Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,847 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ды, выводзяць усё, я не ведаю, што ў вас не так, але практыка ўчорашняга дня паказвае пазітыўныя вынікі
ну тады крутыя ў іх маркетолагі, картінкамі з сиськамі кліентуру заманваюць..😁 А Etoro дурні ўсю пошту завалілі, вэбінарамі, плацяжамі і інфай пра таргі ў іх, вось з каго трэба браць прыклад, сиські наша ўсё..😁
ну сиськи даааа😁, маркетинг наше всё. Кстати там вывод вроде от 2 долларов. И кто будет регаться спросите рефку, у меня, или у автора бонуса, ну чтоб 10 бакинских еще помочь заполучить кому-нибудь. Хотя, ээтот месседж пропадет в пучине ветки про халяву))
там быццам усё норм з канторойяк ведаю
у мяне быў бездеп 222$ даляра, што вышэй – тое маё, але толкам не было часу разбірацца, яны так і віселі
а і калі хто рэгіцца будзе, прасцей асобную тэму з рефам стварыць для адмінаў
Скажыце, я страціў грошы, вывёў на паер эфір, на сайце напісана выплачана, на паере грошай няма, напісана атрымальнік павінен прымаць смарт-кантракт, паер падтрымлівае гэты смарт-кантракт ці не? Нідзе не магу знайсці
так калі Etoro выплацілі грошы – і шукай у Паеры, у іх жа ёсць служба падтрымкі, скрыншоты ім адпраўь, што ба́бкі ім пайшлі.. Яўна ж Паер тупіць..
Напісала тп: Паер – мы не прымаем перакладаў са смарт-кантрактаў, вы былі папярэджаныя перад адкрыццём рахунку
Тп паера адказала
раз не Паер не прымае такія пераводы, значыць бабкі павінны вярнуцца Etoro, лагічна, пішы ў падтрымку на Etoro растлумач ім сітуацыю.
Тыпа Паер адказаў, што яны ўручную залічаць, пачакаю, мне ўсё роўна
я нічога не разумею, атрымліваецца, бабкі ў іх, калі яны могуць залічыць уручную, дык навошта яны тады мазгі іпуць.. Увогуле відаць абленаваныя таварышы, плацёж аўтаматам не праходзіць па іх умовах, а ўручную ім ляні залічваць грошы, нармальная кантора..😁
Сказалі так, грошы ў іх, залічаць яны ўручную, чакаць толькі тыдзень
ну я вышэй напісаў, абленелая кантора, стаўленне да кліентаў на вышыні…Такіх трэба абыходзіць за версту..😁
Не, ну што, паер мяне ніколі не падводзіў, адзін мінус у паера – высокая камісія, а так кашалёк норм
Ну скажам так. Я таксама там рэгістраваўся і нават нейкую дробязь выводзіў. Кантра платзіць. Па ўмовах падкажу толькі адно. Там трэба зрабіць некалькі лотаў. Колькі, на жаль, не памятаю, але няшмат. Калі ты браў 15 даляраў бездепа і ўсё, то пры такім балансе, як у цябе, адбіць і вывесці не складзе ніякай працы. Адкрый там кучу пазіцый па якіх-небудзь валютных парах і хаця б адразу іх зачыняй. І ў выніку ты здзейсніш патрэбны аб’ём аперацый. Будзеш на кожнай здзелцы, канечне, губляць на спрэдзе, але як я ўжо сказаў, пры тваім балансе ты яго асабліва і не заўважыш. Або паспрабуй паскальпіраваць. Умовы па гэтым бездепе трэба дзесьці прачытаць у раздзеле на сайце. Але вось мне не спадабаўся іх пункт у агульных правілах пра 90 дзён…
да нахрена эти паеры..блокчэйнЫ..калі абменнікі напрамую працуюць з эфірамі….і на Киви і на яндексы і на карты выводзяць пры абмене…а так рады капейнай розніцы ў курсе будуць табе яшчэ тыдзень мозгі мурыжыць..пакуль там авечка якаясьці соізволіць дзве кнопкі на клаве націснуць..😁
А хто любіць хутка аддаваць бабкі? ))))) ні казі, ні плацежкі не хочуць расставацца з левехай
ну я вывеў з Etoro у абменнік за секунды, абменнік на Ківі 1200 перавёў у працягу хвіліны, і яшчэ праз хвіліну ўжо плаціў півас на касе ў краме..😁
Бо пры такім пераводзе эфір прыходзіць плацёжцы, а не на яго кашалёк у ёй. Ім цяпер трэба шукаць яго кашалёк і пераводзіць на яго ўручную, уяві калі ў іх усе такія пераводы будуць? Пераводы з кантрактаў нават ні адна біржа, па-мойму, не прымае.
Ведаў бы раней вывёў бы на Ківі праз бестчендж, а так пайшоў не самым лёгкім шляхам, пачакаю))))) адно й тое ж бабло пакуль ёсць, мне тыя 25 бачоў не гараць
ты праз які абменнік вывёў?
што-то ў цябе лічка не паліць, капіруй спасылкі я іх выдалю праз хвіліну
вось сайт хочаш сам шукай абменнік з курсам вышэй http
а вось абменнік, дзе я мяняў, мяняюць за хвіліну
зноў курс у Эфіра падымаўся, я мяняў у гэтым абменніку за 1210, цяпер ужо 1560..😁
я там ужо паўтара месяца зарэгістраваўся, кожны тыдзень па 2,20 бакса на плай вывожу – нармальная капілка, я 10 атрымаў пры рэгістрацыі, паставіў на працэнт і праз два тыдні пачаў выводзіць
толькі наколькі я разумею там пошта Яндэкс трэба майл не пацвярджае