцы акцыі.
Скануем QR‑код у чэку пасля пакупкі, але не пазней за 3 гадзіны з моманту пакупкі. Сканіраваць трэба ў дадатку BK.
Атрымаем гарантаваны прыз і шанец выйграць супер‑прыз.

Гарантаваныя прызы:
– 2 000 000 падпісак у анлайн‑кінатэатры Okko.
– 230 000 прамакодаў на зніжку да 55% у крамах 585 Золотой.
– 1 000 000 сертыфікатаў на 500₽ у інтэрнэт‑краме Ozon.
– 1 200 000 любімых страў ад Бургер Кінг.
– 2 000 сертыфікатаў на 500₽ і 100 сертыфікатаў на ачкі Polaroid.
– 1 000 000 электронных кніг у ЛитРес .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.

Таксі Максім .

Атрымліваем 100р на паездкі па промакодзе PUSH .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.

Бясплатна атрымліваем бальзам для вуснаў у Л’Этуаль

1. Рэгіструемся на сайце

https://www.letoile.ru/lazarev/

і атрымліваем смс з прамакодам
2. Паказваем прамакод на касе Л’Этуаль і атрымліваем падарунак

Могуць праверыць падпіску на інсту Л’Этуаль і Лазарева 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
491
Публікацыі
15 927
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.

Народ у Блокчэйне калі рахунак верыфікавалі, нічога там больш клацаць не трэба, каб гэтыя Стеллары залічылі, толькі сядзець і чакаць..??? А то рахунак у 21 вечара верыфікавалі, але на рахунку пусто..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.
Народ у Блокчейне калі рахунак верыфікавалі, нічога там больш клікаць не трэба, каб гэтыя Стеллары налічылі, толькі чакаць сядзець..??? А то рахунак у 21 вечара верыфікавалі, але на рахунку пусто..

Трэба зарэгістравацца і прайсці
верыфікацыю любым зручным для вас спосабам на https://www.blockchain.com
Прайсці трэба да TIER 2 – для верифікацыі пашпарт або вадзіцельскія правы, там правяраюць.(Сам прайшоў верифікацыю па правах, у аўтаматычным рэжыме, калі якасць фотак ок, хутка пацвярджаюць)
Апстор – ‎https://itunes.apple.com/us/app/blockchain-bitcoin-wallet/id493253309?mt=8
ПлейМаркет – https://play.google.com/store/apps/details?id=piuk.blockchain.android

1. Пасля таго як атрымалі TIER – 2 статус і там напісана approved, пераходзім на сайт і кідаем туды ў форму сваю пошту, на якую рэгістраваліся, https://www.blockchain.com/getcrypto .

2. Далей зноў пераходзім на гэты сайт, але змяняем спасылку на https://www.blockchain.com/getcrypto/claim?code=&email=ваша_пошта(напрыклад https://www.blockchain.com/getcrypto/[email protected]) ідзе следаваць інструкцыям, аўтарызуемся на сайце і ў цягні пары хвілін на рахунак у кашальку прыходзіць stellar на 25$

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Суперговнілка, спроба прайсці вэрыфікацыю – кідае памылку пры загрузцы дадзеных.

Вось такая цуда-лохатронская скарбонка)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...