Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,827 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так робот або менеджар, у працягу дня ці праз 48 гадзін?😁 як быццам пра розныя канторы гаворка))
Ну мне сапраўды тэлефанаваў робат. Вось такі бла-бла-бла, адкажыце пасля сігналу на пытанні. Я адказаў і праз каля трох гадзін бабкі былі на рахунку. Вывёў на Payeer
Ты калі выводзіў ? даўно, А то я на мопедзе чытаў што докі прасілі і сэлфі з іх надпісам для выводу .
Ну гэта нядаўна а я штосьці не атрымаў 7,99$ мне штосьці накінулі 4$ з капейкамі хз чаму .
так ты тыдзень вычакаў? ці ты маеш на ўвазе, што пры вывадзе схавалі
Не, я пра гэтыя ўклады, з іх атрымаў 4$, нічога яшчэ не выводзіў і тыя 4$ ўклаў, можа ў гэты раз дадуць 7,99$
Магчыма ты мэты няправільна стварыў. Там іх трэба дзве ствараць. Адну на тыдзень, другую на два тыдні.
Не. Я ж табе кажу – ты там нешта наплутаў з мэтамі, відаць. Там у першай абмежаванне стаіць на 6 са лікуем і з яе і атрымліваюцца вось гэтыя 7.99 мінус камісія. А вось другая якраз і выходзіць на 4 з чымсьці.
У мяне вось што вісіць я там тых мэтаў напрыціскаў што аж да 22 чакаць як бы лавку да гэтага часу не закрылі .
наколькі памятаю, трэба было ўсё на адзін тыдзень утыкваць, не памятаю ўжо дзе інструкцыю бачыў
Усё там не атрымаецца. Там стаіць абмежаванне, паўтару, на 6 с лікуем, якія праз тыдзень становяцца 7.99. А астатак у 3 с лікуем на другі тыдзень трэба было ставіць. Вось заўтра, напрыклад, па ідэі ў мяне павінна быць другая выплата ў памеры 4.08.
пазваніў гэты ёбаны робат, кажа, адкажыце на тры пытанні пасля сігналу… далей цішыня амаль на хвіліну і фраза робата, што калі адказы няправільныя, то заяўка на вывад будзе адмененая😁
Ну хутка, напэўна, адменяць і давядзецца пераставіць заяўку. Мне разоў 4 адменялі з-за таго, што нібыта дазваніцца не маглі )
а на payeer трэба праходзіць верыфікацыю ці там ёсць якія-небудзь першапачатковыя ліміты без верыф?
Для такіх сум там дакладна нічога не трэба. Я не памятаю, каб я там што-небудзь праходзіў.
У мяне сёння ўвечары тэрмін, рыхтую бубен)
Адчуваю, такі бабос адтуль так проста не адабраць)
Heroes 2 : The Undead King , бясплатна замест 69р (андроид) застаўся адзін дзень )
Героі 2
Kao the Kangaroo: Round 2 у Steam бясплатна!
Заходзім у ўліковы запіс Steam
https://store.steampowered.com/app/1048540/Kao_the_Kangaroo_Round_2/
Дадаём гульню ў бібліятэку!
Такія клоўны. Адмінілі заяўку, званка ніякага не было, напісалі падрабязнасці на пошту, на пошце таксама пусто
СуперГаўнілка
Я не ведаю, на якія мэты ставіў і на якія сумы 🙂 памятаю толькі тэрміны – адну на два тыдні, другую аж на чатыры тыдні 🙂 падаецца, я нешта не так зрабіў або яны пераабуліся, прыйшоў ліст ад іх і SMS. Курс 1тета=1$ – не ведаю, крыху страшна дзясятку дэпанаваць, чую, уся рыска можа лопнуць на мяне, хоць з заносу можна будзе праверыць дэпанаваць, часу ёсць да канца тыдня.
Добры дзень *****. У СуперКопілка недастаткова сродкаў на рахунку для ўнёскаў на мэту. Сума вашага балансу складае 1.61 тэта. Калі да канца тыдня вы не папоўніце баланс, мэта будзе забраніравана на тэрмін да 3х тыдняў. Падрабязней пра статусы мэт чытайце ў п.9 Правілаў.
Я нават хз што ты наклоцаў, што яны яшчэ і бабло патрабуюць
Напішы ім, што не змог дадазваніцца да іх 😁
а чаго вы ўсе ставілі на некалькі тыдняў, 😁 пісалі ж, першы раз ставіце на тыдзень і выводзьце 7.99, а астатак ставіце або гэтыя 7.99 круціце, у мяне цяпер у 15:00 павінны бабкі залічыць, тыдзень прайшоў. пагляджу, што будзе з вывадам, адпіша..
Напэўна будзе вось так, як і ў ўсіх)
Званка, канешне, ніякага не было
ну паглядзім, дарэчы чаго не пішуць, якія мабільныя аператары, каму ўдалося датэлефанавацца, каму не, можа і ў гэтым прычына, як коды мне на МТС прылятаюць імгненна, а на Мегафон вечна па хвіліне затрымкі..