Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,995 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Старт быў 10 хвілін плюс пазняя
І так, цяпер новае правіла фрых, цяпер анонсаў фрых не будзе, гульні будуць стварацца рандомна з паведамленнямі ў чаце.
Падзяка і аб’явы пра прайшоўшую гульню будуць створаныя ўжо пасля гульні
А што так раптам? Я вось, напрыклад, не ўсе фрироллы гуляю… Калі ты пра розных левых гульцоў, то ачысці клуб яшчэ разочак☺ І так, мне ў ПП цяпер заўсёды перад стварэннем фриролла пішы😁
Дзякуй арганізатару за фры. Кідай яшчэ. Масці фарту і гэтак далей, карацей.
@metal45 дзякуй ад душы за фрыху, завози🙂
Ну, здаецца, розніцы відаць нуль🙂 Рассылку ж старзы мутяць пра турнір. Не абавязкова ў чат пхаць)
ну ты ж амаль без пяці хвілін жонка ўжо😁 абавязкова
не, не з-за левых гульцоў. а з-за тых, хто адной попкай на трох крэслах сядзець спрабуе, удзельнічаючы адначасова мінімум на трох форумах у гульнях
але ў гульні я таксама не пішу слова фры як раней, то-бок гэта можа быць гульня на поінты
Вождь, як па мне то гэта ўсё куйня. Хто спецыяльна сачыць і за халявай палюе, пры любым спосабе аб’яўлення сыграе. Проста адчыніць ПС і лобі клуба і ўсе створаныя гульні будзе маніторыць.
ну а як ты іх прамоніторыш не ўдзельнічаючы ў іх?)))
😁.кінчай ты з гэтым жлобствам….ну кінуў хто фрыху…табе то якая розніца хай людзі гуляюць і радаюцца…а то тут канспіралогію ўладкавалі)))
Бо не трэба, дарагі, адным задком на трох крэслах сядзець. я так лічу
😁 Тады і ты не гуляй у іх, ты ж тут пастаянна тусіш)))
ну я вось толькі тут знаходжуся, а не толькі папкай на крэслах
😁 Аааа..зразумеў пра што ты..пра залётных, пералётных перабежчыкаў….😁
ну так а пра што, пра гэта вядома)))
Кто “выцеливает”, тот смогёт. Если как ты говоришь люди сидят сразу на 3-х форумах, то при создании тобой игры, не сложно полистать чат и узнать – фриха это или игра на понты)) Наивный ты прям. Бесполезны практически любые меры для тех, кто рассматривает это как некий заработок или имеет непреодолимую страсть к халяве). А вот не замороченным жизнь осложняется.
Вот неважно, что я сегодня спал и ты знал об этом. А почему в рельсу всё же не ёпнул? 😁 Вдруг бы я проснулся и как ломанулся бы фриху катать 😁😁😁 А?)))
а ты мне пашту эксклюзіўную стварыў?
Ты ж сам кажаш, што яны могуць адной задкай на трох крэслах сядзець😁 Вось яны цяпер прыдумаюць, як абыйсці тваё навоваўвядзенне… А мы, хто сядзіць на адным крэсле, у выніку не будзем ведаць пра турніры…😕 Выдаляй з клуба хітрапопкіх і ўсё😎
Бачу ў вас тут весела, можа пасля “фрихи” ўжо пара паказаць усіх удзельнікаў турніру… Ну шо бы ведаць ху із ху… А то надумаю прыйсці ў ваш клуб, вазьму карты.., а нікога не ведаю😎
ВЫ ходзіць я больш не донатар ), так як я таксама на трох форумах сяджу, далёка гляджу … на трох крэслах па ўласным сцвярджэнні сядзіцца мне )) каламбур атрымліваецца нейкі. Ад трохкрэславага донатара фрыхі прымаеце, а трохкрэслаў хочаце пазбавіцца гульцоў. Ленін тут сядзіць нікуды на іншыя форумы не лезе, зразумела яму працоўную этыку нельга парушаць. Так ён і сядзіць на адным крэсле. Маіх фрыхах хай удзельнічаюць усе, хто хоча. хай пераможа мацнейшы або каму ўсміхнецца фортуна.))
Да я бы так не сказал. ТЫ ведь устраиваешь фрихи. Более того,ты в других фрихах то сам и не участвуешь… Поэтому и можешь диктовать свои правила соответсвенно безо всяких или )) И только ты и имеешь право указывать кого бы ты хотел в них видеть а кого нет. Ленин слегка про другое.
З аднаго боку ўсё правільна. З іншага боку хто, напрыклад, быццам вельмі хітры і ў тваіх жа, напрыклад, фрыках бегае ад усіх трох форумаў, удзельнічае – таму апрыёры хутчэй пасміхнецца фартуна🙂 Не па феншую нейкім чынам🙂 Ці ты супраць сумленнага спорту?🙂 Але справа, вядома, твая – каму гуляць…
Ром, я пра тое, што ты вось робіш фры, напрыклад, у нас і там, а хлопцы ўмудраюцца пагуляць і зацягнуць і тут, і там і ў выніку забіраюць прыз усюды
(((
Ну а табе што шкада ці што? Няхай выйграюць. А ты гуляць вучыся. У покер))
Фры ад Латэста – гэта адно, там усё зразумела – толькі “актывісты”. Тут жа, брат, зусім іншая гісторыя. Чалавек калі фры мутыць, радасцю ад нейкага зацяну з іншымі хоча падзяліцца. І актыўнасць на форуме тут не пры чым ….. па вялікім рахунку. Арганізатар сам правілы вызначае. Кагo хоча бачыць, каго не. Ці ўсіх хоча 🤣
Толькі галоўнае, калі іх ляпаеш, адэкватную колькасць прызавых месцаў рабі, калі іншае благадзелем не прадпісана. А галоўнае пейджамп (загуглі гэта слова 😉) у прызах чалавечны ствары. Як у покеры прынята, а не праз каток)) Гэта такая лёгкая крытыка. Без абраз.
Ну вось тут у нашых сілах зрабіць усё сумленна, я лічу))