Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,842 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Складаецца ўражанне, што яны і зусім не тэлефануюць, гэта так, понты, маўляў, ну мы плацім, проста табе не дадазвоніцца, наладзь свой тэлефон
Бо я спытаў, з якога нумара тэлефаняць, і цяпер у падтрымцы цішыня
мне другі раз раніцай тэлефанавалі, але ўспышку я прапусціў, так што не ведаю, ці былі на гэты раз у робата да мяне пытанні) або зноў цішыня)
ну можа і так, а па факце гэта капілка голая піраміда. торчаў я ў такой замежнай хрэні каля года, таксама даваў у доўг іх фанцікі, а мінімалка вываду была ад 50 баксаў, і як я пачаў набліжацца да 50 баксаў яны памянялі ўмовы вываду і гандлю, так што мне трэба было депаць свае бабкі, вось і ўся іх сістэма, тут падаецца, таксама самае..
За вялікімі % пагануўся, за доўгім рублём 🙂 а так гляджу рэальна пенка ў мяне нармальная назапасілася, я як падумаў – чым на доўгі тэрмін, тым больш пенка, нічога сабе, вось я ўклаў выгадна, а тут вось якое – дэпіць трэба 🙂
што гэта піраміда – гэта зразумела, але сваю замануху яны пакуль плацяць, проста не вельмі ахвотна
не, я строга как напісалі на тыдзень…Я яшчэ eToro чакаю, верыфікацыі 😁 пісаў і ў чат і ў тікет, адказ чакайце шмат народу…😁
Ну як я і пісаў, я чатыры разы заяўку перастаўляў. Ужо тупа па прынцыпе пайшоў 😁
я неделю ждал) а они ещё дают эфир, где-то читал, что траблы начались у них
няма паняцця, што яны цяпер даюць..😁 але так і чакаю верыфікацыі..10-га будзе месяц..Галоўнае, што не пасылаюць на хуй, а кампастуюць мазгі
да 21 мая 2019 года, 11:59 PM тыя, хто паспеў зарэгіцца, атрымаюць, але тэрміны праверкі і накаплення, капец, працягваюць павялічваць, спачатку было да 3-х працоўных дзён, пасля прадоўжылі да пяці, далей да двух тыдняў, цяпер кажуць, што яшчэ прадоўжылі да 14 дзён, гэта значыць можа заняць да месяца і болей. У мяне на другім акке сёння ўжо 15-ы дзень як зарэганы і цішыня дагэтуль, не пацвярджаюць і не высылаюць, што, у прынцыпе, добра..
Калі вы пра eToro, то такое ж лайно)
Не думаю, што не дадуць, толькі калі – хз)
Дайце спасылку на гэтую супер копілку)
так самае цікавае, што не пасылаю на тры літары, а напісалі ўсе, хто з Расіі, Украіны і чамусьці Філіпін 😁 зарэгістраваліся да 21 мая рахункі будуць правяраць і верифікаваць..Так што не спяшляемся, да Новага Года дакладна што-небудзь дадуць..😁
Па апошняй інфе ад саппорту гэта 21 мая + 14 дзён
саппорт як заўсёды свісціць, я зарэганы з 10 мая, спачатку адказалі яшчэ 14 дзён, потым напісаў, сказалі ўжо, яшчэ некалькі дзён, а ўжо вось і месяц хутка..😁 Я што-то думаю цягнулі да 1 чэрвеня, цяпер могуць напісаць, сорры галадранцы з Расіі Украіны і чамусці Філіпін, з 1 чэрвеня лавочка з 0.1 Эфиро прикрываецца, мы вас усіх вэрыфікавалі, дэпайце сваё бабло, як крута з намі зарабляць..Канец фільма…😁
_lk.superkopilka.com/user/my-main?limit=25/#paid
Дык я ж у курсе, і з табой базарылі па гэтым пытанні і ліст я таксама атрымаў.
Відавочна справа ў тым, што там у парадку жывы і х зразумеш якую чаргу скрыншоты глядзяць. І гэтая чарга як на кватэры ў СССР па-выгляду ссоўваецца, калі самыя хуткія ў чаце ім прад’яўляюць па тэрмінах. Я вось хз, не спяшаюся і тупа чакаю, часам забываючы пра гэты бонус).
Хутчэй за ўсё) у мяне таксама з 6 мая вісіць – толькі адрас застаецца верыфікаваць. Ну, калі да серады не дашуць, то ўсё, можна забіць
Ды ні хрэн. З чаго кінуць? Яны афіцыйна напісалі, што ўсе заяўкі апрацуюць. Яны так не будуць махляваць. Ну я так думаю.
Проста заўсёды розная інфа і чат цяпер увогуле недаступны для Расіі, ну хз, выглядае на фіналочку
пра кватэры СССР крута..😁 Я тут тэму мучаю, пакуль не буду паліць, Жырыку напісаў – давай мне лічбавую прыстаўку для ТБ, заява на разглядзе, калі пашчасціць вылажу тут каардынаты, пруфы і што да як..😁
сорры галадранцы з Расіі Украіны і чаму-то Філіпін, з 1 чэрвеня лаўчачка з 0.1 Эфіра прыкрываецца, мы вас усіх верыфікавалі, дэпайце сваё бабло, як крута з намі зарабляць..Канец фільма.
Філіпінцы паходзе таксама іх заабузілі 🙂
з 1 чэрвеня лаўчачка з 0.1 Эфіра прыкрываецца, А дзе ты гэтую інфу прачытаў, знайшоў? Калі рэальна так – то справы кепскія, я падумаў, яны нібыта абавязваюцца ўсім выдаць пасля пацверджання эфіркі тым, хто зарэгістраваўся да 21 мая.
Лепш хай дэпне ў казіно за цябе) нафіг табе тыя прыстаўкі)
З Жырыка падымалі пару раз па косару па паштовым пераводзе. Хто не ў курсе і не шкадуе ~15 хвілін, пішыце яму на электронную пошту, высылае бабло ягоная рэзідэнцыя) Ну высылаў(ла) па меншай меры)
Ну блін, яны зафіналілі раздачу, то так. Але сам падумай, колькі яны бабла ўжо раздалі і навошта ім рэпутацыю псавать, недадаўшы якой-небудзь частцы?