Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,811 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, усё нармальна! Не хвалюйцеся тыя, хто атрымаў і паставіў на вывад, на абмен мне толькі прыйшлі бабкі і што дзіўна гэта ад першай заяўкі, так што чакайце ў мяне атрымалася крыху больш за суткі заняў абмен.
Так, што падтрымка етора не п@здзілі і не няслі фігню, вывелі першую заяўку праз абменнік, які пасаветаваў васаби – вялікі дзякуй яму за гэта! Хоць там у абменніку было напісана, што абмен актыўны 20 хвілін, карацей усё нармальна, трохі цярпення і ўсё будзе.
ты дзе шатаўся😁 я гадзіны тры назад у абменніку спытаў у дзяўчынкі ў чаце, яна сказала 20 хвілін – нічога, усё будзе ОК як адпраўляць eToro грошы..
Ад’яжджаў. Гэта добра, я так і зразумеў, як убачыў суму – што гэта маглі прыйсці толькі з абменніка, і прыемна быў здзіўлены. А я пасля яе яшчэ пару заявак кінуў туды ж і сёння апошнюю ўжо вырашыў на блокчейн, добра што першую заяўку ўдалося вывесці адразу на Ківі і без перакладаў, качель на блокчейн і без страт 🙂 па камісіі. Дзякуй яшчэ раз за дапамогу і парады!
яна мне ў чаце сказала ўсе заяўкі да моманту аплаты жывыя..а 20 хвілін абмежаванне, гэта ў іх якаясьці абарона ад спаму.. А так ды..мяняць наўпрост лепш будзе..чым гэты гемар з блокчэйнамі і працэнтамі..Яшчэ тут як то мужыкі праз біржы мяняюць там даражэй выйшла б ..але не ведаючы я туды лезці не хачу…усіх грошай усё роўна не зарабіш…😁
Рэбята пераслаў ефин на паер напісана пераклад зроблены але грошы не дайшлі,у чым можа быць праблема?
@mike вялікі дзякуй за халяву.
Доўгімі намаганнямі і некаторымі махінацыямі з Ex-Code агульная сума вываду з Еторо склала 1640р. Курс падрос, але гэта не галоўнае! Трэба было зрабіць некаторыя дзеянні, каб атрымаць больш.
А так Эфір на працягу гэтага месяца павінен вырасці як мінімум у 3 разы, так што ў каго ёсць магчымасць – не мяняйце пакуль.
таксама пісаў, што мяняць пакуль не варта..😁
Але гэта недаўга працягнецца, думаю толькі гэты месяц будзе такі, потым пойдзе на спад. Учора перакапаў шмат інфы, але калі ў любы момант Бутэрын аб’явіць, што Эфір СКАМ, то курс абрынецца да пачатковай кропкі, а гэта прыкладна 200 баксаў.
я таксама рыўся і чытаў…а іншыя свішчуць што біток цалкам можа падняцца да 20К баксаў…увогуле трэба рынкі аналізаваць..што там Пендосы з Кітаем перетрюць..куды будуць кідацца з развіваючыхся рынкаў і цалкам могуць крыптавалюту выкарыстоўваць як ціхую гавань на нейкі час..То што ўсё роўна, ну шмат паднімеш на гэтых капейках, плюс мінус пару сотняў драўляных, сэнсу няма..😁
уж д о 0 тады аб’явіцца. а чаму ўласна ён гэта павінен аб’явіць? гэта якім ідыётам трэба быць, каб сказаць: “хлопцы, разыходзімся, я ашуканец”)))
масштабуйце, спадар, і будуць ужо не капейкі далёка
а чаму адразу на ківі той жа не кінуў?
Там быццам няма вываду адразу на ківі?, а нават калі і ёсць,паер такая ж плацежка як і ківі
ну абменнікі на што? ты ўскладніў як я зразумеў
Усё гэта поўная лухта, пра аналізы і кералізы. Рашэнні прымаюцца пару-тройкай чалавек, як правіла. Гэта ж той жа Форекс па сутнасці. Тут валатыльнасць вышэй. З-за гэтага і пруцца ўсялякія спекулянты на рынак. Зноў жа, валатыльнасць пры гульні, скажам, на валютных парах можна кампенсаваць крэдытным плячом. Звычайнае казіно пад выглядам бізнесу.
