Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,829 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
супер абменнік 1600 . у магаз таксама зганяў))
што ўжо махнуў…?
1610р на ківі, праўда мін 20 пачакаў, 50 пацверджанняў трэба было)
Ты на ківі наўпрост выводзіў? Проста пры выводзе з сайта ідзе запыт на іншы кашалёк – эфір, і статус пендынг у мяне вісеў дзве суткі, а праз абменнікі што імгненна прыходзіць?
прама праз абменнік, эфір на ківі
Вось я тупануў, я на Payeer эфір зліваў, сказалі тыдзень чакаць, яны смарт-кантракты аказваецца не прымаюць((((
печалька(((
Хз, мне двойчы адмовілі ў вывадзе, маўляў не дабіліся
Бясплатна атрымліваем падпіску на Амедиатеке і зніжку 99% на КиноПоиске
Пераходзім на сайт Амедиатеке і ўводзім промакод GAMEOVER. Сем дзён бясплатнай падпіскі вам забяспечана.
А на КиноПоиске новыя карыстальнікі (калі ў вас стары акк – рэгайце новы) могуць атрымаць зніжку 99% на прагляд фільмаў у онлайн кінатэатры КиноПоиска. Пры аплаце фільма ўводзім прома may99.
Зніжка 350₽ на паездку ў Gett Taxi!
Спампоўваем Gett Taxi для iOS або Android
Уводзім прамакод: getton
Па ўмовах акцыі код дзейнічае толькі для новых карыстальнікаў.
Абавязкова прывяжыце банкаўскую карту, інакш не зможаце скарыстацца зніжкай!
Пра eToro
Як вы маглі заўважыць, eToro Wallet цяпер даступны для загрузкі.
У рамках запуску Кашалька мы прапанавалі карыстальнікам бясплатна атрымаць 0.1 Ethereum пры загрузцы кашалька eToro. Звяртаем вашу ўвагу, што спіс краін, якія падыходзяць для гэтай акцыі, абноўлены. Карыстальнікі з Расіі, Філіпін і Украіны больш не будуць мець права на гэту акцыю.
eToroX выканае ўмовы акцыі толькі для тых кліентаў з названых краін, якія зарэгістравалі аккаунт і прадставілі дзеючыя неабходныя дакументы і адпавядаюць умовам акцыі да 21 мая 2019 года, 11:59 PM па Грынвічы. Калі ласка, выдзяліце да 14 дзён на разгляд дакументаў.
Ахаха. Іх, быццам, атакавалі тысячамі докаў) І за тату, і за маму, і за дзеда суседа атрымлівалі)
Дружок, адкуль інфа, здаецца абяцалі з 14 днямі 😁 чакаю ўжо 10 дзён..
Мне таксама ліст ад etoro прыйшоў .. дакладна такі ж.. вынікае Расія і Украіна пралятаюць …
ааа так гэта ліст такое разаслалі, мне чамусці не было такога ліста. сяжу ў ціхай гавані з 8 мая..😁
Тая ж херня, каля двух тыдняў чакаю. Дакументы, відаць, не прайшлі пад аўтаматычную праверку, сядзім у жывой чарзе)
мне зусім не шанцуе з гэтымі біткойнамі …
вакол па 100-500 раз атрымліваюць па розных акцыях, а мне нават разок не далі, нават на мой пашпарт…
нават маленькай долі біткойна не падарылі, я нават не ведаю, як ён выглядае… у руках нават не трымаў тысячную частку …
о, бяда мне, бяда… прыйдзецца па-старыннаму сядзець перад сном зялёныя і чырвоныя паперкі пералічваць…. 😎
да я чось думаю гэта яны культурна лаўчонку для галодных зачынілі…А паслязаўтра хто зарэгістраваўся да 21 мая аўтаматам верыфікуюць ўсіх і ўсё..што б не мудохацца..
Ну я вось таксама чакаў 10 дзён і нічога не прыйшло, стварыў іншы на сябе ж, новы адразу ўхвалілі, а першы так і вісіць з 6 мая
вось з-за цябе бедныя філіпінцы цяпер і не атрымаюць эфірак..😁
Так я не мульціў) я ж толькі за адзін атрымаў эфір, проста праверыць вырашыў, мала ці так пракатзіць, а то як звычайна ў пралёце застануся)
Дык яны яшчэ паходу прыхерэлі ад разглядання розных камуналак і іншага. Пад аўтаверыф нашы дакі, напэўна, рэдка праходзілі, яны плюваліся, плюваліся і вырашылі прыкрыць лавочку)
Спачатку можа думалі што ажыятаж зараз падціхне, але не тут-то было, наш народ у геаметрычнай прагрэсіі аккі клепае)
я з такіх плюшак зразумеў ужо даўно..калі ў першых радах не паспееш…з абедкаў ужо лавіць няма чаго або вельмі цяжка нешта лавіць..Гуру ёсць такія па 400 рахункаў ляпляць за гадзіны…цёрся з такім на іншым форуме…😁
Дык нармальны бізнэс – за 400 атрымаць)
нумар тэл мяняў? ці на той самы? можа таксама занова зрабіць, са серады вісяк.