Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,840 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нумар і пошту іншыя, канешне, і на загран прышпіліў, менш за 12 гадзін пайшло на верыфікацыю
я адразу загран рабіў
![]()
Медыя ад удзельнікаУ каго яшчэ не праверылі(лі) рахунак(і), пішыце ў чат. Учора напісаў, што загрузіў докі амаль два тыдні таму, сёння праверылі і налічылі эфір.
Ты маеш на ўвазе, напэўна, стварыць тікет? Чата ў іх, падаецца, няма
Хутчэй за ўсё тикет, чату ў іх няма, усё перашукаў, адправіў, чакаю..😁
Вы можаце атрымаць ад 0,1 да 1 рубля на свой кашалёк Яндэкс.Дзеньгі. Бонус выплачваецца раз у суткі
https://exmoney.me/denezhnyiy-bonus/
уводзіце нумар яндэкс-кашалька, пацвярджаеце, што вы не бот і капейкі ляцяць на ваш кашалёк
Вось без абід зараз. Ну гэта ўжо перабор. Давай зараз яшчэ паштовікаў пачнём тут рэкламаваць.
я не рэкламую, проста там рэальна нахаляву даюць капейкі
ёсць яшчэ падобная хрэня, там таксама ад капейкі да 1-га рубля на Яндэкс кідаюць, таксама раз у суткі, трэба, не??
Усе спасылкі пад спойлер хавайце.
гэта колькі тысяч аккаў трэба, каб напіцца))
я не ўмею = ((((
Я навучу
Кнопка ў панэльцы ёсць, называецца “Схаваны тэкст” у выглядзе вока (вочы).
Выдзяляеце тэкст і націскаеце на вока.
Іх тысячы…. Думаю не варта.
вось яно што = ))) зразумеў, дзякуй, у наступны раз так і буду рабіць, дзякуй за падказку
ну вось з кожнага па крыху і будзе на піва = )))))))
Праз месяц.
ну глядзячы, якое піва піць = ))))
трэба ж мне затэставаць навінацыю для мяне са схаванай спасылкай, так што сорян адразу = )) шчас вылажу, раптам каго-небудзь цягне на такія сайты капейкі збіраць
Вы можаце атрымаць ад 0.01 да 1.00 руб на свой кашалёк Яндэкс.Деньгі. Падарункавы бонус выплачваецца не больш чым раз у суткі.
https://www.bestchange.ru/
здаецца правільна зрабіў = )))
Выйсці на вуліцу насабраць алюмініевых бляшанак – цікавейшы і выгаднейшы бізнес-план, чым па 10 капеек у дзень здымаць на сайтах, блукаючы па інтэрнэце)
людзі на YouTube пра металалом у закінуцых вёсках за раз па 11 тысяч рублёў насабраюць..😁
Не палі тэму 😁 А то глядзі. Прачнешся потым а галава ў тумбачцы.
Чат ёсць. Пад формай загрузкі дакументаў.