Час вялікай падборкі бясплатных кніг на ЛитРес.
Пераходзім у раздзел промакоды і актывуем прома: bonusgiftmay19, WOWKIA, S7MAY19, QIWIAUDIOGIFT19, vkbookmay19, SUGARFEST, SHOW19, lovigot0419, 1BOOK30MAY, MUMU, KYKYRYZA3006, GLAMBOX, AVIATRIP25, PSYBOOK4YOU, 4OZONREADENG, ERIKA, 25KSLONAREAD19
Бярэм ручку ў форме кактуса за 1 рубель.
Усталёўваем прыкладанне UmkaMall з Google Play або App Store і афармляем заказ ручкі за 1 рубель .
ручка
Атрымаеце 14 дзён бясплатнай падпіскі на сэрвіс Okko!
Актывуйце промакод на сайце okko.tv і атрымаеце бясплатную падпіску!
Промакод: 1062 – 14 дзён
Калі ў вас ёсць актыўная падпіска, промакод складаецца!
М.Відэа – смс-акцыя са скідкай да 99%!
Смс-акцыя са скідкамі да 99% па промакодах.
Адпраўце смс з тэкстам MVIDEO SKIDKA на нумар 2420 і атрымаеце купон наміналам 500, 1000, 2000 або 3000 рублёў, якімі можна будзе аплаціць да 99% кошту любой пакупкі.
Атрымаць промакод можна толькі адзін раз у дзень.
Дзейнічае да 23:59 19 мая .
Цяпер буду доўга чакаць пераводу на Payeer?
згодзен на ўсе 100%… Я ўвогуле стараюся ў такія тэмы не лезці, мне ўвесь час там не шанцуе, калі быў бакс па 30, усё хадзіў з думкай трэба хоць 5 штук прыкупіць, потым «да ну, не цяпер, паспеецца», ён бац – стаў 60, маё дрэва абясцэнела, ну пайшоў пару гадоў таму, гляджу зноў бакс палез і дзібілаў начытаўся будзе па сто, купіў па 66 тры штукі баксаў, і што – вось ляжаць трэці год і што я атрымаў з гэтага, а нічога, вось ведаю дакладна як перамяню іх – бакс адразу ўзляціць 😁 ну мяне не цягне.. Як і гэтыя эфіркі – мне далі 16 баксаў. а людзям ужо даюць па 25..😁
прыляцела на пошту
форэкс халява самі паглядзіце па спасылцы
https://www.amegafx.com/ru/bonus/amegaboom
інфу я не да канца проста зразумеў трохі … хутка прачытаў.
.. я там зарэгістраваўся вельмі даўно ў мяне і зараз 222$ вісяць бонусных я так і не зразумеў што да чаго
калі хто ведае можа падкажа як іх правільна аформіць)) +
ну падумай сам, будзе сур’ёзная кантора дасылаць вось гэта… Параўнай хоць для пачатку што дасылае Etoro, якая дае рэальныя бяздепы..
А тут відаць, на іх нібыта дзвесце баксаў папросяць унесці сваіх 500$ і яшчэ папросяць заліць іх у таргах..
Нармальная гэта кантора і плаціць. Яны раней 10 баксаў давалі бездэп, усё што вышэй натаргуеш можна было выводзіць.
Не не не, амега норм канторка. Для кансерватыўных брокераў норм бонусы. Карацей удзельнічаў у акцыі ў мінулым годзе – атрымлівалася выводзіць (баксаў 20-30 натаргаваў), дэпіць нічога не трэба было. Быў бы або тут на форуме і знаходзіў гэты той бонус. Тыпа, потым у іншых брокераў спрабаваў, але там так – адработка вялікая, дэпы патрэбныя і камісіі пры выводзе яшчэ. За 15 баксаў – трэба ўсяго 15 здзелак пракруціць і прыбытак твой. Там яшчэ ёсць бонус Амегамания (133 баксы) – там менш шанцаў зліць банк, але, напэўна, адработка большая, але таксама цалкам рэальна. Можна абодва бонусы атрымаць, дарэчы