Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,996 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дык я супраць менавіта таму, што ў выніку камусьці дастаецца ўсюды, а нехта атрымлівае шыш, бо ёсць хітражопыя людзі, якія абышлі і сабралі прызы ўсюды
Вось, маючы менавіта такую пазіцыю, ты ўвесь час у покерным пралёце. Гульню сваю лепш удасканальвай і стаўся спакайней. Памятаеш, як ты мяне за $1,10 амаль не “забіў”. Шуму было столькі 😁 А цяпер, калі ўзнагарода за тваю галаву (ад цябе ці ад іншых), ты сам з радасцю народ выносіш. Барын развлекаецца)) І табе ніхто прэтэнзій не прад’яўляе. А мне тады ўсю плешчу праеў. Злы ты))))
Я не злы і думаю не пра сябе, а пра тых, хто сядзіць толькі ў нас – мне да прызоў у покеры як да Марса пры любых раскладах)) і такіх людзей, якія падтрымліваюць маю кропку гледжання, вельмі шмат, проста трэба будзе зрабіць свой выбар з кім яны. Але гэта не дакладна)) пакуль пару дзён вырашаем і абдумваем
А так я фіш сам знаеш ) выйграць прыз в фрихвх гэта мне напэўна трэба, каб сонца з месяцам зышліся на мне і ў пс ударыла маланка)))
Можа, я чаго-то не да разумею . Пра які выбар . Вам не здаецца, што вы заігралiся …
Не. Тут проста чакаецца невялікая чыстка нашага клуба. Мы пра гэта.
Калі позволіце, то ў мяне ёсць пару слоў наконт гэтай спрэчнай “сітуацыі”, з фрыроламі па покеру.)
!. Ёсць рэгулярныя фрыролы ад адміністратара LCB, яны як я зразумеў праходзяць рэгулярна 2 разы ў месяц. І ўдзел у клубе покерыстаў LCB – актыўнасць форумцаў павінна быць выразна і адназначна прапісаная ў правілах правядзення гэтага форумнага фрыролу. Скажам, за кожныя 15 дзён не менш за 15 інфарматыўных пастоў ад кожнага члена клуба. І як кажуць – няма базару. Лічбы ўказаў для нагляду, яны могуць быць іншымі, усё – воля адміністратара.
2. А ёсць фрыролы ад форумцаў і тут правілы павінны быць больш лаяльныя да гульцоў, тыпу хто “паспеў – той і з’еў”. Але таксама трэба агаварыць крытэрыі, па якіх прымаюць у клуб або кажуць яму да пабачэння)
P.S. Трошкі не забыўся, а можа ўжо пара зрабіць дзве лігі для покерыстаў клуба, ВЫШЭЙШАЯ і ПЕРШАЯ. У “вышэйшай” гуляюць усе (каму дазволена), а ў “першай” – навічкі. Па тыпу, як у спорце – прафесіяналы і аматары. Той, хто гуляе ў вышэйшай лізе з этычных меркаванняў, не можа гуляць сярод аматараў. Разумею, што ідэя сыроватая, але ўсё ж – 😉
У якім покерным пралёце?) Увогуле не зразумела, пра што ты. Якую гульню ўдасканальваць?) Ды блін, ты амаль адзін тут дрочыш гэтую тэму, людзям пафіг. Покер у дадзеным выпадку – проста арол‑рэшку разкінуць. Ніхто даўно не хоча ўдавацца ў тонкасці, яны проста не патрэбныя і па грошах тым болей не цікавыя)
Судзячы па ўсім Сава ўсё роўна застанецца пры сваёй думцы, @Lenin чышь клуб ад клонаў па максімуме. Што цяпер, блін, за донаты прагінацца? Ніхто асабліва не абеднее, затое твар будзе бадзёры і сумленны)
ад латеста можна і тэрмсы прапісаць (але правяраць як? рэгаюцца ўсе каму не лень..хіба што на ўзроўні выдачы прызоў) ад юзэраў хай кожны хто праводзіць кажа абавязковы параметр (калі ёсць) калі няма пажаданняў значыць па змаўчанні..для ўсіх..таж не дрэнны варыянт..як для наведвальнасці .
Што гэта раптам на мяне ўсе сёння нападаюць? Ты ўжо другі)) seregelio, табе я што зрабіў?
Куй з ім, растлумачу, раскрыю таямніцу. Мара ёсць у Вождзя, па меншай меры да нядаўняга часу была. Можа цяпер ужо няма. Bounty Builder $4,40 NL Holdem, $10000 Gtd занесці. Так што не пра фрыхах гаворка, а ў цэлым.
А пра покер….. дрочу, а чаму не? Мне па прыколу. Посты ў тэмку пілю, камусьці магчыма цікава пачытаць. Ты не супраць, спадзяюся? Яшчэ дрочу на слоты і на стаўкі часам паддрачваю 😁
Ты там спачатку не вельмі ў тэму ўнік і пачаў пра свой покер. Як трэба гуляць удасканальвацца і г.д… Добра хоць не раіш браць урокі майстэрства дзе-небудзь)
Па факце гаворка пра тое, што челдобрэкі, якія лічаць сябе круцей і разумней за іншых, проста зарэгістраваліся на некалькіх форумах і тупа здымаюць тэму як толькі на якім-небудзь з іх не падмажуць. Напрыклад Сава наш вельмі вядомы донатар заліў тут на турнір – яны ўра ўра ўра слава кпсс і нашаму форуму) Сава задонатіў на іншым і яны ж ура ўра ўра, слава ўжо там нечыга іншаму форуму))))
Неувидел в этом списке женщин😁 а кто первый то напал?)) Мечта да есть но она стала еще наглее занести баунти баилдер но не за 4 а за 16)))
Якія парады?)) я мега топ ФІШ, парады толькі за грошы 😁
Ды зразумеў я супраць каго “ся дружыце”. Проста гэта не мая барацьба. А Вы бараніцеся, мысленна з Вамі)) Мне галоўнае крысеня на форуме не бачыць, а астатняе да лямпачкі.
З жанчынамі Вождзь не трэба паддрачваць. У прыват напішу табе, што з імі рабіць…. ну раптам ты не ведаеш 😁
ахаха))) нармальна ў цябе апетыт разыграўся
Фрыха ад мета45 і Леніна
Топ 1-3 па 500 р
старт 19:30
за галаву серджеліо 200 поінтаў
зап горлаву домініёна 200 поінтаў(калі ўдзельнічаюць)
за мобю галову 100 поінтаў
апд
і 200 поінтаў за галага гроса😁😁
ад самога гроса😁
😁
Як разумею у якасці пруфаў трэба прадставіць селфі на фоне галага гроса??? ….. хм ….. здаецца, гэта будзе некалькі праблематычна 😁
Метал, Ленін, ад душы за фры пацаны)))
Дзякуй,пазабаўляўся)
metal45 і Lenin вялікі дзякуй за фрырол 🙂
Слава і metal45, дзякуй за фрірол☺ На жаль, мае 22 пераехалі на JJ…🤭 Усім хлопцам дзякуй за гульню.
Вялікі дзякуй за чарговую магчымасць пащёкатаць нервышкі. Удачы і заносаў, пасоны )))
Дзякуй хлопцам за фрырол, усім заносаў 😉
дзякуй за фры тлустаму і металісту,і тлустаму металісту😁